Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sarkanmatēm

Reitings 9
Reģ: 12.07.2020
Sveikas! 😊
Pamanīju, ka trendā atkal nāk sarkanie mati, tad nu kaut kāds velniņš mani tirdī un gribu nokrāsot tumši sarkanus matus, bet esmu dzirdējusi, ka krāsa ļoti ātri izmazgājas.
Tās, kurām bija/ir sarkani mati - kā jūs uzturat toni? Esmu dzirdējusi par kaut kādām matu maskām un balzāmiem sarkanmatēm, kuros ir kaut kāds pigments, lai uzturētu krāsu, bet vaitad tas nenojauks īsto matu krāsu, jo maskā ir pilnīgi cits tonis?
26.08.2023 13:12 |

Reitings 1188
Reģ: 20.06.2023
Man bija sarkani mati 10 gadus, bet nu vienmēr tikko nokrāsoti un pēc mēneša atšķīrās. Man nekādas maskas nepalīdzēja. 😄
26.08.2023 13:28 |

Reitings 50
Reģ: 02.07.2023
Jāpiemeklē maska ar atbilstošu toni. Ja gribas košus/spilgus matus, tad jādomā par toņa uzturēšanu starp friziera apmeklējumiem. Man nav sarkani, ir cita spilgta krāsa, pie friziera izbalinu un nokrāsoju ar krāsojošo masku, pēc tam līdz nākamajam friziera apmeklējumam to pašu masku piejaucu nedaudz klāt šampūnam, kad mazgāju matus. Izmantoju Kromask jau ļoti ilgi.
26.08.2023 13:31 |

Reitings 9
Reģ: 12.07.2020
Problēma ir tajā, ka man ir clip in mati un tie arī jākrāso sarkani. Tos es, protams, katru otro dienu nemazgāšu, kā savus, tāpēc toņu atšķirība būs milzīga.
26.08.2023 15:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits