Ērika06 @ 16.09.2023 15:32Daudzi vecāki cilvēki izsmej mūsdienu jaunatni /es domāju sākot no 2000.g. dzimušos uz augšu/, bet, manuprāt, tieši šī vecuma cilvēki ir ar jaunmodīgu domāšanu bez tiem vecajiem stereotipiem. Viņi saprot, ka sieviete un vīrietis ir vienlīdzīgi, ka sievietei nav jāsēž mājās ar bērniem, to var darīt arī vīrs, saprot, ka nav tikai sievietei mājas darbi jādara, to var sadalīt 50/50. Saprot, ka arī bērniem var būt problēmas, nevis teikt "tu vēl esi bērns, kādas tev var būt problēmas" un tā tālāk. Tāpēc , manuprāt , tieši mūsdienu jaunatnes domāšanai ir daudz plusu , nevis tikai mīnusi kā daudzi saka .
Viņi saprot, ka sieviete un vīrietis ir vienlīdzīgi
dietiskais.cukurs @ 16.09.2023 18:53Ak jel, nekas nav atbaidošāks par vīrieti, kurš mazgā grīdu vai gludina drēbes. Man tas ir automātisks turn-off. Saprotu, dažiem dzīve piespiež, bet tik un tā skumīgi...
dietiskais.cukurs @ 16.09.2023 18:53Ak jel, nekas nav atbaidošāks par vīrieti, kurš mazgā grīdu vai gludina drēbes. Man tas ir automātisks turn-off. Saprotu, dažiem dzīve piespiež, bet tik un tā skumīgi...
Bet tas nekādā ziņā nav mans pienākums. Tu esi pieaudzis cilvēks, tev ir rokas, tu neesi invalīds un tu esi spējīgs pats sevi aprūpēt.
GhostGG @ 16.09.2023 19:14
Ceru, ka tu tā domā uz abām pusēm, tas ir - Ka tavam vīrietim nav nekāds pienākums par tevi rūpēties kā pret sievieti.
Lielākā daļa “vīriešu” jau arī mūsdienās nespēj finansiāli parūpēties par sievieti. Nu tad sievietes arī nerūpējas par vīriešiem. Es tā dzīvot negribētu.
GhostGG @ 16.09.2023 19:14
Ceru, ka tu tā domā uz abām pusēm, tas ir - Ka tavam vīrietim nav nekāds pienākums par tevi rūpēties kā pret sievieti.
Minelūše @ 16.09.2023 19:19
Protams. Arī mani aprūpēt nav neviena pienākums.
Inna86 @ 16.09.2023 20:51Kad biju jauna un ne tik gudra, tad atceros, ka ar gatavošanu un tīrīšanu izrādiju savu mīlestību un rūpes, jo savādāk nemācēju, šis laikam pārņemt jo vecākām paaudzēm. Bet meitenes esiet gudras, pašpietiekamas un neatkarīgas, nav pieauguši vīrieši jāapkalpo.
Inna86 @ 16.09.2023 20:51Kad biju jauna un ne tik gudra, tad atceros, ka ar gatavošanu un tīrīšanu izrādiju savu mīlestību un rūpes, jo savādāk nemācēju, šis laikam pārņemt jo vecākām paaudzēm. Bet meitenes esiet gudras, pašpietiekamas un neatkarīgas, nav pieauguši vīrieši jāapkalpo.
Minelūše @ 16.09.2023 19:19
Protams. Arī mani aprūpēt nav neviena pienākums.