Precīzi!!!!Derisa @ 16.09.2023 18:58
Mūsdienu puišeļi labāk izvēlas darīt sieviešu darbus, nevis pelnīt naudu un atļauties skaistu sievieti, kas to izdarīs. Vieglāk jau ir izmazgāt grīdu kā nopelnīt labu daudzumu piķa. Nu un tad vīrieši kļūst bābiski, kamēr sievietes-vīrišķīgas
Abi strada, abi nogurst, tapec abi piedalas majas darbos, nevis sievite velk visu viena ka izdedzis, parguris zirgs, jo kundzins vairak maksa rekinus.
es nerunaju par sevi, bet kopuma par apgalovjumiem. Bullsit, tad janem majkalpotajas vai jauztur sieviete pilniba. Ne nu varbut kada apkart ari leka , jo vinai kada rekins nomaksats , bet del kkadiem rekiniem kadam kalpot nesmidinietGhostGG @ 16.09.2023 22:00
Nu, ko lai saka, tad ir jāņem teiciens no sieviešu vārdu kŗājuma, ko viņām patīk bieži sludināt - Sievietēm jāmeklē vienlīdzīgi pelnoš partneris hi hi ?
akul12 @ 16.09.2023 21:05
Vecā paaudze, ko jaunā paaudze piedāvā vietā?
Kāda būtu cieņpilna kopdzīve jaunajai paaudzei?
Gunittta @ 16.09.2023 14:54Bieži redzu kā manas pazīstamās sievietes (draudzenes, radinieces) gatavas kļūt par kalponēm saviem vīriešiem. Kāpēc tā notiek? Piemērs - bijām radi sabraukuši ciemos uz vecmammas dzimšanas dienu. Bija saklāts galds un divas radinieces visu laiku apkalpoja savus vīrus, lika saviem vīriem ēdienu šķīvī, ielēja sulu vai alkoholu glāzē, prasīja vislaik, vai viņam nevajag neko atnest, padot utt. Bet tie abi veči pat nevienu reizi nepateica sievām paldies un nepalīdzēja viņām. Tik sēdēja un rija un dzēra. Otrs piemērs - pasaucu savu draudzeni pēc darba atnākt ciemos. Bet viņa nekad nevar, jo viņas Armandiņš atnāks no darba izsalcis un viņam patīkot kārtība, tāpēc viņai viss jāizslauka, jāizmazgā utt. Viņa atnāk piekususi no darba arī, bet viņai viss jāizdara vēl pa māju vienai. Kas notiktu, ja vienu vakaru tas Armandiņš pats visu sakārtotu un pagatavotu ēst? Es saprastu, ja tie veči būtu invalīdi, bet pašiem ir rokas, kājas, priekš kam viņi ir jāapkalpo? Tāda sajūta, ka drīz sāks dibenu tualetē slaucīt saviem vīriem. ?
P.S. Es atbalstu rūpes, bet visam ir robežas
Meldra23 @ 16.09.2023 15:02Man šajā ziņā ir paveicies, jo mums ar draugu ir sadalīti darbi. Es gatavoju ēst, viņš mazgā traukus. Viņš slauka grīdas, es mazgāju grīdas. Miskasti iznes viņš. Putekļus noslauku es.
Es saprotu, ja sieviete ir mājsaimniece un vīrs strādā, tad jā, viņa pa dienu var izdarīt mājas darbus, bet ja abi strādā, bet sieviete visu mājās dara viena, tad tas ir galīgi garām. Un lieki piebilst, ka tieši šādas sievietes visbiežāk tiek krāptas.
Malibu Steisija @ 17.09.2023 21:11Manā pieredzē šādi ģimeņu tipi rodas, jo sieviete pati tam pakļaujas. Un sievietēm dabīgi ir tas dzinulis par kādu rūpēties. Uztaisīt ēst, izmazgāt drēbes, izgludināt kreklu, utt. Un tā tas vienkārši ieiet ikdienā. Tās lietas kļūst par viņas lauciņu. Un kas tad čalim par problēmu? Pilnīgi nekāda. Ar laiku viņš to sāk uzskatīt par sievietes darbu un pienesumu un viņam viss ir kārtībā.
Man krustmātei bija ļoti līdzīga situācija ar vienu viņas draugu. Viņš no fifīgas dāmītes viņu par mājsaimnieci uztaisīja pāris mēnešos. Beigās viņa pati saprata, ka to pieļāva. Jo gribēja jau tikai labu - lai viņš ir paēdis, lai viss viņam ir, lai drēbes tīras un izgludinātas, lai mājoklis tīrs un sakārtots, lai piektdienā pēc darba ir auksts aliņš ledusskapī, utt. Bet tam viņas draugam jau tikai labi, ikdiena ir atvieglota un nav ne mazākās nojausmas, ka viņam sieviete mauc kā vāvere ritenī.
Jupiter @ 16.09.2023 15:38Pagriežot šo tēmu no nedaudz citas puses - kāds modelis bija jūsu vecākiem? Jo es tā sāku domāt par savējiem - tēvs bija šitāds - "pienes man, pabaro mani, es esmu pārāk maskulīns lai traukus mazgātu" vīrietis. Kamēr nepalika viens un nācās pašam darīt. Nav man daudz respekta pret viņu.
Nu nezinu, ja abi strada un abi nogurst, vai tapec, ka piem. sieveitei ir mazak apmaksats (un varbut pat emocionali/fiziski grutaks) darbs, vina mazak iegulda rekinos, bet teiksim iegulda sava skaistumkopsana, kaut kur citur , vai tapec ir tip godigi, ka vina dara visu, vai gandriz visu majas , sadzive.