Liene Uresina

Reitings 1701
Reģ: 03.11.2022
Gribējās uztaisīt jaunu tēmu par Lieni Uresinu. Ko domājat par viņas Bagātības formulu? Palasīju intereses pēc aprakstu , bet tā arī īsti nesapratu , ko tad iegūst no šī kursa , nekur neredzēju pieminam , ka ir jāsāk ar sevi un vispār jājautā, kas patīk, ko vēlas darīt, visur tikai nauda un nauda , viegla strādāšana, manifestēšana. Varbūt man ne tāda domāšana, bet neuzskatu , ka nauda nāk viegli , kā viņa to pasniedz.
19.09.2023 07:55 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Joprojām turos pie savas versijas pēc viņas Live, ka viņa visu šo bija rūpīgi izdomājusi un izsvērusi. Antireklāma ir arī laba reklāma. Savu live sāka ar mazu ieskatu par sevi, kādas tik konferencēs nav bijusi, cilvēkus sauca, nosauca savas visas programmas, kā arī cik tūkstošiem ir pozitīvu atsaukšmju par viņas darbiem.
(jo negatīvās dzēš arā 😘) šodien arī izslēdza komentārus, jāreklamējās tālāk.
Kā viņa gribēja iziet no situācijas par maksas interviju 👍😀, ja jau melos pieķerta, jāturpina ir melot tālāk. Bullshits, ka Santa un Ieva ir jāmaksā par intervijām, to pat Sprinģe apstiprināja.
Man dusmas visvairāk uznāk, kad viņa spēlējas ar ļoti nopietniem stāvokļiem-diagnozēm kā trauksme, panikas lēkmes. Viņa nav nedz licenzēts ārsts, nedz psihologs, kas spēj novērtēt situāciju.
Nesen runāju ar savu draudzeni,kas ir ļoti pieredzējusi psiholoģe ārzemēs, kura izstāstija ,ka no tādiem koučiem nereti, diemžēl , dēļ situācijas eskalācijas ir cilvēki nonāk lielākās auzās. Viņai bija 4 pacienti no vienas coach (ārzemēs), no kuriem diviem viņa spēja palīdzēt, diviem bija jāmeklē palīdzība psihatrijā (coach&guru bija ieteicis vairāk manifestēt un visādus citus brīnumus)
Jo viņi jau neuzņemās atbildību par sekām, kā jau mēs šodien dzirdējam arī live. Uresina saka, ka uzņemās atbildību, bet nav kauna turpināt melot un redz viņa nepastāšoties.
Es ļoti ceru Liene, ka Tevi kāds apstādinās.
24.09.2023 20:02 |

Reitings 1832
Reģ: 25.01.2023
Kantra @ 24.09.2023 18:25

Paklausījos, ka var uzturēt to ūdens liešanu vienu un to pašu, nekas nemainās un nemainīsies.
Viņa neesot vainīga, neko nezināja, kamēr no Forbes nav atbildes, tikmēr bilde būs...m, viņa grib spīdēt visur.... un palīdzējusi tūkstošiem cilvēku un multimilj pasaulē.
Tiešām ir kas visu noklausīsies?
es noklausījos.tiri intreses pēc.Un pamaniju ka sākuma centās būt mieriga un tad norāvās.Seviski intresanti la tik daudz mainītu dzivju,bet neviena to nepateiks jo baidas no kautkā,
24.09.2023 20:19 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Skaidrs, ka Uresina visu zināja un maldināja citus.
fioanaa @ 24.09.2023 00:46
Jūs brīnāties, kur tādas aitas atrodas. Bet tepat ir tādas loses papilnam, cik te jau to tēmu par Taro likšanu un pārējo h-ņu? Un pilnā nopietnībā rindām atsaucas, it kā tā būtu sazin kāda patiesība. Prātiņ, nāc mājās!

Tieši tā. Pat šajā diskusijā atsaucas meitenes, kas pirka Uresinas pakalpojumus.
24.09.2023 21:30 |

Reitings 6638
Reģ: 10.01.2023
Burgundya @ 24.09.2023 20:02
Joprojām turos pie savas versijas pēc viņas Live, ka viņa visu šo bija rūpīgi izdomājusi un izsvērusi. Antireklāma ir arī laba reklāma. Savu live sāka ar mazu ieskatu par sevi, kādas tik konferencēs nav bijusi, cilvēkus sauca, nosauca savas visas programmas, kā arī cik tūkstošiem ir pozitīvu atsaukšmju par viņas darbiem.
(jo negatīvās dzēš arā ?) šodien arī izslēdza komentārus, jāreklamējās tālāk.
Kā viņa gribēja iziet no situācijas par maksas interviju ??, ja jau melos pieķerta, jāturpina ir melot tālāk. Bullshits, ka Santa un Ieva ir jāmaksā par intervijām, to pat Sprinģe apstiprināja.
Man dusmas visvairāk uznāk, kad viņa spēlējas ar ļoti nopietniem stāvokļiem-diagnozēm kā trauksme, panikas lēkmes. Viņa nav nedz licenzēts ārsts, nedz psihologs, kas spēj novērtēt situāciju.
Nesen runāju ar savu draudzeni,kas ir ļoti pieredzējusi psiholoģe ārzemēs, kura izstāstija ,ka no tādiem koučiem nereti, diemžēl , dēļ situācijas eskalācijas ir cilvēki nonāk lielākās auzās. Viņai bija 4 pacienti no vienas coach (ārzemēs), no kuriem diviem viņa spēja palīdzēt, diviem bija jāmeklē palīdzība psihatrijā (coach&guru bija ieteicis vairāk manifestēt un visādus citus brīnumus)
Jo viņi jau neuzņemās atbildību par sekām, kā jau mēs šodien dzirdējam arī live. Uresina saka, ka uzņemās atbildību, bet nav kauna turpināt melot un redz viņa nepastāšoties.
Es ļoti ceru Liene, ka Tevi kāds apstādinās.
redz viņa esot izgājusi kursus pie hipnoterapeites! Ar hipnozi laikam nodarbojas IG
24.09.2023 21:44 |

Reitings 1179
Reģ: 07.02.2023
nightjar @ 24.09.2023 19:21
Diezgan interesanti ir sekot līdzi šim stāstam. Liek aizdomāties, diez viņai ir neērti, kauns? It īpaši citu sieviešu priekšā, kas ir tikpat mirdzošas, spēcīgas, bet nopelnījušas savus panākumus caur godīgu, smagu darbu? Grūti teikt. Ticu, ka līdz kādam brīdim Liene (Jeļena...?) tiešām bija apbrīnojama ar to, ko sasniegusi, bet tad laikam naudiņa sāka smadzenes pūdēt :) Ja paskatās īsto forbes.com mājaslapu, pie visiem rakstiem rādas, ka viņa ir *Former* Forbes Councils Member.
viņa nav Liene , viņa ir Jeļena . Gluži tāpat ka Didra , Maija Armenjeva un daudzas lokomotīves - krievietes .
24.09.2023 22:53 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Terra Incognita @ 24.09.2023 18:54
Dažbrīd izklausījās, ka viņai ir kaut kāds Dieva komplekss.

Man arī tā šķiet! Jau tad, kad paziņoja par misiju “mainīt cik tur to sieviešu dzīves”
25.09.2023 01:03 |

Reitings 3432
Reģ: 23.01.2022
Apple of my eye @ 25.09.2023 01:03

Man arī tā šķiet! Jau tad, kad paziņoja par misiju “mainīt cik tur to sieviešu dzīves”

Miljons cilvēku dzīves! :D
25.09.2023 09:10 |

Reitings 8620
Reģ: 13.04.2022
Ļenka vienmēr ir bijusi ļoti naudas kāra sieviete.
Patiesībā, nostrādājot vairākus gadus pie viņas kebabā, es nebrīnos, ka viņas reakcija bija tieši šāda. Ja godīgi, tad brīnos, ka viņa nesāka lamāties trīsstāvīgiem vārdiem un bļaut kā griezta, jo tieši tādas bija viņas metodes vadot savu kebabu.
Nav arī brīnums, ka viņa ar savu zemtupeļnieku arī pakāsa savus kebabus, jo nu tāds vadības stils kāds ir viņai…nu jā. Jau tajā laikā viņa bija pamatīga dirsēja un krāpniece. Padirsa savu “veiksmīgo kebabu biznesu” un padirsīs ar laiku arī šo.
25.09.2023 09:17 |

Reitings 1832
Reģ: 25.01.2023
Pelnrukšķīte @ 25.09.2023 09:10

Miljons cilvēku dzīves! :D
nebiju parliecināta vai dzirdeju pareizi par miljonu,bet tad jā pareizi dzirdēju😁profilā gan bija tikai 100 tukstoši pirms live.tagad nomainijusi🤭Kādas kautrigas parmainijušas dzives, neviena negrib dalīties ar lielajām parmaiņām.Ja man kāds būtu palidzējis tikt pie lielas bagatibas caur domām vien,es takš neturētu sveci zem pūra,man nebutu žēl ka vēl bagati paliktu citi.izlielitu pa visiem galiem.🤭
25.09.2023 09:22 |

Reitings 596
Reģ: 23.02.2022
Patiesībā, nostrādājot vairākus gadus pie viņas kebabā, es nebrīnos, ka viņas reakcija bija tieši šāda. Ja godīgi, tad brīnos, ka viņa nesāka lamāties trīsstāvīgiem vārdiem un bļaut kā griezta, jo tieši tādas bija viņas metodes vadot savu kebabu

kebabu vadit vinja jau macijas visas tas meditacijas?
25.09.2023 09:46 |

Reitings 175
Reģ: 18.07.2023
"Santas" redakcija arī izteikusies: https://www.facebook.com/zurnalssanta/posts/pfbid0h23sGuM2V1PyiNA1zMUTHPWkcFWoiTqRG9RaJkHKahj7VAbG13i67T2ko2Hkq1v4l
Visu par naudu nopirkt nevar. Ne mīlestību, ne draudzību, ne cieņu un arī interviju un vāku žurnālā Santa NAV iespējams nopirkt tiešām ne par kādu naudu.
Ja tas būtu iespējams, tad Liene Uresina jau sen būtu bijusi uz Santas vāka, jo pērnajā ziemā mēs redakcijā saņēmām viņas padoto zvanu un e-pastu birumu, cenšoties pierunāt nointervēt Lieni Uresinu. Laikam jau Žurnāls Santa manifestācijas neņem.
Santā var nopirkt reklāmas laukumus, kuri vienmēr būs skaidri marķēti - reklāma. Turklāt - ir bijuši arī gadījumi, kad pat no reklāmām mēs atsakāmies, ja redzam, ka tās ir kaitnieciskas.
Paldies, Inga Springe par tēmas aktualizēšanu!

Kas par antireklāmu sanāca.
25.09.2023 10:06 |

Reitings 2719
Reģ: 15.09.2023
Terra Incognita @ 25.09.2023 10:06
"Santas" redakcija arī izteikusies: https://www.facebook.com/zurnalssanta/posts/pfbid0h23sGuM2V1PyiNA1zMUTHPWkcFWoiTqRG9RaJkHKahj7VAbG13i67T2ko2Hkq1v4l
Kas par antireklāmu sanāca.

Hehe 😁 Nu gan Jeļena dusmosies. Bet prieks, ka šī tēma beidzot aktualizējusies. Varbūt tomēr kādam "aklajam" acis atvērsies uz visām šīm manifestāciju muļķībām.
25.09.2023 10:15 |

Reitings 8620
Reģ: 13.04.2022
Ieva333 @ 25.09.2023 09:46

kebabu vadit vinja jau macijas visas tas meditacijas?

Kamēr es tur strādāju - tikmēr nē. Nu viņa bija drusku ar novirzēm, tēloja no sevis ļoti apgarotu, lai gan patiesībā visparastākā tirgus bāba
25.09.2023 10:36 |

Reitings 596
Reģ: 23.02.2022
Kamēr es tur strādāju - tikmēr nē.

parasti cilveki sak sevis meklejumus, kad viss dzive ir nelabi un velas mainit kaut ko. ticu, ka Liene ari velejas klut par labaku cilveku. Es tiesam ticu manifestacijai, bet limeni, kur zini ko gribi un ej strada, lai to sanemtu. es esmu bijusi uz daudziem tadiem kursiem un man loti patik, Liene nekad nav ieviesusi cilveku, kuram var lidz glam uzticeties. Skiet, ka viss ap vinu ir FAKE!
25.09.2023 10:56 |

Reitings 2719
Reģ: 15.09.2023
Noskatījos Jeļenas live. Nu gan uzvilkās uz beigām, pilnīgi varēja dusmas just kā no viņas nāk ārā. Un tā mētāšanās ar rokām, kā trakā. Viņa tiešām domā, ka cilvēki ir tik stulbi un domās, ka, lai nokļūtu uz Forbes vāka, pietiek ar 999 dolāriem? 😁😁😁😁😁 FORBES VĀKS 999 dolāri! Par 999 dolāriem viņa varētu pienest kafiju Forbes žurnālistam.
25.09.2023 10:59 |

Reitings 4288
Reģ: 09.05.2023
Ieva333 @ 25.09.2023 10:56

parasti cilveki sak sevis meklejumus, kad viss dzive ir nelabi un velas mainit kaut ko. ticu, ka Liene ari velejas klut par labaku cilveku. Es tiesam ticu manifestacijai, bet limeni, kur zini ko gribi un ej strada, lai to sanemtu. es esmu bijusi uz daudziem tadiem kursiem un man loti patik, Liene nekad nav ieviesusi cilveku, kuram var lidz glam uzticeties. Skiet, ka viss ap vinu ir FAKE!

Arī tāds iespaids, ka viss ir fake, aktierspēle, laimīgā laulība, labestīgums utt. Pēc live noskatīšanās guvu apstiprinājumu, ka jā, viņa ir Fake. Tās viņas acis, izteiksme, ar kādu intonāciju vēstīja, ka viņu neviens neapstādinās, ka viņa grib mirdzēt, spīdēt un spīdēs utt. Tik ļoti uzsvaru lika uz to, ka VIŅA GRIB SPĪDĒT. Un tikai nedaudz vēlāk, iespējams, saprata, ka par daudz piemin, atsāka teikt, ka grib palīdzēt miljons sievietēm. Fui. Bet , ja tu gribi palīdzēt patiešām tām miljons sievietēm, tad kāda velna pēc tavi kursi ir tik nenormāli dārgi, ka tās sievietes, kurām it kā vajadzētu palīdzību, nevar nemaz to atļauties? Bulšits. Es to tulkoju tā - ka gribu nopelnīt miljonu un mani neviens neapstādinās!! Nevis to, ka - es gribu palīdzēt miljons sievietēm.Tik slikta aktrise.
25.09.2023 11:42 |

10 gadi
Reitings 12739
Reģ: 15.03.2012
Mashka Kakashka @ 25.09.2023 10:59
Noskatījos Jeļenas live. Nu gan uzvilkās uz beigām, pilnīgi varēja dusmas just kā no viņas nāk ārā. Un tā mētāšanās ar rokām, kā trakā. Viņa tiešām domā, ka cilvēki ir tik stulbi un domās, ka, lai nokļūtu uz Forbes vāka, pietiek ar 999 dolāriem? ????? FORBES VĀKS 999 dolāri! Par 999 dolāriem viņa varētu pienest kafiju Forbes žurnālistam.

Bet cilvēki IR stulbi, diemžēl un turklāt tik daudzi, tie komentāri no viņas aizstāvēm, kā nozombētas sektantes🤦‍♀️
25.09.2023 11:52 |

Patīk
Reitings 2090
Reģ: 22.05.2019
Viņa pat ir izkoriģējusi to aprakstu postā par Forbes,nu jau tur stāsta par to,ka ir gribējusi tikt uz digitālā Forbes new york vāka,iepriekš bija kas cits tur rakstīts.
25.09.2023 11:57 |

Reitings 24517
Reģ: 16.04.2023
Annija35 @ 25.09.2023 11:57
Viņa pat ir izkoriģējusi to aprakstu postā par Forbes,nu jau tur stāsta par to,ka ir gribējusi tikt uz digitālā Forbes new york vāka,iepriekš bija kas cits tur rakstīts.

Tas pats posts viņas Facebook.

Un labotais IG posts.
25.09.2023 12:01 |

Patīk
Reitings 2090
Reģ: 22.05.2019
SantaClub @ 25.09.2023 12:01

Tas pats posts viņas Facebook.
Un labotais IG posts.

Visos postos iepriekš bija tikai Forbes zurnāla vāks minēts.
25.09.2023 12:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits