Terra Incognita @ 25.09.2023 16:16
Nu jā, ja viņa visus Latvijas sieviešu žurnālus pasniedz kā pērkamus, tad diez vai kāds vairs alks viņu aicināt uz intervijām un pozēt uz vākiem. Tiesa gan, neaicināja jau arī līdz tam...
Bet par grāmatu - mūsdienās taču grāmatnīcās pārdod jebko. Lieli plaukti ar visa veida ezotēriku, vairāki desmiti taro komplekti, čakru amuleti un tā tālāk
Ilovemyknittings @ 25.09.2023 14:28
Es biju pieteikusies uz kādām bezmaksas dienām pie viņas pagājušā gadā augustā. Paskatījos spama mapi, no viņas sūtīti 8 - 15 epastiem mēnesī. Trakāk nekā Dormeo.
https://failiem.lv/u/2nq79vdc6
paries uz ukraiņu , krievu vidi arpus Lv utt un darīs to pašu 😀dzirdēju virs arī atmetis parasto biznesu koučos ir tà ?la femmina @ 25.09.2023 14:45Nez, man šķiet, ka viņa sevi ar šo izgājienu noraka mediju vidē. Vispār laba mācība būtu, ja vairs nepārdotu viņas grāmatu, jo tā principā norāda uz fake dzīves atbalstīšanu un cilvēku muļķošanu.
ilūzija @ 25.09.2023 17:12paries uz ukraiņu , krievu vidi arpus Lv utt un darīs to pašu ?dzirdēju virs arī atmetis parasto biznesu koučos ir tà ?
es kaut kur lasīju ka vins arī mācās par kouč . Nu ja biznesa grūtāk nāk naudaaauuu @ 25.09.2023 17:19
Paga, viņiem tad vairs nav neviena ēstuve kā bizness?
o, ja? Kur tas bija rakstīts?
Viņai šogad palika 40.Kenty @ 25.09.2023 13:391.Nu vispār pēc vecuma (nav gan noradits nekur vecums,bet nevaretu būt mazāk par 30)viņa nāk no tās paaudzes,kur retais bērns vareja atļauties sev nopirkt ,ko grib,(raksta tā ka butu 19gadniece)2.taja laikā kad bija viņas bērnība,pat ja bija par ko nopirkt,tad bez blata nemaz nevareja nopirkt,zem letes tik ja bija.Un tādi salidzinoši dārgi)Modes žurnāli un Burda.man 35 un tos pasa sākuma laikus es pat atceros.Tas ir veids kā uzspiest uz jūtām" tad nevareju nopirkt tagad varu gozēties uz vāka" ,Tas tads mans spriedelējums.iespējams mērķets tieši uz jaunākām sievietēm,
Mc.Queen @ 25.09.2023 18:30
Goodreads pie atsauksmēm tas ir rakstīts. Atsauksmes atstāj tie, kas lasījuši konkrēto grāmatu
Interesanta sieviete @ 26.09.2023 00:31Liene ir wannabe lightworkers. Tas ir tāds new eidžisma stila sajaukums ar bagātības manifestāciju biznesa pamatu. Pēc būtības, cilvēks pats notic tam (jo dēļ piķa un slavas, kas viņai ienāk), ka viņa ir mesija. Ne no koučinga profesionāla, ne no standarta ezotēriķu puses, viņa nav pro. Vienīgais, ka pavelk masas uz "bagātības formulu", bet tas tā īsti neiet kopā ar ezotēriķu lightworkerismu. Jo ezotēriķi, lai gan arī šmaucekļi, tā nerīkojas. Lightworkers pēc būtības viss nevar būt tikai un vienīgi par naudu un slavu (spožie vāki un skatuves), viņiem ir jāveic arī dvēseles attīrīšanas un pacelšanas darbi. Bet nauda un dvēsele ne vienmēr iet kopā. No tāda "guru" tipa uzvedības viņa vispār visu dara perfekti. Bet tas ir tāds piķa guru. Ne tipiskais "lightworker" . Vispār- samestas augstākās matērijas ar zemākajām un tāpēc meitenei tagad tāda nelāga karma:)
Lienes Instagram jau otro dienu klusums. Tas parāda vien to, ka Spriņģei izrādījusies 100% taisnība par visu.la femmina @ 25.09.2023 14:45Nez, man šķiet, ka viņa sevi ar šo izgājienu noraka mediju vidē. Vispār laba mācība būtu, ja vairs nepārdotu viņas grāmatu, jo tā principā norāda uz fake dzīves atbalstīšanu un cilvēku muļķošanu.
CallMeAnnika @ 26.09.2023 23:43Lienes Instagram jau otro dienu klusums. Tas parāda vien to, ka Spriņģei izrādījusies 100% taisnība par visu.
Gribētu zināt, kā viņa tagad vada Bagātības Formulu. Cilvēki samaksājuši 1 vai 2k par to kursiku, bet Liene ārdās, jo ir neapmierināta, ka atmaskoja fake Forbes vāku. :D
Terra Incognita @ 27.09.2023 08:20
Cik es saprotu, BF sastāv galvenokārt no iepriekš ierakstītām lekcijām un tur ir tikai daži Q&A laivi paredzēti, droši vien uz kursa beigām. Kas rada vēl vairāk jautājumu par to, kāpēc tam visam ir tāda cena, ja viss lielākoties sastāv no ierakstītām lekcijām, ierakstītām meditācijām, tev klāt pieliktas citas dalībnieces (atbalsta partnera) un pašu dalībnieču ņemšanās Telegram čatā. Šaubos arī, ka viņa lekcijas katru gadu ieraksta no jauna.