CallMeAnnika @ 11.09.2025 17:19Es vairāk brīnos, ka tā pēkšņi Uresina pārcelsies uz ASV. Latvijā auditorija vairs nav?
Es vairāk brīnos, ka tā pēkšņi Uresina pārcelsies uz ASV. Latvijā auditorija vairs nav?
Nav teikts, ka ASV viņai labi ies. ASV ir uzskatāma par iespēju zemi, bet tur ir jābūt ļoti labam savā jomā, un pat tad ir iespēja, ka neizdosies, vai arī ļoti atpazīstamam. Liene nekvalificējas nevienā no šīm.Marimar @ 23.10.2025 23:34
Nu kad ieraudziju, ka Lienes vai Jelenas lekcijas/ meditacijas maksa 9 euro, tad bija uzreiz skaidrs - kriize. Nu noiets etaps vinja ir. jau tad kad aizgaja macities numerologiju, bija skaidrs, ka vjsooo, nu neiet biziitis. Bet Porshe, dzivoklis par kaut ko jauztur. Tad labak pirms bankrotee Latvijaa, pardot kapitalu un laisties uz Statiem.
CallMeAnnika @ 11.09.2025 17:19Es vairāk brīnos, ka tā pēkšņi Uresina pārcelsies uz ASV. Latvijā auditorija vairs nav?
debestinaa @ 06.09.2024 22:08nu kura normāla, strādājoša sieviete vispār uz ko tādu var uzķerties? Šādi kursiki var noderēt kaut kādām bagātām jūrnieku sievām, kurām dienu no dienas nav ko citu darīt, kā bērnus aizvest uz skolu un labākajā gadījumā uztaisīt ēst? tad sēd mājās, manifestē un priecājies ka nauda atnākusi no zila gaisa, precīzāk no vīra ieskaitīta ???
Terra Incognita @ 29.10.2025 15:57
Mani drīzāk interesē, kāda vīza viņai ir un uz kāda pamata, jo tās nav nemaz tik viegli dabūt. Ja tā ir darba vīza, tad kāds (viņa vai vīrs) strādās tik ļoti nīsto algoto darbu.
Starp citu, Lursoftā var apskatīties, kā iet viņas uzņēmumam. Cik atceros, divus gadus jau mīnusos.
Man arī gribētos tā domāt, bet vispār tā gluži nav. Viņas klientes iedalās apmēram trīs kategorijās:
1. visādas piramīdas shēmu tirgotājas un/vai jaunās māmiņas, kas meklē piepelnīšanās iespējas;
2. sievietes, kas atrodas kaut kādos mūžīgajos meklējumos un lēkā no vieniem kursiņiem uz otriem un gaida kaut kādu brīnumu, cīnās ar garlaicību vai es pat nezinu ko;
3. materiāli nodrošinātas sievietes, kas strādā pietiekami labos darbos, teiksim, vidējā līmeņa vadītājas, kam šķietami dzīvē viss kārtībā. Šīs grupas pastāvēšanai neticētu, ja pati nebūtu savām acīm redzējusi vairākus piemērus. Īsti nemāku to izskaidrot.
varbūt plivināts fake Forbes vāku arī tur😁CallMeAnnika @ 24.10.2025 14:00Nav teikts, ka ASV viņai labi ies. ASV ir uzskatāma par iespēju zemi, bet tur ir jābūt ļoti labam savā jomā, un pat tad ir iespēja, ka neizdosies, vai arī ļoti atpazīstamam. Liene nekvalificējas nevienā no šīm.