CallMeAnnika @ 28.10.2023 23:38Cik paredzami.
Uresina savāc piķi par Pārliecības izaicinājumu un dodas ceļojumā.
No 21 dienas viņa piedāvā pirmās 5 dienas izaicinājumā bez maksas izmēģināt. Atvēru aplikāciju, paskatījos, un par to maksāt 50+ eiro?
Vienā dienā bija jānostājas spoguļa priekšā un jādejo, otrā jāuzraksta uz lapas, kas mani padara īpašu. Tiešām par kaut ko tādu ir jāmaksā nauda?
Uresina intervijā minēja, ka mērķis ir iet uz ārzemju auditoriju - Amerikas tirgu.Stalkere Jr. @ 11.03.2024 19:28
Ha ha, precīzi tie paši “soļi”, kas pirms pieciem gadiem, kad es prāta aptumsumā biju to murgu klausījusies piecas dienas (bezmaksas). Toreiz grupā bija kādas 50 varbūt vairāk dāmas. Jāsaka, ka Liene enerģiski ņem publiku un, ja nenobriedusi persona vai cilvēks neizprot, ka Uresina nodarbojas ar manipulāciju, ticu, ka pērk tās maksas lekcijas. Un gan jau daudz pērk, ja Liene savā unikālajā “programmā” neko nemaina…
CallMeAnnika @ 11.03.2024 23:06Uresina intervijā minēja, ka mērķis ir iet uz ārzemju auditoriju - Amerikas tirgu.
Domāju, ka viņai aptrūkstas cilvēki Latvijā, kas pērk kursus, tāpēc vairs nav tāds pieprasījums pēc kursiem un nenāk nauda.
sīpola @ 12.03.2024 00:46Džilis ir skeptisks un labi vien ir. Viņš vienkārši cauri redz, ka vienkārši Jeļena/Liene grib dabūt daudz piķi kā uzņēmēja, kas uztaisa kaut kādu mārketingu kursikiem un viss tas savārstījums par koučingu/palīdzēšanu izklausās reāli sektantiski.
Man šķiet, ka tā ir vispārēja tendence šobrīd. Gan Liene ir sākusi piedāvāt netipiski daudz bezmaksas pasākumu pēdējos mēnešos, gan arī Sandra's Magic Kick un Kudrjašova publiski uzmet lūpu, ka neesot pietiekami daudz laiku pēdējiem postiem. Un šķiet arī, ka SMK biežāk parādās pārdošanas dienas. Tā jau ir, Latvijā to potenciālo pircēju ir tik, cik ir.
Biļetes uz Uresinas pasākumu cilvēki nesteidz pirkt. Katru dienu reklamē to, tāpat kā Didrihsone savus iedvesmas s*dus. Un Uresinai ir ļoti agresīvs e-pastu mārketings.aauuu @ 12.03.2024 21:10
Viņas sacītais, ka nu jau grib palīdzēt miljons sievietēm, tik ļoti nolasās, ka es gribu nopelnīt miljonu. Nu spīd cauri tas tik ļoti. Ja tu gribi palīdzēt miljons sievietēm, tad nenodarbojies ar naudas izkrāpšanu par solījumiem šīm sievietēm. Pilnīgi visa informācija, ko Jeļena Uresina stāsta, ir pieejama par brīvu internetā. Tikai viņa to ir sapakojusi un aptinusi ar dārgu lentīti. Žēl to sieviešu, kuras paņem pat ātros kredītus, cerībā uz brīnuma formulu, ko Uresina nu sagatavojusi jau atkal. Kārtējo. Pēc kā tad pati aizlaiž ar ģimeni kārtējā ceļojumā, smuki noslaukusi naudu tām naivajām, kuras vēl tic Uresinas formulām utt.
es viņai intereses pēc piesekoju un uzreiz bija privàta vēstulīteCallMeAnnika @ 12.03.2024 23:33Biļetes uz Uresinas pasākumu cilvēki nesteidz pirkt. Katru dienu reklamē to, tāpat kā Didrihsone savus iedvesmas s*dus. Un Uresinai ir ļoti agresīvs e-pastu mārketings.
Marimar @ 12.03.2024 23:03
Instagramaa laikam, katra otra ir astropsihologe vai dejo dejas ka Kudrjashova. Sandra ir nenormali iedomiga.......
To pašu var teikt par Kudrjašovu, Uresinu un pārējiem koučiem.Elizabeteeee @ 13.03.2024 21:00
Lai man piedod tie, kuriem patīk Sandra ? Taču viņas personība atgrūž, man vispar patik astroloģija ?? salīdzinoši interesanti.
Sandras izpildījumā nepatīk, jo ir tāds iespaids, it kā viņa būtu nevis tāda jauka, bet uzspīleta. Nezinu, kāda viņa bija iepriekš, bet pēc tiem reeliem liekas ļoti kokaina un nedaudz riebīga. Visi jūt, kad cilvēks ir patiešām labsirdīgs un kad izliekas ???
SandrasMagickick? Sen jau sekoju, bet esmu par stulbu, lai saprastu, ko viņa tur raksta.Elizabeteeee @ 13.03.2024 21:00
Lai man piedod tie, kuriem patīk Sandra ? Taču viņas personība atgrūž, man vispar patik astroloģija ?? salīdzinoši interesanti.
Sandras izpildījumā nepatīk, jo ir tāds iespaids, it kā viņa būtu nevis tāda jauka, bet uzspīleta. Nezinu, kāda viņa bija iepriekš, bet pēc tiem reeliem liekas ļoti kokaina un nedaudz riebīga. Visi jūt, kad cilvēks ir patiešām labsirdīgs un kad izliekas ???
Nezinu, kāda viņa bija iepriekš, bet pēc tiem reeliem liekas ļoti kokaina un nedaudz riebīga. Visi jūt, kad cilvēks ir patiešām labsirdīgs un kad izliekas 🤣🤣🤣
To pašu var teikt par Kudrjašovu, Uresinu un pārējiem koučiem.
Kamēr visi pērk kursiņus un iegulda naudu pašsaprotamos kursikos, tikmēr viss ir labi. Kad kāds iebilst, tad šīs jaukās būtnes pārvēršas un parāda īsto dabu.
Marimar @ 14.03.2024 20:36
kudrjasovas studente ir sandra, tad nu tas ari izskairo to vaibinju.
Elizabeteeee @ 16.03.2024 17:09Sandras story šodien, vispirms, viņa pilnīgi izvairās no atbildēm, tad vēl rūc pretī. Šķiet, ka viņa ir pavisam jocīga
No visiem pārējiem viņai tas asums ir vislielākais, tam ir taisnība, un nekāda lielā auditorija viņai nav. Pilnīgi nesaprotami
Kāda izglītība ir Sandrai?Elizabeteeee @ 16.03.2024 17:09Sandras story šodien, vispirms, viņa pilnīgi izvairās no atbildēm, tad vēl rūc pretī. Šķiet, ka viņa ir pavisam jocīga
No visiem pārējiem viņai tas asums ir vislielākais, tam ir taisnība, un nekāda lielā auditorija viņai nav. Pilnīgi nesaprotami
Kas tie Kudrjasovai ir par kursiem?
CallMeAnnika @ 17.03.2024 22:47Kāda izglītība ir Sandrai?