Tieši tā. Un tās jaunās attiecības veido, īpaši neiespringstot un ilgi negudrojot.Meldra23 @ 24.09.2023 10:08Ir tādi cilvēki, kuri nemāk būt vieni. Viņiem regulāri vajag uzmanību.
Es vispar nesaprotu kapēc cilvēki izbeidzoties vienām attiecībām lec uzreiz nākošajās, nemaz nepamēģinot padzīvot priekš sevis.Laimuciiits @ 24.09.2023 10:02Kā strādā tas, ka cilvēki gada laikā spēj nomainīt, piemēram, piecus partnerus? Es nedomāju tikai seksā, bet izveidot attiecības 5x viena gada laikā. Tikko izšķiras un nespēj būt viens/a, uzreiz vajag citas attiecības. Nejau tieši tikai seksu, bet gan tieši attiecības. Man šķiet, ka gada laikā īsti līdz galam pat vienu cilvēku nevar iepazīt pilnībā, kur nu vēl 5.
Un kā var veidot attiecības vienlaicīgi ar diviem cilvēkiem? Tāda sajūta, ka tādiem cilvēkiem ir 40h diennaktī, lai spētu laiku veltīt abiem cilvēkiem.
KristapsM @ 24.09.2023 17:42Es vispar nesaprotu kapēc cilvēki izbeidzoties vienām attiecībām lec uzreiz nākošajās, nemaz nepamēģinot padzīvot priekš sevis.
KristapsM @ 24.09.2023 17:42Es vispar nesaprotu kapēc cilvēki izbeidzoties vienām attiecībām lec uzreiz nākošajās, nemaz nepamēģinot padzīvot priekš sevis.
Nu taisnība, es saprotu kapēc ir vajadzīga draudzība, jo cilvēkam vajag draugus ar ko parunāt un komunicēt, bet kam musdienās ir vajadzīgas attiecības un kopdzīve es neizprotu, jo piemēram financiāli ir viegāk dzīvot vienam nekā būt attiecībās. Tas tā no vīrieša perspektīvas.SarmaD @ 24.09.2023 17:44
Sāksim ar to ka tu vispār nesaproti kam ir vajadzīgas attiecības ?