Iepazinos ar vīrieti, ar kuru mums saskan
vismaz lielākā daļa uzskatu, nākotnes plānu un redzējumu. Bet, man viss tomēr nepatīk viņa izskatā viņam ir neliels alus vederiņš, riepiņa, dubultzods, plāni mati.
Izskata ziņā viņs nav manā gaumē. Nav mans tips pēc ārējā, bet iekšējais gandrīz viss atbilst manām vēlmēm. Ko darīt nezinu, vai ir vērts mēģināt uzsākt attiecības ar cilvēku kurš līdz galam neliekas simpātisks un pievilcīgs..nav nekas briesmīgs, nav viņs neglīts vai atbaidošs, bet kardināli atšķirīgs no mana ideāla skatupunkta. Ar vīrieti mums ir labas draudzīgas attiecības, komunicējam, bet baidos iet soli tālāk un virzīties uz attiecību pusi, dēļ izskata un arī māc šaubas, vai būs mums saskaņa kopā. Visādā citādā ziņā vīrietis normāls, izglītos, pieklājīgs, no labas ģimenes nācis. Manis dēļ ir gatavs censties un augt. Viegli un patīkami komunicēt. Sākumā man viņs nebija svarīgs, bet laika gaitā komunicējot esmu viņam pieķērusies, savā ziņā. Tagad esmu krustcelēs. Vai man tomēr vajadzētu pamēģināt veidot attiecības, jeb meklēt pievilcīgāku vīrieti pēc ārējā? Kā man rīkoties!