Liene Uresina

Reitings 1701
Reģ: 03.11.2022
Gribējās uztaisīt jaunu tēmu par Lieni Uresinu. Ko domājat par viņas Bagātības formulu? Palasīju intereses pēc aprakstu , bet tā arī īsti nesapratu , ko tad iegūst no šī kursa , nekur neredzēju pieminam , ka ir jāsāk ar sevi un vispār jājautā, kas patīk, ko vēlas darīt, visur tikai nauda un nauda , viegla strādāšana, manifestēšana. Varbūt man ne tāda domāšana, bet neuzskatu , ka nauda nāk viegli , kā viņa to pasniedz.
19.09.2023 07:55 |

Reitings 298
Reģ: 01.08.2022
CallMeAnnika @ 28.10.2023 23:38
Cik paredzami.
Uresina savāc piķi par Pārliecības izaicinājumu un dodas ceļojumā.
No 21 dienas viņa piedāvā pirmās 5 dienas izaicinājumā bez maksas izmēģināt. Atvēru aplikāciju, paskatījos, un par to maksāt 50+ eiro?
Vienā dienā bija jānostājas spoguļa priekšā un jādejo, otrā jāuzraksta uz lapas, kas mani padara īpašu. Tiešām par kaut ko tādu ir jāmaksā nauda?

Ha ha, precīzi tie paši “soļi”, kas pirms pieciem gadiem, kad es prāta aptumsumā biju to murgu klausījusies piecas dienas (bezmaksas). Toreiz grupā bija kādas 50 varbūt vairāk dāmas. Jāsaka, ka Liene enerģiski ņem publiku un, ja nenobriedusi persona vai cilvēks neizprot, ka Uresina nodarbojas ar manipulāciju, ticu, ka pērk tās maksas lekcijas. Un gan jau daudz pērk, ja Liene savā unikālajā “programmā” neko nemaina…
11.03.2024 19:28 |

Patīk
Reitings 55335
Reģ: 12.10.2022
Stalkere Jr. @ 11.03.2024 19:28

Ha ha, precīzi tie paši “soļi”, kas pirms pieciem gadiem, kad es prāta aptumsumā biju to murgu klausījusies piecas dienas (bezmaksas). Toreiz grupā bija kādas 50 varbūt vairāk dāmas. Jāsaka, ka Liene enerģiski ņem publiku un, ja nenobriedusi persona vai cilvēks neizprot, ka Uresina nodarbojas ar manipulāciju, ticu, ka pērk tās maksas lekcijas. Un gan jau daudz pērk, ja Liene savā unikālajā “programmā” neko nemaina…
Uresina intervijā minēja, ka mērķis ir iet uz ārzemju auditoriju - Amerikas tirgu.
Domāju, ka viņai aptrūkstas cilvēki Latvijā, kas pērk kursus, tāpēc vairs nav tāds pieprasījums pēc kursiem un nenāk nauda.
11.03.2024 23:06 |

10 gadi
Reitings 197
Reģ: 29.01.2009
Džilis ir skeptisks un labi vien ir. Viņš vienkārši cauri redz, ka vienkārši Jeļena/Liene grib dabūt daudz piķi kā uzņēmēja, kas uztaisa kaut kādu mārketingu kursikiem un viss tas savārstījums par koučingu/palīdzēšanu izklausās reāli sektantiski.
12.03.2024 00:46 |

Reitings 175
Reģ: 18.07.2023
CallMeAnnika @ 11.03.2024 23:06
Uresina intervijā minēja, ka mērķis ir iet uz ārzemju auditoriju - Amerikas tirgu.
Domāju, ka viņai aptrūkstas cilvēki Latvijā, kas pērk kursus, tāpēc vairs nav tāds pieprasījums pēc kursiem un nenāk nauda.

Man šķiet, ka tā ir vispārēja tendence šobrīd. Gan Liene ir sākusi piedāvāt netipiski daudz bezmaksas pasākumu pēdējos mēnešos, gan arī Sandra's Magic Kick un Kudrjašova publiski uzmet lūpu, ka neesot pietiekami daudz laiku pēdējiem postiem. Un šķiet arī, ka SMK biežāk parādās pārdošanas dienas. Tā jau ir, Latvijā to potenciālo pircēju ir tik, cik ir.
12.03.2024 08:38 |

Reitings 4288
Reģ: 09.05.2023
sīpola @ 12.03.2024 00:46
Džilis ir skeptisks un labi vien ir. Viņš vienkārši cauri redz, ka vienkārši Jeļena/Liene grib dabūt daudz piķi kā uzņēmēja, kas uztaisa kaut kādu mārketingu kursikiem un viss tas savārstījums par koučingu/palīdzēšanu izklausās reāli sektantiski.

Viņas sacītais, ka nu jau grib palīdzēt miljons sievietēm, tik ļoti nolasās, ka es gribu nopelnīt miljonu. Nu spīd cauri tas tik ļoti. Ja tu gribi palīdzēt miljons sievietēm, tad nenodarbojies ar naudas izkrāpšanu par solījumiem šīm sievietēm. Pilnīgi visa informācija, ko Jeļena Uresina stāsta, ir pieejama par brīvu internetā. Tikai viņa to ir sapakojusi un aptinusi ar dārgu lentīti. Žēl to sieviešu, kuras paņem pat ātros kredītus, cerībā uz brīnuma formulu, ko Uresina nu sagatavojusi jau atkal. Kārtējo. Pēc kā tad pati aizlaiž ar ģimeni kārtējā ceļojumā, smuki noslaukusi naudu tām naivajām, kuras vēl tic Uresinas formulām utt.
12.03.2024 21:10 |

Reitings 236
Reģ: 24.01.2024
Man šķiet, ka tā ir vispārēja tendence šobrīd. Gan Liene ir sākusi piedāvāt netipiski daudz bezmaksas pasākumu pēdējos mēnešos, gan arī Sandra's Magic Kick un Kudrjašova publiski uzmet lūpu, ka neesot pietiekami daudz laiku pēdējiem postiem. Un šķiet arī, ka SMK biežāk parādās pārdošanas dienas. Tā jau ir, Latvijā to potenciālo pircēju ir tik, cik ir.

Instagramaa laikam, katra otra ir astropsihologe vai dejo dejas ka Kudrjashova. Sandra ir nenormali iedomiga.......
12.03.2024 23:03 |

Patīk
Reitings 55335
aauuu @ 12.03.2024 21:10

Viņas sacītais, ka nu jau grib palīdzēt miljons sievietēm, tik ļoti nolasās, ka es gribu nopelnīt miljonu. Nu spīd cauri tas tik ļoti. Ja tu gribi palīdzēt miljons sievietēm, tad nenodarbojies ar naudas izkrāpšanu par solījumiem šīm sievietēm. Pilnīgi visa informācija, ko Jeļena Uresina stāsta, ir pieejama par brīvu internetā. Tikai viņa to ir sapakojusi un aptinusi ar dārgu lentīti. Žēl to sieviešu, kuras paņem pat ātros kredītus, cerībā uz brīnuma formulu, ko Uresina nu sagatavojusi jau atkal. Kārtējo. Pēc kā tad pati aizlaiž ar ģimeni kārtējā ceļojumā, smuki noslaukusi naudu tām naivajām, kuras vēl tic Uresinas formulām utt.
Biļetes uz Uresinas pasākumu cilvēki nesteidz pirkt. Katru dienu reklamē to, tāpat kā Didrihsone savus iedvesmas s*dus. Un Uresinai ir ļoti agresīvs e-pastu mārketings.
12.03.2024 23:33 |

Reitings 236
Jeļenai ir aizgais ciet ar to slavas guushanu...pilnigi apsesta, drusku jau atgadina Gobzemu, pirms vins nojuudzaas
13.03.2024 11:00 |

Reitings 6647
Reģ: 10.01.2023
CallMeAnnika @ 12.03.2024 23:33
Biļetes uz Uresinas pasākumu cilvēki nesteidz pirkt. Katru dienu reklamē to, tāpat kā Didrihsone savus iedvesmas s*dus. Un Uresinai ir ļoti agresīvs e-pastu mārketings.
es viņai intereses pēc piesekoju un uzreiz bija privàta vēstulīte
13.03.2024 11:13 |

Reitings 608
Reģ: 09.06.2023
Marimar @ 12.03.2024 23:03

Instagramaa laikam, katra otra ir astropsihologe vai dejo dejas ka Kudrjashova. Sandra ir nenormali iedomiga.......

Lai man piedod tie, kuriem patīk Sandra 🤣 Taču viņas personība atgrūž, man vispar patik astroloģija 🤣🤣 salīdzinoši interesanti.
Sandras izpildījumā nepatīk, jo ir tāds iespaids, it kā viņa būtu nevis tāda jauka, bet uzspīleta. Nezinu, kāda viņa bija iepriekš, bet pēc tiem reeliem liekas ļoti kokaina un nedaudz riebīga. Visi jūt, kad cilvēks ir patiešām labsirdīgs un kad izliekas 🤣🤣🤣
13.03.2024 21:00 |

Patīk
Reitings 55335
Elizabeteeee @ 13.03.2024 21:00

Lai man piedod tie, kuriem patīk Sandra ? Taču viņas personība atgrūž, man vispar patik astroloģija ?? salīdzinoši interesanti.
Sandras izpildījumā nepatīk, jo ir tāds iespaids, it kā viņa būtu nevis tāda jauka, bet uzspīleta. Nezinu, kāda viņa bija iepriekš, bet pēc tiem reeliem liekas ļoti kokaina un nedaudz riebīga. Visi jūt, kad cilvēks ir patiešām labsirdīgs un kad izliekas ???
To pašu var teikt par Kudrjašovu, Uresinu un pārējiem koučiem.
Kamēr visi pērk kursiņus un iegulda naudu pašsaprotamos kursikos, tikmēr viss ir labi. Kad kāds iebilst, tad šīs jaukās būtnes pārvēršas un parāda īsto dabu.
13.03.2024 23:11 |

Reitings 6647
Reģ: 10.01.2023
Elizabeteeee @ 13.03.2024 21:00

Lai man piedod tie, kuriem patīk Sandra ? Taču viņas personība atgrūž, man vispar patik astroloģija ?? salīdzinoši interesanti.
Sandras izpildījumā nepatīk, jo ir tāds iespaids, it kā viņa būtu nevis tāda jauka, bet uzspīleta. Nezinu, kāda viņa bija iepriekš, bet pēc tiem reeliem liekas ļoti kokaina un nedaudz riebīga. Visi jūt, kad cilvēks ir patiešām labsirdīgs un kad izliekas ???
SandrasMagickick? Sen jau sekoju, bet esmu par stulbu, lai saprastu, ko viņa tur raksta.
Neīsta liekas, bet pelna laikam labi…
13.03.2024 23:32 |

Reitings 236
Nezinu, kāda viņa bija iepriekš, bet pēc tiem reeliem liekas ļoti kokaina un nedaudz riebīga. Visi jūt, kad cilvēks ir patiešām labsirdīgs un kad izliekas 🤣🤣🤣

nu astrologu aprindaas saka, ka vinja ir riebiga, runa aiz muguras par klientiem, sapno par 10k sekotajiem un ir drusku ar degunu gaisaa...sakuma vinja bija jauka, bet tad kaut kas notika... mistiski palika iedomiga, ja nenoperc vinas kursu, neieliec sirsninu vai komentaru, Tu esi atejaa nolaidis savu energiju... un kad visi tie suuudi saaka nakt aaraa, atsekoju, jo vina uztaisija sevi par self made astropsihologi uz kadas bazes? izghaja kursikus pie krieviem?
nu mes visi zinam cik ilgi jamacas par astrologu un par psihologu, lai kljutu par astropsihologu 😂 viena pasakuma vinja pat nezinajja astrologijas vetsuri.
14.03.2024 20:35 |

Reitings 236
To pašu var teikt par Kudrjašovu, Uresinu un pārējiem koučiem.
Kamēr visi pērk kursiņus un iegulda naudu pašsaprotamos kursikos, tikmēr viss ir labi. Kad kāds iebilst, tad šīs jaukās būtnes pārvēršas un parāda īsto dabu.

kudrjasovas studente ir sandra, tad nu tas ari izskairo to vaibinju.
14.03.2024 20:36 |

Reitings 608
Sandras story šodien, vispirms, viņa pilnīgi izvairās no atbildēm, tad vēl rūc pretī. Šķiet, ka viņa ir pavisam jocīga
No visiem pārējiem viņai tas asums ir vislielākais, tam ir taisnība, un nekāda lielā auditorija viņai nav. Pilnīgi nesaprotami
16.03.2024 17:09 |

Reitings 608
Marimar @ 14.03.2024 20:36

kudrjasovas studente ir sandra, tad nu tas ari izskairo to vaibinju.

Kas tie Kudrjasovai ir par kursiem?
16.03.2024 17:10 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Elizabeteeee @ 16.03.2024 17:09
Sandras story šodien, vispirms, viņa pilnīgi izvairās no atbildēm, tad vēl rūc pretī. Šķiet, ka viņa ir pavisam jocīga
No visiem pārējiem viņai tas asums ir vislielākais, tam ir taisnība, un nekāda lielā auditorija viņai nav. Pilnīgi nesaprotami

Kaut kāds iedomīgi besīgs tonis no Sandras jūtams.
Man par viņām abām ar Kudrjašovu tāds iespaids, ka pašas ar sevi cīnās - no baigās enerģijas uz depresīvo, garastāvoklis augšā-lejā, tad vēl Kudrjašova visu laiku slimo un kādu kārtējo mistisko vīrusu saķer (kas arī par kaut ko liecina!), bet nu baigās dievietes iedvesmotājas, lielā piķa pelnītājas un pelnīt-mācītājas... Domāju, ka izsmels drīz Latvijas naivo meiteņu tirgu 😜
Cik paskatos tos viņu storijus, tur tiiiiiiik gari teksti maziem burtiem. Kurš viņus lasa :D Nekā tāda tur nav, lai paragrāfus rakstītu, vienkārši īsāk jāiemācās rakstīt
17.03.2024 04:24 |

Patīk
Reitings 55335
Elizabeteeee @ 16.03.2024 17:09
Kāda izglītība ir Sandrai?
17.03.2024 22:47 |

Reitings 236
Kas tie Kudrjasovai ir par kursiem?

Augsta kalibra sieviete, pardod ka dieviete, nauda un sex, tadi ir Dianas kursi, ja Uresina muld par vienu un to pasu gadiem, tad si elementaras lietas iepin garos teikumos....
17.03.2024 22:58 |

Reitings 1381
Reģ: 13.11.2023
CallMeAnnika @ 17.03.2024 22:47
Kāda izglītība ir Sandrai?

Ja par Sandru Magic kick, tad viņai bakalaurs un maģistrs, un arī darba pieredze juristos, bet viņa stāstīja, ka bija nogurusi, nebija tik daudz naudas utt. Tad viņa izdomāja mēģināt šo te visu astroloģijas lietu un sapratusi, ka tas nes daudz vairāk prieka un naudas.
Es biju paskatījusies viņas profilu vienreiz pirms laba laika, toreiz palasīju par šo viņas ceļu, to ceļojumu vienatnē un man viņa likās jauka, dzīvespilna, kaut gan man tā astroloģijas lieta neinteresē, neticu. Vairāk gan viņu neesmu skatījusies.
18.03.2024 08:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!