Chris083 @ 19.09.2023 22:37Nē, mēs garažās sēdētāji esam vairak nekā jūs domājat. Man kā cilvēkam kas ir uzaudzis ar mašīnam prieks redzēt, ejot pa garažu kooperativu redzēt ka katrā boksā ir pa paris garažām kur čaļi kautko skrūvē.
Mums večiem nav sava foruma 😀Lula @ 19.09.2023 22:54
Un tā jūs visi savās garāžās, blakus mašīnai skollējat sieviešu forumu Dieviete.lv :D
Es mineju tikai par tām nekoptajam low life un par cacam, kur es teicu ka man nepatīk parastas? Ar kopšanu es nedomaju 500 eiro mēnesi nadziņiem un citam lietam, kopta sieviete ir ta kas seko savam svaram, tiri ģērbjas un mazgājas, nevis tas kas 1kg kosmetikas uz sejas katru dienu liek.LuckyStrike @ 19.09.2023 22:46Negrib manikīrētu cacu, negrib resnu milfu, negrib arī parastu ???
Neko negrib, bet liek šīs dīvainās tēmas.
izmirstoša suga diemžēl...Chris083 @ 19.09.2023 22:37Nē, mēs garažās sēdētāji esam vairak nekā jūs domājat. Man kā cilvēkam kas ir uzaudzis ar mašīnam prieks redzēt, ejot pa garažu kooperativu redzēt ka katrā boksā ir pa paris garažām kur čaļi kautko skrūvē.
nav man par ko runāt ar viņiem, man tāpat labi.Derisa @ 19.09.2023 22:24
Nu tad parunājies ar saviem čomiem - kas ir tas, ko viņi dara pareizi un tu nē.
Vai tās draudzenes ir skaistas, tievas? Vai tu ar viņām gribētu būt kopā? Ja jā, tad, ņemot vērā draugu padomus, varētu ko līdzīgu atrast. Ja nē, tad latiņa tev ir par augstu.
“Sakarīgas, strādīgas” - tās jau vairāk īpašības, kas vīriešos tiek augstu vērtētas. Varbūt esi homoseksuālis? Sievietes parasti kā catch raksturo ar vārdiem - skaista, izrāda rūpes, gatavo, šķīsta utt.
Un daži metintātāji pelna ap 4k mēnesī, ja nav slinkdiršņi. Ta kā iespējai uzturēt meiteni būtu jābūt… bet nu tu to nevēlies, tāpēc arī meitenes negrib tev dot sevi. Viss godīgi. Tu domā no patērētāja puses - ko var paņemt no sievietes (tā parasti domā daiļais dzimums), vīrietim jādomā, ko viņš ir spējīgs piedāvāt.
mēs garažās sēdētāji esam vairak nekā jūs domājat.
Nereti sievietes kas nelieto kosmētiku ir skaistākas par tām kas ir nomālējušas seju.
sasmējos😆 Jā, Kristap, ko tu pats vari piedāvāt? Ģimenes stabilitāti un nodrošināt vismaz vienu bērnu ar bērnudārzu, pulciņiem, apģērbu, zālēm, ārstiem, pārtiku, lai bērns nebūtu sliktāks par citiem un nopirkt viņam normalu telefonu, skolas somu, kedas, to visu varētu ? Vari nodrošināt kamēr sieva sēž mājās ar zīdaini ar pamperiem, bodijiem, un vēl daudz ko citu.SarmaD @ 19.09.2023 23:39Ko tu vispār pats vari piedāvāt?
Nokritizēt Rīgas cacas vari uz vella paraušanu.
bērnus nevēlos, nekad neesmu gribējis. Masīnas uzturēt man nav problemu, it ipaši jo rokas man aug no pareizas vietas un galva strādā. Visas apkopes viņām es taisu pats.debestinaa @ 20.09.2023 00:57sasmējos? Jā, Kristap, ko tu pats vari piedāvāt? Ģimenes stabilitāti un nodrošināt vismaz vienu bērnu ar bērnudārzu, pulciņiem, apģērbu, zālēm, ārstiem, pārtiku, lai bērns nebūtu sliktāks par citiem un nopirkt viņam normalu telefonu, skolas somu, kedas, to visu varētu ? Vari nodrošināt kamēr sieva sēž mājās ar zīdaini ar pamperiem, bodijiem, un vēl daudz ko citu.
Uzturēt vismaz vienu mašīnu, sadzīves tehniku mājās ? Un nekādā gadījumā neizamirst sievai kādreiz nopirkt arī ziedus, dāvanu, aizvst uz restorānu, sarūpēt kopīgas brīvdienas?
KristapsM @ 20.09.2023 06:32bērnus nevēlos, nekad neesmu gribējis. Masīnas uzturēt man nav problemu, it ipaši jo rokas man aug no pareizas vietas un galva strādā. Visas apkopes viņām es taisu pats.
ja jāiet arpus savas komforta zonas, tad tā jau nav vairs komfortabla dzīve. Iepriekšejā darba vietā vadītāja ari teica motivējošu uzrunu, ka darba vietā jārada diskomforts jo diskomforts cilvēkus motivē labāk strādāt. Es atcirtu ka diskomforts mani motivēs tikai meklēt citu darba vietu, nevis smagak strādāt. Menesi vēlāk arī aizgāju no turienes, uz vietu kur man ir komforts.GhostGG @ 20.09.2023 09:20Cilvēkam nevar palīdzēt, ja viņš pats sev negrib palīdzēt. Turklāt vecums arī ir tāds, kur izmainīt domāšanu, dzīves uztveri ir ļoti grūti, pat varbūt neiespējami. Šinī situācijā, lai vispār kaut ko mainītu, būtu "jālauž" sevi pilnībā, jāaizit ārpus no savas komfortzonas, ko, protams, autors nekad nedarīs, jo tas ir pārāk grūti. Tā pat kā vecam sunim iemācīt jaunus trikus ir ļoti grūti.
P.s. Ar augumu 168m tinderī vispār nav ko meklēt, ja vien tev nav interesants dzīves veids, ko tu varētu parādīt ar bildēm un, kas sievietēm varētu šķist interesants. Sorry, bet tā vnk ir realitāte, patīk tas, vai nē.
Meldra23 @ 20.09.2023 10:34Un vēl smieklīgi ir tas, ka daudzi vīrieši noliek sievietes, kuras sevi kopj salonos, bet pašiem soc.tīklos ir tikai tādas sievietes.?
ja jāiet arpus savas komforta zonas, tad tā jau nav vairs komfortabla dzīve. Iepriekšejā darba vietā vadītāja ari teica motivējošu uzrunu, ka darba vietā jārada diskomforts jo diskomforts cilvēkus motivē labāk strādāt. Es atcirtu ka diskomforts mani motivēs tikai meklēt citu darba vietu, nevis smagak strādāt. Menesi vēlāk arī aizgāju no turienes, uz vietu kur man ir komforts.