Sveika!
Varbūt ir kādai kādi ieteikumi ko darīt? Iet nokrāsot matus tumšākus, lai tā pārēja nebūtu tik pamanāma (?), bet tā atkal ir matu bojāšana. Cik ilgā laikā kādai no jums sanāca ataudzēt matus ?
1} Ieteiktu, neskatīties uz krāsu paciņām drogās un citos veikalos, tas liks gribēt apstādināt audzēšanu dabīgo, un padoties kārdinājumam, nokrāsot saknes vai visu garumu.
2 } man sanāca ataudzēt dabīgos matus 2-3 gadu laikā, kopš pēdējās krāsošanas reizes visā garumā. Mani mati ir plāni, un aug ātri garumā, bet ne biezumā. Zinu citiem ir ka lēni aug biezumā, un arī lēni garumā., tad ir savādāk.
Mans matu tips izauga 2-3gadu laikā. Līdz pleciem un nedaudz pāri. Tas cik ilgs laiks būs Tev vajadzīgs, to noteiks, tavs manu biezums, garums un tips. Jo mati kuri ir līdz pleciem izaug ātrāk dabigajā tonī, nekā līdz krūtīm vai citā garumā. Pacietība un neatlaidība, un tad varēsi lepoties ar savu dabīgo matu krāsu.Man izdevās ataudzēt, tad izdosies arī Tev!
Kā ieguvumus, no matu nekrāsošanas varu minēt, ka ietaupas daudz naudas un laiks uz krāsošanu, ipāši, ja Tev ir biezi, un gari mati, kuri prasa pat divas paciņas ar krāsu, visā to garumā. Ietaupās kaudze naudas, nekrāsojot saknes katru mēnesi,un protams, mati netiek neatgriezeniski bojāti.