Lula @ 24.08.2023 13:46
Tā ir nevis skaudība, bet realitātes konstatēšana, tie ir bērni, kas var tikt izmantoti fiziski, emocionāli.
ko Tu tagad gaidi, ka es Tev rakstīšu paragrāfu no sērijas "5 veidi kā saprast, ka tevi apskauž"? 🤭 sevi esmu labi iepazinusi un zinu, ko runāju. Secinājums tomēr, kārtejo reizi, ka Latvijā par sevi labus vārdus citiem teikt nedrīkst, tad cilveki ar pašapziņas problēmām ir trigeroti. Jārunā tikai negatīvais tā, lai maigākas dveseles nejūtas apdalītas.DSSF @ 24.08.2023 13:36
Kā tu zini, ka tevi apskauž tās vecākās sievietes, kas ir koleģes un darba devējas? Un kur vispār ir pierādijumi taustāmi, ka viņām uz tevi ir lielā skaudība!? ? Varbūt viņām nepatīc konkrēti tu kā cilvēks pec uzvedības, rakstura. Kā jūs to tulkojat uzreiz par skaudību..?
Atšķirība tāda ka vīrieši nekaunina tos kuri var dabūt jaunās, un nesaka ka tas ir nepareizi.IceCream @ 24.08.2023 13:56
Gribi teikt, ka mērīšanās ar krāniņiem (visās jomās) ir izdomāts teiciens bez pamata?
Konkurence visiem dzimumiem un vecumiem ir ļoti motivējošs dzinulis.
Vīrieši tikai apskauž un uzslavē tos kas var dabūt tās jaunās/skaistās
Elizabeteputnos @ 24.08.2023 13:57ko Tu tagad gaidi, ka es Tev rakstīšu paragrāfu no sērijas "5 veidi kā saprast, ka tevi apskauž"? ? sevi esmu labi iepazinusi un zinu, ko runāju. Secinājums tomēr, kārtejo reizi, ka Latvijā par sevi labus vārdus citiem teikt nedrīkst, tad cilveki ar pašapziņas problēmām ir trigeroti. Jārunā tikai negatīvais tā, lai maigākas dveseles nejūtas apdalītas.
Atšķirība tāda ka vīrieši nekaunina tos kuri var dabūt jaunās, un nesaka ka tas ir nepareizi.
Veči fano par DiCaprio izgājieniem, jo saprot cik tas ir kruta.
Jānis Parastais @ 24.08.2023 11:54
Neatbalstu pīšanos ar nepilngadīgajām, bet Tu laikam esi no tām, kas uzskata, ka vīriešu prāts strādā tā, ka 17 gadniece ir bērns, bet šodien paliek 18, un uzreiz viss forši seksī sieviete. Un kāpēc gan sievietei uzreiz jāizskatās uz 30, viņa drīkst izskatīties jaunāka, un džekiem var patikt jaunākas. Un vispār, kāpēc Tev kaut kas savām paziņām būtu jāsaka, ka viņš tiekas ar jaunāku, kā Tev tas traucē, domā viņam baigi interesē, ko Tu par to domā? Senos laikos vispār valdniekus precināja ar 12 gadniecēm, tur tiešām būtu tā kā Tu saki, bet 30 gadnieks ar 20 gadnieku uz tā fona ir ļoti pieticīgi.
Bet nevari dabūt nevienu 😒 Pat kopta 45 gadniece ar tadiem jefiņiem neielaistos.Jānis Parastais @ 24.08.2023 12:53
Kā tad, māte Terēze uzmetusies, žēl viņai. Un kā tieši tā jaunība tiktu pačakarēta ar mani vairāk, kā ar tādu pašu 20 gadnieku? Vai tad es teicu, ka taisos kādu izmantot un pamest?
Un nav man tas galvenais uzstādījums, es teicu, ka tas būtu ideālais vecums, bet nav man pretenziju arī pret izskatīgu 30 gadnieci bez bērniem.
Lola12345 @ 24.08.2023 14:14
Nē neuzkatu, ka kā paliek 18 tā nav vairs bērns, tāpēc rakstīju, ka arī 20 gadīgai nav īsti ok tikties ar 35 gadīgu veci.
Un es saviem paziņām vari teikt ko gribu, jo tas nav ok. Un tie veči, kas domā, ka tas ir ok nav īsti normāli. Man paskatoties uz 20 gadīgu puisi nemaz neliekas ka tur ir kaut kas vīrišķīgs.
P.s arī vecenes, kas tiekās ar puišiem, kas tikko sasnieguši pilngadību un pašām jau pusmūžš klāt nav īsti normālas. Bet katram savs skatījums
DSSF @ 24.08.2023 14:18
Kārtējā dusmīgā tante, kas teiks ko gribēs, kas ir ok un kas nav ok, viņi paši izlems kas viņiem der un kas nē. Varu saderēt, ka Tev neviens neprasija, lai tu mācītu, kā jādzīvo.. Es pazīstu šitādas sievietes, kas atnāk un saka ko grib, jaucas citu cilvēku izvēlēs, norāda ka šitas par vecu, tas par jaunu. Tikai nekad nerunā par savu dzīvi. Tev patiktu, ja tevi kāda paziņa mācītu dzīvot un norādītu kas skaitas normāli? Jaukties citu cilvēku dzīvēs ir baigi moderni?
LuckyStrike @ 24.08.2023 14:16Bet nevari dabūt nevienu ? Pat kopta 45 gadniece ar tadiem jefiņiem neielaistos.
LuckyStrike @ 24.08.2023 14:16Bet nevari dabūt nevienu ? Pat kopta 45 gadniece ar tadiem jefiņiem neielaistos.
Lola12345 @ 24.08.2023 14:23
Protams. Kāpēc var būt tikai viens viedoklis? Un mums apkārt it pietiekami slimo galvā, lai es varētu apgalvot ka šis nav ok, ka 18 gados tiekās ar 35. Jo, mēs arī ļoti labi zinām ka 15/16 gados tikties ar 25 gadīgu daudziem liekas ok, bet manā skatījumā tā jau ir pedofīlija
akul12 @ 24.08.2023 14:48
Kāpēc koptai 45 gadniecei kaut kur jāielaižas?
45 gados ir jābūt jau sen ģimenei, nevis jādzīvo tinderī ?
Pēc likuma 16 gados vari tikties ar pilngadīgu.
GhostGG @ 24.08.2023 14:14
Patiesībā sievietes jau arī fano un aplaudē, ja pavecāka sieviete tiekās ar jaunāku vīrieti :D kā piemēram, tā tante Latvijā, neatcveros vārdu, kura tur dejoja ar to, cik gadus jaunāku čali. Tad gan ir you go girl, tā tak mīlestība utt :D Protams, kažoks tiek mests uz otru pusi, ka tas notiek otrādāk haha :D
.Eksperte. @ 24.08.2023 14:50
Kas tad to 45gadnieci ņems? Paši tak sakat ka veči krīt uz jaunajām un smukajām. ?
uuuii kā Tu esi aizskarta 🤭 interesanti, ka Tev šķiet, ka tas, kā es rakstu - tā dzivē nevar būt un tātad tās ir pasakas. Tas, ka TEV tā nav bijis, nenozīmē, ka kāds cits to nav pieredzējis. Tu projicē uz katru situāciju to, kas ir Tava vājā vieta un tas ir - pašpārliecinātības trūkums. Un tā vietā, lai ķidātu Tavu personīgo dzīvi šeit un apņirgtu, es tev silti iesaku strādāt pie sevis un iemīlēt sevi. Labāk to laiku, ko sēdi te, ieliec sevī un redzēsi - dzīve mainīsies. Peace un labu veiksmi!DSSF @ 24.08.2023 14:11
Nē, es negaidu, jo es to varu ieguglēt 100x atrāk un precīzāk uzināšu nekā no random forumnieces, kura var sastāstīt visādas muļķības, lai pasmietos par citiem. ?Kuri bija tie labie vārdi Tev par sevi? Koleģei nedriksti teikt? Vai tomēr forumam?
DSSF @ 24.08.2023 14:53Jo vairāk 30+ sievietes stāstīs, cik tas ir slikti, nepareizi, tikties vīriešiem ap 30+ ar jaunākām sievietēm 20+, jo vairāk un labāk ir redzams, tas ka tur nav kaut kas tīrs un inocent. Jo vairāk mēģinās iegalvot, ka tas nav normāli, jo vairāk ir skaidrs, ka tur ir apakšā kādi personīgi iemesli, cepties par šo..
Ja tā labi padomā, daudzām vajadzētu dzīvot savu dzīvi un būt vienalga, ka kāda paziņa savos 19 gados tiekas ar 31 gadīgu vīrieti,jo tā nav viņu dzīve, nav viņu darīšana.
Es saprotu, ka var diskutēt, kā katram liekas, vai neliekas, bet iet cepties un pierakstīt 5 palagus, par to kā, vecāki vīrieši viņas izmanto un pamet, jau ir red flag pa lielam.JO PAMEST UN IZMANTOT VAR JEBKURU SIEVIETI, JEBKURĀ VECUMĀ. Kādēļ jaunas sievietes necepas dzīvē un forumā par, to ka vecākas sievietes ap 40 + izvēlas 30 - 35+ vīriešus???bet te tiek apzināti iestāstīts, ka 90%.pamet jaunules ap 18- 20+. Busim reāli, ir ļoti daudz gadijumu, kur pieaugušas sievietes 35+gados izmanto par seksa objektu,kuram ir ērts dzīviklis, auto. Kuras gatavo visas maltītes, brokastis - vakariņas, māju tīra pec darba un neliek vīrietim lieki piepuleties. Parasti 20 gadniecēm nav auto, nav mājas/dzīvokļa, nav milzīgu resursu, ko tērēt, vīrieti arī viņas tājā vecumā neuztur un nemaksā daļu jeb pusi no rēķina. Sievietēm varētu nepatikt, tas ka tādas jaunules vecāki vīrieši uztur 100% un nesā uz rokām, kamēr daudzas 30+ gadnieces apmaksā reķinus 50/50.
Protams, tas nav vienīgais iemesls psr ko cepties. ?