Minelūše @ 17.08.2023 23:59Aizaudzēt. Ejot durt otrreiz, iesaku to darīt tetovēšanas salonā. Ja caurumiņi ir šķībi, pieļauju, ka pie īsta pīrsinga meistara nebijāt, citādi tāda iznākuma nebūtu.
Tigeriene @ 18.08.2023 00:01
Bet bērns varētu vēl vairāk nobīties no adatas, nekā no pistoles, ne?
Elizabeteputnos @ 17.08.2023 23:53Jāaudzē ciet un jādur par jaunu. Jo ātrāk izņemsi auskarus, ātrak būtu jādzīst, jo vel caurumi nav izstiepti un svaigi. Ja to gaidīsi ilgi, var neaizaugt.
Man agrā jaunībā bija 5 caurumi vienā ausī, joprojām viņi nav pilnībā aizauguši, mierīgi varu ielikt, ja gribētu.Ausmas tante @ 18.08.2023 09:20
Gan jau tas ir individuāli, bet man ausīs caurumus izdūra 11 gadu vecumā, covid laikā auskarus vispār neliku un man aizauga abi caurumi, pilnībā.
Minelūše @ 17.08.2023 23:59Aizaudzēt. Ejot durt otrreiz, iesaku to darīt tetovēšanas salonā. Ja caurumiņi ir šķībi, pieļauju, ka pie īsta pīrsinga meistara nebijāt, citādi tāda iznākuma nebūtu.
HiacinteBurkaa @ 18.08.2023 10:13Viņi pirms tam ar flomīti neielika punktiņus, kur durt? Kad pirms gadiem 20 dūru sev, man sākumā uzzīmēja, parādīja, sagaidīja akceptu un tikai tad iešāva ?
Sinsiii @ 18.08.2023 10:24Biju lasījusi, ka bērniem līdz, laikam, 7 gadu vecumam neiesaka durt tieši tā iemesla dēļ, ka auss ļipiņa nav vēl izveidojusies un laika gaitā auskari nebūs simetriski, jo ļipiņa tikai veidojas… bet nu ja, labāk ņemt ārā
EveEve @ 18.08.2023 10:52Man pašai pirmo reizi, kad šāva caurumus ausīs, arī bija šāda problēma. Katrs caurums savā augstumā un attālumā. Toreiz viss sadzija, bija labi un pēc īsa laika vienā brīdī sākās iekaisumi, nedabīgi daudz strutas. Gāju uz tīrīšanām pie tās pašas kosmētiķes. Ko tik viņa nedarīja, bet nekas nelīdzēja. Lika mammas auskarus pēc kādām tur savām filozofijām, no kuriem izstaipījās caurumi un palika rētas uz visiem laikiem. Varēja redzēt, ka līdz šim ir uz labu veiksmi šāvusi bez sajēgas un vienmēr viss labi beidzies. Pēc ilgas ņemšanās aizaudzēju un pēc iiiilgiem gadiem pārdūra citur cik nu simetriski varēja tajās cietušajās ļipiņās. Mācība sev un citiem - iet pie pārbaudītiem speciālistiem, kuri zina, ko dara, nevis kaktu kantoros.
Tigeriene @ 18.08.2023 14:22
Pēc cik gadiem - 10?
goodmorning @ 18.08.2023 13:02
Šeit es pilnībā piekrītu! Man pašai ir 4 pīrsingi uz sejas un visi darīti tikai un vienīgi ar adatu. Un turklāt, pie kikipiercing, jo labāka meistara Latvijā vienkārši NAV!
Un jādur ir vienmēr ar adatu, jo audiem pistole ir daaaaudz traumējošāka, ar adatu ātrāk dzīst un adata ir daudz higiēniskāka.
Un 100punkti 'meistari' no frizētavām saka tīrīt ar ūdeņraža pārskābi, kas ir LIELS NĒ
Aniia @ 18.08.2023 12:09Man agrā jaunībā bija 5 caurumi vienā ausī, joprojām viņi nav pilnībā aizauguši, mierīgi varu ielikt, ja gribētu.
Lorra @ 18.08.2023 13:122 mēneši nav ilgs laiks, viegli aizaudzēt ciet.
Man atkal cita problēma. Man ausu caurmumiņos ir bumbulis. Katrai ausij. Kādai ideja ko var iesākt? Pirmos gadus kad izdūra tā nebija, bet nu jau vairāk kā 6 gadus ir parādījušies. Ausis arī ļoti jutīgas, ne sudrabu ielikt, pēc bižutērijas vispār užas ir. Vienīgi neesmu mēģinājusi zeltu, bet negribas pirkt, lai pēc tam ausis atkal nepieņem un nauda būs izmesta vējā .