SarmaD @ 23.09.2023 13:21
Lai tu man varētu oponēt un kultivēt savu fetišu, maigi sakot? Es domāju ka tās preferences katram ir savas. Citam patīk blondīne ar B izmēra krūtīm un slaidu vidukli atbilstoši savam vecumam. Kādam citam pretstats tam, ko nosaucu. Bet galvenā iezīme ir tas, ka viņiem patīk sievietes, kas izskatās pēc sievietēm un kurām ir šādas proporcijas, pat ja viņas gados ir jaunākas par tiem vīriešiem.
Ja man tulīt oponēs sakot, ka tad jau tie paši aziātu vīrieši ir tie kam ir noslieces, jo viņiem patīk tās smalkās aziātes, tad teikšu, ka viņi dzīvo šādā kultūrā un viņiem tas ir pieņemami, jo tāds vienkārši ir viņa dating tirgus. Dīvaini, maigi izsakoties, ir tas, ka vīrietis skatās uz citas valsts sievietēm, pēc iespējas jauneklīgākām izskatā, sakot, ka tā ir pilnīgi dabiska parādība.
SarmaD @ 23.09.2023 13:37
Un tapēc es saku, ka mazgadīgās ir baigais risks, tapēc izvēlas pilngadīgās, kurām miesas uzbūve ir kā nepilngadīgajām. Tas, ka nevari savienot divas lietas kopā būtu tā kā tava problēma.
SarmaD @ 23.09.2023 13:09
Tieši tā. Sievietes, kurām ir svarīgs vīrieša garums domā par savu bērnu nākotni, par gēniem. Ja pats saki ka 95% patīk gara auguma vīrieši, kapēc saieties ar īsu vīrieti un izaudzināt dēlu, kas neatbilst vairākuma sieviešu standartam? Bet vīrietis, kuram patīk jauniņās kaut tikai izskatā, tur nav runa par gēniem. Tur ir savu seksuāli dīvaino tieksmju apmierināšana.
Jānis Parastais @ 23.09.2023 13:54
Pat pieņemot tavu absurdo spriedumu, kur ir problēma? Viss pēc likuma, beibe laimīga, čalis arī, tikai tu turpini rīt bulkas, un sevi mierini mētājoties ar spriedumiem par pedo.
krista01 @ 23.09.2023 13:57
Ja vīrietim patīk jauneklīga izskata sievietes, tam nav sakara ar gēniem? :D Piedošanu, bet pensionāri būs pagrūti dabūt stāvoklī, un pat ja izdosies, vēl nav zināms, kas beigās iznāks ārā.
SarmaD @ 23.09.2023 14:05
Nu tas ka tas vīrietis ir ar nosliecēm. Viens mirklis un vairs nebūs šķērslis vecums.
Bet galvenā iezīme ir tas, ka viņiem patīk sievietes, kas izskatās pēc sievietēm un kurām ir šādas proporcijas, pat ja viņas gados ir jaunākas par tiem vīriešiem.
Dīvaini, maigi izsakoties, ir tas, ka vīrietis skatās uz citas valsts sievietēm, pēc iespējas jauneklīgākām izskatā, sakot, ka tā ir pilnīgi dabiska parādība.
Un tapēc es saku, ka mazgadīgās ir baigais risks, tapēc izvēlas pilngadīgās, kurām miesas uzbūve ir kā nepilngadīgajām. Tas, ka nevari savienot divas lietas kopā būtu tā kā tava problēma.
Jānis Parastais @ 23.09.2023 14:13
Vienā vietā saki, ka vīrieši izvēlas mazgadīgās, jo tās viegli apvārdot un ievilkt gultā, bet kad izvēlas vecākas, kas tavuprāt izskatās pēc mazgadīgajām, un iznāk, ka tās vairs nav ne viegli apvārdot, ne ievilkt gultā, tur pēkšņi šis fakts vairs nav svarīgs. Tev galvā ķīselis, lai to sakārtotu, iespējams vajadzētu vērsties pie forumā sludinātā ADU priestera. ? Lai veicas!
SarmaD @ 23.09.2023 13:21
Lai tu man varētu oponēt un kultivēt savu fetišu, maigi sakot? Es domāju ka tās preferences katram ir savas. Citam patīk blondīne ar B izmēra krūtīm un slaidu vidukli atbilstoši savam vecumam. Kādam citam pretstats tam, ko nosaucu. Bet galvenā iezīme ir tas, ka viņiem patīk sievietes, kas izskatās pēc sievietēm un kurām ir šādas proporcijas, pat ja viņas gados ir jaunākas par tiem vīriešiem.
Ja man tulīt oponēs sakot, ka tad jau tie paši aziātu vīrieši ir tie kam ir noslieces, jo viņiem patīk tās smalkās aziātes, tad teikšu, ka viņi dzīvo šādā kultūrā un viņiem tas ir pieņemami, jo tāds vienkārši ir viņa dating tirgus. Dīvaini, maigi izsakoties, ir tas, ka vīrietis skatās uz citas valsts sievietēm, pēc iespējas jauneklīgākām izskatā, sakot, ka tā ir pilnīgi dabiska parādība.
GhostGG @ 23.09.2023 14:22
Tad sanāk, ka tev nepatīk un uztrauc tas, ka ir sievietes, kuras ilgāk saglabā savu jaunības izskatu?
Bet tā ir dabiska parādība, jo Aziātes izskatās un ilgāk saglabā savu jaunību, kā tu vari teikt, ka tas nav dabiski? Tu arī sievietes nosodi, kuras, teiksim, skatās uz citu tautības vīriešiem? Vai tas, kā vienmēr strādā tikai vienā virzienā?
Nu tad lūdzu, vēlreiz, uzraksti punkts, punktā, kāda ir, tavuprāt, pieaugušas sievietes miesasbūve. Cik saprotams, smalka un tieva viņa nedrīkst būt :D Tad nu kāda ir tā īstā miesasbūve. Man gan liekas, ka tava miesasbūve ir stipri tālu no tievas, līdz ar to, tev krem, ka tāda iespējams nekad nebūsi un tādējādi ir jākaunina vīrieši un jāpiedēvē viņiem ļoti smagi apgalvojumi kā, piemēram, pedofīlija, kas vispār nav saistīts ar miesasbūvi un izskatu, bet gan tikai un vienīgi ar gadiem.
Speciāli priekš tevi pameklēju, lai veselīgāks miegs un "trigeris" ir vēl uz pāris dienām ❤
https://vm.tiktok.com/ZGJ7qqmVt/
https://vm.tiktok.com/ZGJ7qqLyS/
https://vm.tiktok.com/ZGJ7qVvXe/
https://www.tiktok.com/@asian_girls_69/video/7270500219450576161?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6968486938563610117
Mani neuztrauc tas, ka sievietes saglabā savu jauneklību. Mani uztrauc vīriešu mērķis, kādēļ viņi pavelkas uz šādām sievietēm pēc principa - jo jauneklīgāka, jo labāk.
Mans mērķis šeit nav projecēt kaut kādus savus kompleksus par savu izskatu, jo man tādu vienkārši nav, bet gan pavisam reāli pacilāt tēmu, kapēc vīriešiem būtu vajadzīga mazgadīga paskata meitene.
Šajā portālā ir tikai tādas opcijas 😁😁😁SarmaD @ 23.09.2023 14:06
Nav jau tikai divas galējības - jauniņa un veca grezele.
GhostGG @ 23.09.2023 14:39
Bet tas tak ir pilnīgi loģiski un lielākā daļa vīriešu tā domā. Vīriešiem patīk jaunas ---> jaunām visticamāk arī būs jauneklīgāks izskats. Neatkarīgi no rases. Ir pilns ar Latvietēm, kurām gan ir tādi augumi, gan kuras izskatās jaunas, mana draudzene tajā skaitā.
Tu lieliski proti izvairīties no jautājuma, kas kārtējo reizi pierāda to, ka tad, kad sāk uzdod konkrētus jautājumus - atbildes nav.
Jānis Parastais @ 23.09.2023 14:40
1) Tas, ka tieva un smalka sieviete uzreiz izskatās mazgadīga ir tikai tava interpretācija.
2) Kāpēc, lai vīrietis tādu neizvēlētos? Tas nozīmē, ka arī pēc 10 gadiem viņa joprojām izskatīsies salīdzinoši jauna, seksīga un iekārojama. Kādēļ viņam izvēlēties grumbainu seju un celulīta kājas, kas pēc 10 gadiem vispār būs reāla tante, un ļoti iespējams miesās izplūdusi kā tas bieži vien ar vecumu notiek.
Kāpēc, lai vīrietis tādu neizvēlētos?
Galvenokārt tapēc, ka lielākajai daļai nemaz šādu izvēļu nav un tā eksistē tikai slapjajos sapņos. Paskatieties apkārt, kaut tepat forumā. Katra otrā tēma ir čīkstēšana par augstām prasībām, nav laiku Tinderī un ka sievietes vispār neizkonkurē garāžu vai moci. Katrs trešais komentārs par to, ka apkārt visas resnules ar 3 bērniem. Kur tad jums ir tā izvēle? Viņas reāli nav. Un ķirsis uz kūkas ir vaimanāšana par golddigerēm. A kā jūs domājat, kam tam jaunajām jūs būtu vajadzīgi? Ja ņerkstat ka jūsu vecuma sieviete prasa ieguldijumu, ko jūs darītu ar jaunu skuķi?