Ja viņš palika defensive pēc tava jautājuma, kas tā par meiteni, tas ir sarkanais karogs. Tas uzreiz nenozīmē, ka viņš ies un krāps, bet viņš izskata savas iespējas. Jo viņam acīmredzot nebija pamatota iemesla kādēļ viņš ar viņu sarakstās, ja būtu, tad viņš tev iemeslu būtu pateicis.
Labs partneris tev neliks justies tā itkā viņš kaut ko slēptu.
Vispār ''draudzība'' ar pretējo dzimumu ir tāda tricky lieta. Man arī ir bijuši pretējā dzimuma draugi, bet galu beigās vienmēr izrādījās, ka viņi palika ar mani kontaktā un draudzībā, jo es viņiem patiku. Un arī viņiem bija savas draudzenes. Man tā likās vienkārša draudzība, jo kas tad tur slikts, ne viens ne otrs neesam brīvi, esam sen pazīstami, utt. Bet tikko es biju brīva, visi tie ''draugi'' sāka aizvien divdomīgākas ziņas sūtīt. Nevienam draudzene nepatraucēja mēģināt tikt man biksēs.
Anyway. Ja tavs draugs tev nevar īsti izskaidrot vienkāršos vārdos kāpēc viņš raksta kaut kādai meičai un laiko viņas bildes, tad tur nemaz nav ko strīdēties, jo tas nav tavs cilvēks. Un ja viņš sāk palikt defensive, tad vēl jo vairāk. Red flag.