Liene Uresina

Reitings 1701
Reģ: 03.11.2022
Gribējās uztaisīt jaunu tēmu par Lieni Uresinu. Ko domājat par viņas Bagātības formulu? Palasīju intereses pēc aprakstu , bet tā arī īsti nesapratu , ko tad iegūst no šī kursa , nekur neredzēju pieminam , ka ir jāsāk ar sevi un vispār jājautā, kas patīk, ko vēlas darīt, visur tikai nauda un nauda , viegla strādāšana, manifestēšana. Varbūt man ne tāda domāšana, bet neuzskatu , ka nauda nāk viegli , kā viņa to pasniedz.
19.09.2023 07:55 |

Reitings 49
Reģ: 01.01.2024
Pārdevēji ir pārdevēji vienmēr!
Tie paši Arnicāni.
Kad bija populārs “bez atkritumu” bums, tad tirgoja YouTube samācītas gudrības kā dzīvot bez atkritumiem. Kad tas bums beidzās, tad izdomāja Pinterest materiālus pārtaisīt un pārdot kā “Patieso garderobi”, tagad jau pārdod kursiku “kā veidot kursiku” 😂😂😂
21.08.2024 13:49 |

Patīk
Reitings 55308
Reģ: 12.10.2022
Liene ir spilgts piemērs, ka sava labuma gūšanai darīs visu. Tagad augustā savāca naudu Veiksmes kursā (no 398 - 598 eiro) , drīz vajadzētu laist ceļojumā, tā parasti notiek.
Septembrī noteikti būs kāds izaicinājums vai īsais kurss, kas būs lētāks, oktobrī ir Unstoppable you pasākums (no 198-398 eiro), gan jau novembrī būs Bagātības formula par 1-2k eiro, un tā uz apli.
lnteresanti, ka iepriekš ar meditāciju un manifestāciju "varēja'' sasniegt visu, ko vēlies, bet tagad vajag arī numeroloģiju un dzimšanas datus. :D Kas būs nākošais? Taro kārtis?
21.08.2024 15:11 |

Reitings 2022
Reģ: 21.04.2024
CallMeAnnika @ 21.08.2024 15:11
Liene ir spilgts piemērs, ka sava labuma gūšanai darīs visu. Tagad augustā savāca naudu Veiksmes kursā (no 398 - 598 eiro) , drīz vajadzētu laist ceļojumā, tā parasti notiek.
Septembrī noteikti būs kāds izaicinājums vai īsais kurss, kas būs lētāks, oktobrī ir Unstoppable you pasākums (no 198-398 eiro), gan jau novembrī būs Bagātības formula par 1-2k eiro, un tā uz apli.
lnteresanti, ka iepriekš ar meditāciju un manifestāciju "varēja'' sasniegt visu, ko vēlies, bet tagad vajag arī numeroloģiju un dzimšanas datus. :D Kas būs nākošais? Taro kārtis?

Tā kā tomēr ar meditāciju un manifestāciju nevar visu sasniegt, tomēr vajag klāt tam vēl numeroloģiju, lai kļūtu par miljonāru, tad aicinu visas manifestāciju kursa dalībnieces prasīt atpakaļ naudu par maldināšanu. Jo tika tak solīts, ka ar manifestāciju mainīs dzīves, kļūs bagātas utt. Kursikus par lielu piķi nopārdeva, tagad jau ķeras klāt nākamajai tēmai, ar kuras palīdzību kļūt bagātam. Šitādu diršanu un maldināšanu, bļin. Viņa pati no malas uz sevi un savu kursu piedāvājumiem nepaskatas, jeb tikai bliež un kāš naudu no visām pusēm?
21.08.2024 15:41 |

Reitings 2717
Reģ: 15.09.2023
CallMeAnnika @ 21.08.2024 15:11

Zīlēs pēc kristāla bumbas. 😁
21.08.2024 15:42 |

Reitings 2022
CallMeAnnika @ 12.08.2024 15:34
Tas būs nākamais pēc tam, kad noslauks naivās aitas un vairs nebūs pieprasījuma pēc numeroloģijas.
Cilvēki pēc koučinga vairs neskrien, Liene izpētījusi citus koučus, kas arī koučingam paņēmuši klāt numeroloģiju un arī kļuva par karmisko numeroloģi. :D @k.zviedre sāka mācīties numeroloģiju aprīlī, un neilgi pēc tam Uresina.
Paskatījos citiem numerologiem cenas, par 1,5-2 stundu individuālo konsultāciju un kartes sastādīšanu maksa ir aptuveni 90-100 eiro. Lienei protams ir 400-600 eiro, kas nav individuāli.

Pilnīgi visu, ko Liene savos kursikos stāsta, katrs var atrast netā bez maksas vai par ļoti mazām naudām. Kāpēc sievietes ļauj sevi apzagt? Skaidrs, ka ne pašas turīgākās pērk tos viņas pārcenotos kursikus. Un tiešām LV pilns ar numerologiem, kuri neprasa par to pašu pat ne uz pusi tik, cik viņa kāš. Nesaprotu tiešām!
21.08.2024 15:45 |

Patīk
Reitings 55308
Reģ: 12.10.2022
susla @ 21.08.2024 15:45

Pilnīgi visu, ko Liene savos kursikos stāsta, katrs var atrast netā bez maksas vai par ļoti mazām naudām. Kāpēc sievietes ļauj sevi apzagt? Skaidrs, ka ne pašas turīgākās pērk tos viņas pārcenotos kursikus. Un tiešām LV pilns ar numerologiem, kuri neprasa par to pašu pat ne uz pusi tik, cik viņa kāš. Nesaprotu tiešām!
Skatījos Lienes TG kanālā, kurā sievietes rakstīja savus dzimšanas skaitļus, lai Liene live laikā analizētu viņu personību. Šoks par to, ka tās ir sievietes no 1966.-1986.gadam. 35-60 gados jau vajadzētu būt vairāk smadzenēm.
21.08.2024 16:13 |

Reitings 2717
Reģ: 15.09.2023
CallMeAnnika @ 21.08.2024 16:13
Skatījos Lienes TG kanālā, kurā sievietes rakstīja savus dzimšanas skaitļus, lai Liene live laikā analizētu viņu personību. Šoks par to, ka tās ir sievietes no 1966.-1986.gadam. 35-60 gados jau vajadzētu būt vairāk smadzenēm.

Nu redz, Sigita no NL ir šajā vecuma kategorijā, bet mazgāja seju ar švammi, kura paredzēta grūti tīrāmu virsmu tīrīšanai un piesūcināta ar ķīmiju. 😁
22.08.2024 23:27 |

Reitings 2513
Reģ: 05.07.2024
Mashka Kakashka @ 22.08.2024 23:27

Nu redz, Sigita no NL ir šajā vecuma kategorijā, bet mazgāja seju ar švammi, kura paredzēta grūti tīrāmu virsmu tīrīšanai un piesūcināta ar ķīmiju. ?

Šis gadījums pat mums ar vīru nu jau aizgājis par ikdienas iesmējienu😀 Kā reiz vakar drogās nopirku šīs sejas mazgājamās švammītes😁
30.08.2024 17:14 |

Reitings 16
Reģ: 08.10.2023
Es esmu pārsteigta par Lienes video, kurā savu dzīvi parāda PIRMS un PĒC… Sanāk, ka tie cilvēki, kuri dzīvo padomju laika dzīvokļos ir - nabagi. Es noskatijos vairākas reizes. Esmu pārsteigta par tik tuvredzīgu redzējumu, es pašlaik remontēju dzīvokli šādā ēkā, pelnam labi un jauna projekta vietā izvēlējāmies ko lētāku. Tagad sēžu un domāju, brīvprātīgi būšu izvēlējusies būt nabags? Laikam gan 😊
04.09.2024 23:53 |

Reitings 431
Reģ: 30.08.2024
Tak jāprasa nauda atpakaļ caur PTAC ja nesanāk.
Vēlams arī protokolēt kursa izpildes gaitu.
05.09.2024 09:58 |

Reitings 849
Reģ: 29.04.2021
Carrie Bradshaw @ 04.09.2024 23:53
Es esmu pārsteigta par Lienes video, kurā savu dzīvi parāda PIRMS un PĒC… Sanāk, ka tie cilvēki, kuri dzīvo padomju laika dzīvokļos ir - nabagi. Es noskatijos vairākas reizes. Esmu pārsteigta par tik tuvredzīgu redzējumu, es pašlaik remontēju dzīvokli šādā ēkā, pelnam labi un jauna projekta vietā izvēlējāmies ko lētāku. Tagad sēžu un domāju, brīvprātīgi būšu izvēlējusies būt nabags? Laikam gan ?

Nu taču , cilvēki jāvāc , lai pērk viņas kursus . Esmu vairākām ārzemju influencerēm redzējusi līdzīgus video . Tā arī nespēju saprast , ko viņa tur vispār var iemācīt , nu varbūt tikai kādai sievietei mazliet pacelt pašvērtējumu , bet tas arī viss . Un lai viņa nestāsta, ka viņas bagātības formulas ir palīdzējušas nezin cik cilvēkiem , kur tad ir tie visi cilvēki ? Tad jau katram otrajam vajadzētu būt bagātam.
Es arī zinu cilvēkus , kuri dzīvo hruščkovkās , bet dzīvo labi , pelna labi , tā kā tas tiešām ir tuvs skatījums uz dzīvi , parasti jau ar mājām , mašīnām lielās cilvēki , kuriem tikai ārišķiba ir svarīga , bet iekšā tukšums .
05.09.2024 11:16 |

Reitings 813
Reģ: 28.01.2023
Šeit ir pavisam vienkārša atbilde visam- ir aitas un ir cirpēji, tas arī viss.
Kamēr kāds uzķersies uz tādām lietām, ko teikt, paši vainīgi😂 es domāju ka par pirmklasnieks saprot ka ar sapņošanu par naudu un kaut kādu manifestāciju būs par maz.
06.09.2024 15:53 |

Reitings 254
Reģ: 11.02.2024
Hz kas tā tāda
06.09.2024 17:09 |

Reitings 2022
Jeļena normāli ieskrējusies. Vispirms izsludina brīnumu manifestācijas kursu, kas mainīs dzīvi garantēti, tad gandrīz uzreiz savu numeroloģijas kursiku un tagad jau visām jānāk uz viņas Unstopable pasākumu, jo mainīs un transformēs dzīvi. Kā viņa domā, no kurienes viņas fanītēm var būt tik daudz naudas, lai viņu uzturētu un pirktu visu, ko piedāvā? Sūdīga mārketinga komanda viņai. Ja gribēja noslaukt daudz naudas, tad vajadzēja sākt ar savu pasākumu. Bet, ja pakaļa deg, tad jā. Bliež visu pēc kārtas, uzmauc nenormālu cenu un pārdod cerību sievietēm.
06.09.2024 19:10 |

Reitings 813
Reģ: 28.01.2023
susla @ 06.09.2024 19:10
Jeļena normāli ieskrējusies. Vispirms izsludina brīnumu manifestācijas kursu, kas mainīs dzīvi garantēti, tad gandrīz uzreiz savu numeroloģijas kursiku un tagad jau visām jānāk uz viņas Unstopable pasākumu, jo mainīs un transformēs dzīvi. Kā viņa domā, no kurienes viņas fanītēm var būt tik daudz naudas, lai viņu uzturētu un pirktu visu, ko piedāvā? Sūdīga mārketinga komanda viņai. Ja gribēja noslaukt daudz naudas, tad vajadzēja sākt ar savu pasākumu. Bet, ja pakaļa deg, tad jā. Bliež visu pēc kārtas, uzmauc nenormālu cenu un pārdod cerību sievietēm.
nu kura normāla, strādājoša sieviete vispār uz ko tādu var uzķerties? Šādi kursiki var noderēt kaut kādām bagātām jūrnieku sievām, kurām dienu no dienas nav ko citu darīt, kā bērnus aizvest uz skolu un labākajā gadījumā uztaisīt ēst😂 tad sēd mājās, manifestē un priecājies ka nauda atnākusi no zila gaisa, precīzāk no vīra ieskaitīta 😂😂😂
06.09.2024 22:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits