Terra Incognita @ 22.09.2023 09:05Viena sieviete mēģināja sarunāt "interviju" ar to kontu. Izdevās.
https://failiem.lv/u/wk4wgvkwn
Tas jau sen ir skaidrs , ka par naudu var visu nopirkt , tāpat arī žurnālu vākus un rakstus par sevi. Bet diezgan skumji , ka cilvēki paši maksā un tad pasniedz , ka itka viņi būtu nu tik slaveni , ka par viņiem raksta pat forbes.
un redzu, ka Sprinģes komentārs arī ir izdzēsts. Tik tagad dāmas paspējušas iekomentēt.Ieva333 @ 22.09.2023 12:08
staasts tads, ka tas nav ists forbes konts. Springei profila paskaties.
Ieva333 @ 22.09.2023 12:08
staasts tads, ka tas nav ists forbes konts. Springei profila paskaties.
Nitaris @ 22.09.2023 12:34Ieliekiet Springes storijus. Laikam mani nobloķējusi, kaut neesmu viņai neko rakstījusi.
Vārdotāja @ 22.09.2023 15:09
. Ceru, ka sanāks iekopēt
Lorra @ 22.09.2023 20:34Bet par to Forbes es nesaprotu. Nu vai viņa tiešām domāja, ka starp 22.5k sekotāju neatradīsies viens cilvēks kurš padziļināti izpētīs vai tas žurnāla vāks nav fake? Es nespēju saprast, kā cilvēks labprātīgi izdomātu nofeikot ko šādu. Drīzāk samaksāja tajam Forbes, domāja nu tik būs intervija, nu tik visi noticēs, ka Forbes uzmeklēja pašu Uresinu, bet beigās izrādījās, ka pati maksājusi, pati meklējusi un aiz tā stāv fake indietis. Noteikti pati nemaz nesaprata, ka kaut kādai kreisai lapai uzbāžas, lai sevi paceltu latiņu augstāk.