Esmu laikam unikāls gadījums Latvijā!
Problēma sekojoša: cīnos ar nelabumu.
Un neviens nevar pateikt kas tur ir par vainu. 2.5 mēn uz slimības lapas , jo nejūtos kā cilvēks. Viss sākās ar endoskopijas apmeklējumu, jā atklāja gastrītu un helikob. Izdzēru antibiotiku kursu hbakt un tad viss panesās! Jau pirmajā naktī pierāvos augšā ar šķebinošu dūšu un tā tas joprojām nav pārgājis.
Esmu bijusi pie neirologa, gastroenterologist, hormoni pārbaudīti vairogdz. Pašlaik remisija viss kārtībā, asins analīzes, cīnamies ar ģimenes ārstu ar visā visumā pieejamām tabletēm gan Omeprazole gan citas un jautrākais ir tas ka šķebinošai dūšai pat nelīdz zāles kuras tam ir arī domātas! Visi noveļ vainu uz trauksmi, psihosomatiku, jo pati ar trauksmi cīnos jau pāris gadus un bija viens traumējošs dzīves gadījums pirms šķebinošās dūšas.
Tagad esmu uz 3 antidepressants, labāk arī nepaliek. Zāles mēģinam piemeklēt ir kas der un ir kas neder, bet arvien vairāk un vairāk sāk likties ka vaina ir tomēr fiziskajā nevis mentālajā.
Nav vairs ideju kur meklēt. Tagad oktobra beigās gaidu usg vēderam.
Vai kādam ir tā bijis ka šķebina un nepāriet un absolūti nekas nelīdz? Ko vēl var pārbaudīt?