Strādā ar sevi, personīgi uzskatu, ka zāles ir pēdējais variants, kad nekas cits nestrādā. Esmu emocionāla un kas ir man palīdzējis: 1.kārtīga izkustēšanās - sporta zāle, ja patīk. Ja nē - ātras pastaigas (powerwalk) vai pārgājieni dabā - ap 15km sākot. No zāles pārnāku mājas kā cits cilvēks, mierīga un pat laimīga.
2.meditēju. nekas cits man tā nav sakārtojis nervu sistēmu, miegu un vnk mieru sevī. Vari sākt ar guided meditations, ja saproti angļu valodu (varbūt ir latviski - to nezinu) var atrast spotify vai pat youtube bez maksas, kur balss Tevi vada kas jādara, kā elpot, kā domāt
3.lasi, meklē literatūru par šīm tēmām. Ja atradīsi dziļāku sapratni kas notiek galvā, sapratīsi no kurienes emocijas nāk un varēsi ar tām strādāt
4.psihoterapija. šo apmeklēju, kad pašai dzīvē bija dziļa bedre. Nav lēti, bet ļoti daudz saprastīsi sevi un labs terapeits arī dos instrumentus un vingrinājumus kā strādāt pie sevis un tikt galā ar emocijām.
Kopumā drošvien ir svarīgi izprast, kur šīs emocijas rodas. Ir kaut kas, no kurienes viņas nāk un tas pat var nebūt no tagadnes. Kaut kas sakrājies no pagātnes un ir kaut kas šodienā, kas viņas trigero un emocijas nāk ārā.