Latvijas vīriešiem augstas prasības pret sievietēm Latvijā?

Reitings 115
Reģ: 21.06.2023
Vienmēr lasu, ka Sievietēm Latvijā ir nesamērīgi augstas prasības pret vīriešiem,un tās iesaka samazināt, lai vispār veidotu attiecības. Bet vai realitātē nav gan tā, ka paši vīrieši sievietēm uzstāda nesamerīgi augstas prasības...
Kā ir patiesībā🤔
21.09.2023 10:32 |

Reitings 403
Reģ: 26.07.2023
SarmaD @ 23.09.2023 13:21

Lai tu man varētu oponēt un kultivēt savu fetišu, maigi sakot? Es domāju ka tās preferences katram ir savas. Citam patīk blondīne ar B izmēra krūtīm un slaidu vidukli atbilstoši savam vecumam. Kādam citam pretstats tam, ko nosaucu. Bet galvenā iezīme ir tas, ka viņiem patīk sievietes, kas izskatās pēc sievietēm un kurām ir šādas proporcijas, pat ja viņas gados ir jaunākas par tiem vīriešiem.
Ja man tulīt oponēs sakot, ka tad jau tie paši aziātu vīrieši ir tie kam ir noslieces, jo viņiem patīk tās smalkās aziātes, tad teikšu, ka viņi dzīvo šādā kultūrā un viņiem tas ir pieņemami, jo tāds vienkārši ir viņa dating tirgus. Dīvaini, maigi izsakoties, ir tas, ka vīrietis skatās uz citas valsts sievietēm, pēc iespējas jauneklīgākām izskatā, sakot, ka tā ir pilnīgi dabiska parādība.

Tāda putra cilvēciņam galvā savārīta, maldās divās priedēs, absolūti neredz savu komentāru ironiju 😖
23.09.2023 13:51 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
SarmaD @ 23.09.2023 13:37

Un tapēc es saku, ka mazgadīgās ir baigais risks, tapēc izvēlas pilngadīgās, kurām miesas uzbūve ir kā nepilngadīgajām. Tas, ka nevari savienot divas lietas kopā būtu tā kā tava problēma.

Pat pieņemot tavu absurdo spriedumu, kur ir problēma? Viss pēc likuma, beibe laimīga, čalis arī, tikai tu turpini rīt bulkas, un sevi mierini mētājoties ar spriedumiem par pedo.
23.09.2023 13:54 |

Reitings 174
Reģ: 09.09.2023
SarmaD @ 23.09.2023 13:09

Tieši tā. Sievietes, kurām ir svarīgs vīrieša garums domā par savu bērnu nākotni, par gēniem. Ja pats saki ka 95% patīk gara auguma vīrieši, kapēc saieties ar īsu vīrieti un izaudzināt dēlu, kas neatbilst vairākuma sieviešu standartam? Bet vīrietis, kuram patīk jauniņās kaut tikai izskatā, tur nav runa par gēniem. Tur ir savu seksuāli dīvaino tieksmju apmierināšana.

Ja vīrietim patīk jauneklīga izskata sievietes, tam nav sakara ar gēniem? :D Piedošanu, bet pensionāri būs pagrūti dabūt stāvoklī, un pat ja izdosies, vēl nav zināms, kas beigās iznāks ārā.
23.09.2023 13:57 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Jānis Parastais @ 23.09.2023 13:54

Pat pieņemot tavu absurdo spriedumu, kur ir problēma? Viss pēc likuma, beibe laimīga, čalis arī, tikai tu turpini rīt bulkas, un sevi mierini mētājoties ar spriedumiem par pedo.

Nu tas ka tas vīrietis ir ar nosliecēm. Viens mirklis un vairs nebūs šķērslis vecums.
23.09.2023 14:05 |

Reitings 3512
krista01 @ 23.09.2023 13:57

Ja vīrietim patīk jauneklīga izskata sievietes, tam nav sakara ar gēniem? :D Piedošanu, bet pensionāri būs pagrūti dabūt stāvoklī, un pat ja izdosies, vēl nav zināms, kas beigās iznāks ārā.

Nav jau tikai divas galējības - jauniņa un veca grezele.
23.09.2023 14:06 |

Reitings 3512
Jūs jau te varat taisnoties cik gribat, tāpat visiem skaidrs, ja tās tīņu izskata meitenes neviens vīrietis neizvēlas aiz labas sirds par kopīgo bērnu gēniem. To varat stāstīt jaunām meitenēm. 😀
23.09.2023 14:09 |

Reitings 656
SarmaD @ 23.09.2023 14:05

Nu tas ka tas vīrietis ir ar nosliecēm. Viens mirklis un vairs nebūs šķērslis vecums.

Vienā vietā saki, ka vīrieši izvēlas mazgadīgās, jo tās viegli apvārdot un ievilkt gultā, bet kad izvēlas vecākas, kas tavuprāt izskatās pēc mazgadīgajām, un iznāk, ka tās vairs nav ne viegli apvārdot, ne ievilkt gultā, tur pēkšņi šis fakts vairs nav svarīgs. Tev galvā ķīselis, lai to sakārtotu, iespējams vajadzētu vērsties pie forumā sludinātā ADU priestera. 😁 Lai veicas!
23.09.2023 14:13 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Bet galvenā iezīme ir tas, ka viņiem patīk sievietes, kas izskatās pēc sievietēm un kurām ir šādas proporcijas, pat ja viņas gados ir jaunākas par tiem vīriešiem.

Tad sanāk, ka tev nepatīk un uztrauc tas, ka ir sievietes, kuras ilgāk saglabā savu jaunības izskatu?
 Dīvaini, maigi izsakoties, ir tas, ka vīrietis skatās uz citas valsts sievietēm, pēc iespējas jauneklīgākām izskatā, sakot, ka tā ir pilnīgi dabiska parādība.

Bet tā ir dabiska parādība, jo Aziātes izskatās un ilgāk saglabā savu jaunību, kā tu vari teikt, ka tas nav dabiski? Tu arī sievietes nosodi, kuras, teiksim, skatās uz citu tautības vīriešiem? Vai tas, kā vienmēr strādā tikai vienā virzienā?
Un tapēc es saku, ka mazgadīgās ir baigais risks, tapēc izvēlas pilngadīgās, kurām miesas uzbūve ir kā nepilngadīgajām. Tas, ka nevari savienot divas lietas kopā būtu tā kā tava problēma.

Nu tad lūdzu, vēlreiz, uzraksti punkts, punktā, kāda ir, tavuprāt, pieaugušas sievietes miesasbūve. Cik saprotams, smalka un tieva viņa nedrīkst būt :D Tad nu kāda ir tā īstā miesasbūve. Man gan liekas, ka tava miesasbūve ir stipri tālu no tievas, līdz ar to, tev krem, ka tāda iespējams nekad nebūsi un tādējādi ir jākaunina vīrieši un jāpiedēvē viņiem ļoti smagi apgalvojumi kā, piemēram, pedofīlija, kas vispār nav saistīts ar miesasbūvi un izskatu, bet gan tikai un vienīgi ar gadiem.
Speciāli priekš tevi pameklēju, lai veselīgāks miegs un "trigeris" ir vēl uz pāris dienām ❤
https://vm.tiktok.com/ZGJ7qqmVt/
https://vm.tiktok.com/ZGJ7qqLyS/
https://vm.tiktok.com/ZGJ7qVvXe/
https://www.tiktok.com/@asian_girls_69/video/7270500219450576161?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6968486938563610117
23.09.2023 14:22 |

Reitings 25867
Reģ: 27.11.2018
Man šķiet , ka vīrietis nav ar pedofīla novirzēm tikai tāpēc, ka viņš izvēlas pieaugušas sievietes ar noteiktu miesas uzbūvi vai izskatu. Pedofilija ir novirze, kurā pieaugušais seksuāli izmanto mazgadīgās. Un pat ja tas ir saistīts ar tieksmēm pieaugušas sievietes pašas sniedz piekrišan, nav bērni, un tāpēc galvenais, ka visi iesaistītie ir apmierināti un nobriedušu prātu.
23.09.2023 14:22 |

Reitings 3512
Jānis Parastais @ 23.09.2023 14:13

Vienā vietā saki, ka vīrieši izvēlas mazgadīgās, jo tās viegli apvārdot un ievilkt gultā, bet kad izvēlas vecākas, kas tavuprāt izskatās pēc mazgadīgajām, un iznāk, ka tās vairs nav ne viegli apvārdot, ne ievilkt gultā, tur pēkšņi šis fakts vairs nav svarīgs. Tev galvā ķīselis, lai to sakārtotu, iespējams vajadzētu vērsties pie forumā sludinātā ADU priestera. ? Lai veicas!

Es brīnos, ka man jāpaskaidro tik viegla matemātika. Tās mazgadīgās tie vīrieši reāli var dabūt. Cik vīriešus tu zini, kuriem ir blakus pieaugušas sievietes kuras izskatās pēc tīnēm? Viņi var censties, bet visiem viņu nepietiek un visi nemaz nav spējīgi viņas dabūt. Tapēc sēž tiktokā un siekalojas gar viņām. 😀 Un pārējām borē, ka vecas, resnas vai vel nez kādas, lai attaisnotu savu fetišu un noslieces.
23.09.2023 14:24 |

Reitings 174
Reģ: 09.09.2023
SarmaD @ 23.09.2023 13:21

Lai tu man varētu oponēt un kultivēt savu fetišu, maigi sakot? Es domāju ka tās preferences katram ir savas. Citam patīk blondīne ar B izmēra krūtīm un slaidu vidukli atbilstoši savam vecumam. Kādam citam pretstats tam, ko nosaucu. Bet galvenā iezīme ir tas, ka viņiem patīk sievietes, kas izskatās pēc sievietēm un kurām ir šādas proporcijas, pat ja viņas gados ir jaunākas par tiem vīriešiem.
Ja man tulīt oponēs sakot, ka tad jau tie paši aziātu vīrieši ir tie kam ir noslieces, jo viņiem patīk tās smalkās aziātes, tad teikšu, ka viņi dzīvo šādā kultūrā un viņiem tas ir pieņemami, jo tāds vienkārši ir viņa dating tirgus. Dīvaini, maigi izsakoties, ir tas, ka vīrietis skatās uz citas valsts sievietēm, pēc iespējas jauneklīgākām izskatā, sakot, ka tā ir pilnīgi dabiska parādība.

Es teiktu, ka tu vnk esi rasiste, ja noroc visas aziātes kā ''neizskatās pēc sievietēm''. Lūdzu paskaties kādas Āzijas filmas, uzzināsi daudz jauna. Varbūt līdz šim esi tikai kādus hentai video skatījusies, nezinu.
23.09.2023 14:26 |

Reitings 3512
GhostGG @ 23.09.2023 14:22

Tad sanāk, ka tev nepatīk un uztrauc tas, ka ir sievietes, kuras ilgāk saglabā savu jaunības izskatu?
Bet tā ir dabiska parādība, jo Aziātes izskatās un ilgāk saglabā savu jaunību, kā tu vari teikt, ka tas nav dabiski? Tu arī sievietes nosodi, kuras, teiksim, skatās uz citu tautības vīriešiem? Vai tas, kā vienmēr strādā tikai vienā virzienā?
Nu tad lūdzu, vēlreiz, uzraksti punkts, punktā, kāda ir, tavuprāt, pieaugušas sievietes miesasbūve. Cik saprotams, smalka un tieva viņa nedrīkst būt :D Tad nu kāda ir tā īstā miesasbūve. Man gan liekas, ka tava miesasbūve ir stipri tālu no tievas, līdz ar to, tev krem, ka tāda iespējams nekad nebūsi un tādējādi ir jākaunina vīrieši un jāpiedēvē viņiem ļoti smagi apgalvojumi kā, piemēram, pedofīlija, kas vispār nav saistīts ar miesasbūvi un izskatu, bet gan tikai un vienīgi ar gadiem.
Speciāli priekš tevi pameklēju, lai veselīgāks miegs un "trigeris" ir vēl uz pāris dienām ❤
https://vm.tiktok.com/ZGJ7qqmVt/
https://vm.tiktok.com/ZGJ7qqLyS/
https://vm.tiktok.com/ZGJ7qVvXe/
https://www.tiktok.com/@asian_girls_69/video/7270500219450576161?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6968486938563610117

Manipulācija tev ļoti padodas, pieļauju, ka šādi pat izpaudies esošajās attiecībās, tapēc ir laba pieredze sagrozīt teikto. Mani neuztrauc tas, ka sievietes saglabā savu jauneklību. Mani uztrauc vīriešu mērķis, kādēļ viņi pavelkas uz šādām sievietēm pēc principa - jo jauneklīgāka, jo labāk.
Pirmo un pēdējo reizi atbildot par savu miesas būvi un izteikumiem, ka mani trigerē tas, kas ir citām. Es nesūdzos par savu miesasbūvi, man ir pietiekama vīriešu uzmanība, ja tas ir tas, kas novērtē sievietes skaistumu vai vērtību vīriešu acīs. Mans mērķis šeit nav projecēt kaut kādus savus kompleksus par savu izskatu, jo man tādu vienkārši nav, bet gan pavisam reāli pacilāt tēmu, kapēc vīriešiem būtu vajadzīga mazgadīga paskata meitene. Savus argumentus es jau te izklāstīju, atkārtoties negribu un nav arī īsti vairs laika. Vienīgais prieciņš, ka foruma vīrieši uzvilkās. 😀
23.09.2023 14:31 |

Reitings 1847
Mani neuztrauc tas, ka sievietes saglabā savu jauneklību. Mani uztrauc vīriešu mērķis, kādēļ viņi pavelkas uz šādām sievietēm pēc principa - jo jauneklīgāka, jo labāk.

Bet tas tak ir pilnīgi loģiski un lielākā daļa vīriešu tā domā. Vīriešiem patīk jaunas ---> jaunām visticamāk arī būs jauneklīgāks izskats. Neatkarīgi no rases. Ir pilns ar Latvietēm, kurām gan ir tādi augumi, gan kuras izskatās jaunas, mana draudzene tajā skaitā.
Tu lieliski proti izvairīties no jautājuma, kas kārtējo reizi pierāda to, ka tad, kad sāk uzdod konkrētus jautājumus - atbildes nav.
23.09.2023 14:39 |

Reitings 656
Mans mērķis šeit nav projecēt kaut kādus savus kompleksus par savu izskatu, jo man tādu vienkārši nav, bet gan pavisam reāli pacilāt tēmu, kapēc vīriešiem būtu vajadzīga mazgadīga paskata meitene.

1) Tas, ka tieva un smalka sieviete uzreiz izskatās mazgadīga ir tikai tava interpretācija.
2) Kāpēc, lai vīrietis tādu neizvēlētos? Tas nozīmē, ka arī pēc 10 gadiem viņa joprojām izskatīsies salīdzinoši jauna, seksīga un iekārojama. Kādēļ viņam izvēlēties grumbainu seju un celulīta kājas, kas pēc 10 gadiem vispār būs reāla tante, un ļoti iespējams miesās izplūdusi kā tas bieži vien ar vecumu notiek.
23.09.2023 14:40 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
SarmaD @ 23.09.2023 14:06

Nav jau tikai divas galējības - jauniņa un veca grezele.
Šajā portālā ir tikai tādas opcijas 😁😁😁
23.09.2023 15:43 |

Reitings 3512
GhostGG @ 23.09.2023 14:39

Bet tas tak ir pilnīgi loģiski un lielākā daļa vīriešu tā domā. Vīriešiem patīk jaunas ---> jaunām visticamāk arī būs jauneklīgāks izskats. Neatkarīgi no rases. Ir pilns ar Latvietēm, kurām gan ir tādi augumi, gan kuras izskatās jaunas, mana draudzene tajā skaitā.
Tu lieliski proti izvairīties no jautājuma, kas kārtējo reizi pierāda to, ka tad, kad sāk uzdod konkrētus jautājumus - atbildes nav.

Nu protams ka tev ir draudzene, un viņa izskatās tieši kā pēc visa tevis šeit sludinātā. Kapēc gan lai tu teiktu savādāk? Uz visiem man tēmētiem jautājumiem es esmu sniegusi atbildes, atkārtoties 3x nevēlos, velti izsviests laiks.
23.09.2023 16:42 |

Reitings 3512
Jānis Parastais @ 23.09.2023 14:40

1) Tas, ka tieva un smalka sieviete uzreiz izskatās mazgadīga ir tikai tava interpretācija.
2) Kāpēc, lai vīrietis tādu neizvēlētos? Tas nozīmē, ka arī pēc 10 gadiem viņa joprojām izskatīsies salīdzinoši jauna, seksīga un iekārojama. Kādēļ viņam izvēlēties grumbainu seju un celulīta kājas, kas pēc 10 gadiem vispār būs reāla tante, un ļoti iespējams miesās izplūdusi kā tas bieži vien ar vecumu notiek.

Nu ja, ir tikai divas opcijas - malaļetka vai grumbaina vecene. 😀
23.09.2023 16:42 |

Reitings 3512
Kāpēc, lai vīrietis tādu neizvēlētos?

Galvenokārt tapēc, ka lielākajai daļai nemaz šādu izvēļu nav un tā eksistē tikai slapjajos sapņos. Paskatieties apkārt, kaut tepat forumā. Katra otrā tēma ir čīkstēšana par augstām prasībām, nav laiku Tinderī un ka sievietes vispār neizkonkurē garāžu vai moci. Katrs trešais komentārs par to, ka apkārt visas resnules ar 3 bērniem. Kur tad jums ir tā izvēle? Viņas reāli nav. Un ķirsis uz kūkas ir vaimanāšana par golddigerēm. A kā jūs domājat, kam tam jaunajām jūs būtu vajadzīgi? Ja ņerkstat ka jūsu vecuma sieviete prasa ieguldijumu, ko jūs darītu ar jaunu skuķi?
23.09.2023 17:00 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Korejieši vispār ir īpaši pēc operācijām visi super .
It īpaši puiši kas dzied ,un dejot izcili tur māk katrs otrais čalis.Skaista kopa seja, frizūra moderni apģērbti. Un ko prot mūsu čaļi kas jau no skolas sola dejot nemāk,hobiju nav ,ģērbjas prasti, frizūru nav. Sportisks patiešām auguma sr sešpaku ir reti kuram. Nu aziātēm mūsējie tādi nekādi nederēu.
23.09.2023 17:09 |

Reitings 1847
Galvenokārt tapēc, ka lielākajai daļai nemaz šādu izvēļu nav un tā eksistē tikai slapjajos sapņos. Paskatieties apkārt, kaut tepat forumā. Katra otrā tēma ir čīkstēšana par augstām prasībām, nav laiku Tinderī un ka sievietes vispār neizkonkurē garāžu vai moci. Katrs trešais komentārs par to, ka apkārt visas resnules ar 3 bērniem. Kur tad jums ir tā izvēle? Viņas reāli nav. Un ķirsis uz kūkas ir vaimanāšana par golddigerēm. A kā jūs domājat, kam tam jaunajām jūs būtu vajadzīgi? Ja ņerkstat ka jūsu vecuma sieviete prasa ieguldijumu, ko jūs darītu ar jaunu skuķi?

Nēesi pamanījusi, ka tādas tēmas taisa profili, kuri te vnk grib provicēt kašķi forumā? Tu no viena indivīda, kurš dzīvo garažā izsecini, ka te lielākā daļa vīriešu sūkstās par "goldigerēm"? Es, protams, saprotu, ka tev tādas lietas ir svešas, bet ir vīrieši, kuriem tā izvēle ir, protams, viņi visticamāk uz tevi neskatīsies. Un tas jau vien, kā netieši tu to pasniedz - "jaunu sķuķi", kas iever sevī tik ļoti lielu nepatiku pret jaunām, skaistām sievietēm visu pasaka. Starpcitu, tie tavi saucamie "jaunie skuķi" ir pats labākais, jaukas, skaistas un nav uz visu pasauli dusmīgi sieviešķi kā, piemēram, eeem tu :P
Tiešām atgādina šo - https://vm.tiktok.com/ZGJ7gqg4W/ :D
23.09.2023 17:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits