es noklausījos.tiri intreses pēc.Un pamaniju ka sākuma centās būt mieriga un tad norāvās.Seviski intresanti la tik daudz mainītu dzivju,bet neviena to nepateiks jo baidas no kautkā,Kantra @ 24.09.2023 18:25
Paklausījos, ka var uzturēt to ūdens liešanu vienu un to pašu, nekas nemainās un nemainīsies.
Viņa neesot vainīga, neko nezināja, kamēr no Forbes nav atbildes, tikmēr bilde būs...m, viņa grib spīdēt visur.... un palīdzējusi tūkstošiem cilvēku un multimilj pasaulē.
Tiešām ir kas visu noklausīsies?
fioanaa @ 24.09.2023 00:46Jūs brīnāties, kur tādas aitas atrodas. Bet tepat ir tādas loses papilnam, cik te jau to tēmu par Taro likšanu un pārējo h-ņu? Un pilnā nopietnībā rindām atsaucas, it kā tā būtu sazin kāda patiesība. Prātiņ, nāc mājās!
redz viņa esot izgājusi kursus pie hipnoterapeites! Ar hipnozi laikam nodarbojas IGBurgundya @ 24.09.2023 20:02Joprojām turos pie savas versijas pēc viņas Live, ka viņa visu šo bija rūpīgi izdomājusi un izsvērusi. Antireklāma ir arī laba reklāma. Savu live sāka ar mazu ieskatu par sevi, kādas tik konferencēs nav bijusi, cilvēkus sauca, nosauca savas visas programmas, kā arī cik tūkstošiem ir pozitīvu atsaukšmju par viņas darbiem.
(jo negatīvās dzēš arā ?) šodien arī izslēdza komentārus, jāreklamējās tālāk.
Kā viņa gribēja iziet no situācijas par maksas interviju ??, ja jau melos pieķerta, jāturpina ir melot tālāk. Bullshits, ka Santa un Ieva ir jāmaksā par intervijām, to pat Sprinģe apstiprināja.
Man dusmas visvairāk uznāk, kad viņa spēlējas ar ļoti nopietniem stāvokļiem-diagnozēm kā trauksme, panikas lēkmes. Viņa nav nedz licenzēts ārsts, nedz psihologs, kas spēj novērtēt situāciju.
Nesen runāju ar savu draudzeni,kas ir ļoti pieredzējusi psiholoģe ārzemēs, kura izstāstija ,ka no tādiem koučiem nereti, diemžēl , dēļ situācijas eskalācijas ir cilvēki nonāk lielākās auzās. Viņai bija 4 pacienti no vienas coach (ārzemēs), no kuriem diviem viņa spēja palīdzēt, diviem bija jāmeklē palīdzība psihatrijā (coach&guru bija ieteicis vairāk manifestēt un visādus citus brīnumus)
Jo viņi jau neuzņemās atbildību par sekām, kā jau mēs šodien dzirdējam arī live. Uresina saka, ka uzņemās atbildību, bet nav kauna turpināt melot un redz viņa nepastāšoties.
Es ļoti ceru Liene, ka Tevi kāds apstādinās.
viņa nav Liene , viņa ir Jeļena . Gluži tāpat ka Didra , Maija Armenjeva un daudzas lokomotīves - krievietes .nightjar @ 24.09.2023 19:21Diezgan interesanti ir sekot līdzi šim stāstam. Liek aizdomāties, diez viņai ir neērti, kauns? It īpaši citu sieviešu priekšā, kas ir tikpat mirdzošas, spēcīgas, bet nopelnījušas savus panākumus caur godīgu, smagu darbu? Grūti teikt. Ticu, ka līdz kādam brīdim Liene (Jeļena...?) tiešām bija apbrīnojama ar to, ko sasniegusi, bet tad laikam naudiņa sāka smadzenes pūdēt :) Ja paskatās īsto forbes.com mājaslapu, pie visiem rakstiem rādas, ka viņa ir *Former* Forbes Councils Member.
Terra Incognita @ 24.09.2023 18:54Dažbrīd izklausījās, ka viņai ir kaut kāds Dieva komplekss.
Apple of my eye @ 25.09.2023 01:03
Man arī tā šķiet! Jau tad, kad paziņoja par misiju “mainīt cik tur to sieviešu dzīves”
nebiju parliecināta vai dzirdeju pareizi par miljonu,bet tad jā pareizi dzirdēju😁profilā gan bija tikai 100 tukstoši pirms live.tagad nomainijusi🤭Kādas kautrigas parmainijušas dzives, neviena negrib dalīties ar lielajām parmaiņām.Ja man kāds būtu palidzējis tikt pie lielas bagatibas caur domām vien,es takš neturētu sveci zem pūra,man nebutu žēl ka vēl bagati paliktu citi.izlielitu pa visiem galiem.🤭Pelnrukšķīte @ 25.09.2023 09:10
Miljons cilvēku dzīves! :D
Patiesībā, nostrādājot vairākus gadus pie viņas kebabā, es nebrīnos, ka viņas reakcija bija tieši šāda. Ja godīgi, tad brīnos, ka viņa nesāka lamāties trīsstāvīgiem vārdiem un bļaut kā griezta, jo tieši tādas bija viņas metodes vadot savu kebabu
Visu par naudu nopirkt nevar. Ne mīlestību, ne draudzību, ne cieņu un arī interviju un vāku žurnālā Santa NAV iespējams nopirkt tiešām ne par kādu naudu.
Ja tas būtu iespējams, tad Liene Uresina jau sen būtu bijusi uz Santas vāka, jo pērnajā ziemā mēs redakcijā saņēmām viņas padoto zvanu un e-pastu birumu, cenšoties pierunāt nointervēt Lieni Uresinu. Laikam jau Žurnāls Santa manifestācijas neņem.
Santā var nopirkt reklāmas laukumus, kuri vienmēr būs skaidri marķēti - reklāma. Turklāt - ir bijuši arī gadījumi, kad pat no reklāmām mēs atsakāmies, ja redzam, ka tās ir kaitnieciskas.
Paldies, Inga Springe par tēmas aktualizēšanu!
Terra Incognita @ 25.09.2023 10:06"Santas" redakcija arī izteikusies: https://www.facebook.com/zurnalssanta/posts/pfbid0h23sGuM2V1PyiNA1zMUTHPWkcFWoiTqRG9RaJkHKahj7VAbG13i67T2ko2Hkq1v4l
Kas par antireklāmu sanāca.
Ieva333 @ 25.09.2023 09:46
kebabu vadit vinja jau macijas visas tas meditacijas?
Kamēr es tur strādāju - tikmēr nē.
Ieva333 @ 25.09.2023 10:56
parasti cilveki sak sevis meklejumus, kad viss dzive ir nelabi un velas mainit kaut ko. ticu, ka Liene ari velejas klut par labaku cilveku. Es tiesam ticu manifestacijai, bet limeni, kur zini ko gribi un ej strada, lai to sanemtu. es esmu bijusi uz daudziem tadiem kursiem un man loti patik, Liene nekad nav ieviesusi cilveku, kuram var lidz glam uzticeties. Skiet, ka viss ap vinu ir FAKE!
Mashka Kakashka @ 25.09.2023 10:59Noskatījos Jeļenas live. Nu gan uzvilkās uz beigām, pilnīgi varēja dusmas just kā no viņas nāk ārā. Un tā mētāšanās ar rokām, kā trakā. Viņa tiešām domā, ka cilvēki ir tik stulbi un domās, ka, lai nokļūtu uz Forbes vāka, pietiek ar 999 dolāriem? ????? FORBES VĀKS 999 dolāri! Par 999 dolāriem viņa varētu pienest kafiju Forbes žurnālistam.
Annija35 @ 25.09.2023 11:57Viņa pat ir izkoriģējusi to aprakstu postā par Forbes,nu jau tur stāsta par to,ka ir gribējusi tikt uz digitālā Forbes new york vāka,iepriekš bija kas cits tur rakstīts.