Liekais svars, iemīlēt sevi, pašapziņa

Reitings 669
Reģ: 15.08.2023
Čau, forumietes!
Ilgu laiku lasīju forumu, bet pati nepiedalījos sarunās. Bet pēc šodien lasītā tepat forumā, izlēmu arī pati piedalīties.
Tātad pie lietas - šeit forumā vairākkārt runāts un lasīts par resnām un arī nesmukām sievietēm. Diemžēl, esmu viena no tām, ja runa ir par resnumu. Man nav tas baigi traucējis dzīvē, līdz brīdim, kad vēlos iepazīties ar vīriešiem.
Man ir bijušas attiecības, arī ilgstošas, bet tās vienmēr ir beigušās kaut kā baigi nelāgi - krāpšanas, aci pret aci ir pateikts, ka esmu par resnu utml.
Šajā vasarā iepazinos ar vīrieti, kurš man patīk, es viņam it kā arī patīkot, bet lika saprast, ka nekas nopietns nebūšot, kamēr būs tie liekie kilogrami.
Pie šī jautājuma es sāku strādāt vēl pirms iepazināmies un pāris kg ir jau nost.
Bet vairāk es gribēju jautāt jums meitenēm, kā jūs strādājat pie savas pašapziņas, kā iemīlēt sevi, lai nebūtu pēc katra atraidījuma jāraud spilvenā. Kā pacelt to savu vērtību, kļūt pārliecinātākai par sevi, arī ja man ir tie liekie kilogrami.
15.08.2023 16:52 |

Reitings 1122
Reģ: 29.05.2023
GhostGG @ 15.08.2023 17:38
Dieva dēļ, nekad un es vēlreiz uzsveru - NEKAD, neklausies šos murgus - nebija īstais, ja jau traucēja, mīli sevi kāda esi, kāds mīlēs kāda esi utt. Kārtējais pierādījums, ka sievietes viena otrai dod sūdīgus padomus.
Tad nu par tavu problēmu - nav jāizdomā ritenis no jauna. Veselīgs kaloriju deficīts un sports, neaizmirsti arī par spēka treniņiem. Piekopjot to visu pēc 6 mēnešiem vajadzētu būt jau labi redzamam rezultātam. Galvenais nepadoties pie pirmajām grūtībām. Lai izdodas.

Ko Tu muldi, te bija par to, ka uzstāda ultimātu - ja nenomet svaru, attiecības netiks uzsāktas. Ja Tev pateiktu - kamēr nepelnīsi x summu mēnesī un loceklis Tev nebūs par 3cm garāks, attiecības nebūs. Tad arī teiksi to pašu?
15.08.2023 20:11 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
Nav jēgas tievēt kāda veča dēļ, beigās izšķirsies un uz stresa pamata visi kg būs atpakaļ. Jātievē primāri savas veselības dēļ un arī sava prieka un labsajūtas pēc.
Protams, viss atkarīgs kā tu izskaties dzīvē un ļoti jāmāk izvēlēties pareizais apģērbs un pareizie izmēri nevis jāstūķē virsū vairākus izmērus mazāks apģērbs.
Manuprāt visam ir robežas ar tiem kilogramiem. Ir vīrieši kam patīk apaļīgas sievietes, bet apaļīgas, nevis pārspīlēti “resnas” . Tomēr lielākoties vīrieši vienmēr vairāk pievērš uzmanību slaidām vai apaļīgām pēc gaumes, nevis kā tu izsakies “resnām” un tā ir skarba realitāte un klausīt padomiem , ka nebija īstais, nu tā visu dzīvi var būt viens paliksi.
Ja drīkst zināt kāds ir tad tavs svars un augums?
15.08.2023 20:13 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Ko Tu muldi, te bija par to, ka uzstāda ultimātu - ja nenomet svaru, attiecības netiks uzsāktas. Ja Tev pateiktu - kamēr nepelnīsi x summu mēnesī un loceklis Tev nebūs par 3cm garāks, attiecības nebūs. Tad arī teiksi to pašu?

Svaru var nomest, locekli garāku gan nedabūsi. Tā kā tas nebūs viens un tas pats.
15.08.2023 20:13 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
Ja tu gribi dzirdēt padomu, ka -“oi viņš nav īstais vai nenovērtē tavu iekšējo pasauli” tad tas padoms tev jāprasa mammai vai omei, prekš kuras tu vienmēr būsi ideāla😄 uztver kritiku un esi reāla ka problēma ir
15.08.2023 20:15 |

10 gadiPatīk
Reitings 4935
Reģ: 31.10.2010
Fakts ir fakts - pirmais, ko mēs otrā cilvēkā novērtējam, ir izskats. Tas notiek neapzināti.
Bet svaru zaudē sevis dēļ, nevis vīriešu dēļ. Es arī esmu tievējusi un veikusi citus izskata uzlabojumus, bet tie visi ir darīti, lai es pirmkārt patiktu pati sev un justos labi savā ķermenī. Nevis tāpēc, lai izdabātu vīriešiem. Tas ir jau otršķirīgi.
15.08.2023 20:34 |

10 gadi
Reitings 431
Reģ: 29.01.2009
Jānis Parastais @ 15.08.2023 19:24

Nu ko var muldēt, 99% šejienes meiteņu, ja viņu čaļiem pēkšņi nebūtu roku vai kāju, ātri vien būtu tālēs zilajās, nav ko te dzīt demagoģiju. Un nav jau arī tā, ka tie cilvēki, kam viņa ir perfekta rindā viņai stāv ar ko būt kopā.
Pa lielam jau Ghosts visu pateica. Rīkojies un nepadodies, lielā mērā pašapziņa pati radīsies līdz ar svara nomešanu.

Nu tad sūdīgas sievas,vai nepareizo motīvu vadītas izvēlētas. Nezinu vai būtu ar vīru, ja iepazīšanās brīdī viņam nebūtu roku vai kāju,bet ja viņš (Nedod Dievs) paliktu bez rokas vai kājas nekur es nepazustu. Tāpēc viņš ir vīrs nevis garāmgājējs. Kopā priekos un bēdās.
15.08.2023 20:40 |

Reitings 669
Minelūše @ 15.08.2023 20:34
Fakts ir fakts - pirmais, ko mēs otrā cilvēkā novērtējam, ir izskats. Tas notiek neapzināti.
Bet svaru zaudē sevis dēļ, nevis vīriešu dēļ. Es arī esmu tievējusi un veikusi citus izskata uzlabojumus, bet tie visi ir darīti, lai es pirmkārt patiktu pati sev un justos labi savā ķermenī. Nevis tāpēc, lai izdabātu vīriešiem. Tas ir jau otršķirīgi.

Kā jau minēju, svara nomešanas procesu biju sākusi vēl pirms iepazināmies ar šo jaunskungu. Tā, ka šoreiz tas bija jau apzināts lēmums rīkoties sevis dēļ. :)
15.08.2023 20:43 |

Reitings 720
Reģ: 23.03.2020
Šajā vasarā iepazinos ar vīrieti, kurš man patīk, es viņam it kā arī patīkot, bet lika saprast, ka nekas nopietns nebūšot, kamēr būs tie liekie kilogrami.

Tāpat šis tipiņš izklausās pārāk toksisks. Sevis dēļ vari tievēt,ne jau bikšaiņa dēļ, tad jau vēlāk var sekot 100 citi uzstādījumi.
Nezinu cik liekie kg Tev ir,bet ir redzētas sievietes,kuras ir apaļīgas,bet ar simpātisku seju un harizmātiskas,vīrieši līp klāt. Kā arī ir redzēti gadījumi,kad sieviete ir tieva,bet seja nav simpātiska un tāpat ir problēmas ar otras pusītes atrašanu. Nav jau arī teikts,ka lieko kg nomešana atrisinātu visas problēmas,bet gan jau pašapziņas problēmas mazinātos.
15.08.2023 20:49 |

Reitings 669
pradacandy @ 15.08.2023 20:49

Tāpat šis tipiņš izklausās pārāk toksisks. Sevis dēļ vari tievēt,ne jau bikšaiņa dēļ, tad jau vēlāk var sekot 100 citi uzstādījumi.
Nezinu cik liekie kg Tev ir,bet ir redzētas sievietes,kuras ir apaļīgas,bet ar simpātisku seju un harizmātiskas,vīrieši līp klāt. Kā arī ir redzēti gadījumi,kad sieviete ir tieva,bet seja nav simpātiska un tāpat ir problēmas ar otras pusītes atrašanu. Nav jau arī teikts,ka lieko kg nomešana atrisinātu visas problēmas,bet gan jau pašapziņas problēmas mazinātos.

Man tieši ar to pašapziņu iet visgrūtāk. Nejūtos gana laba attiecībām, ja ir tie liekie kg. Kaut gan citās jomās veicas tīri labi.
15.08.2023 22:02 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
Jātievē ir veselības dēļ, galvenokārt. Liekais svars par labu nenāk, tas ir jāsaprot.
Nereti novērots, ka tieši vīrieši izlaižas, kad dabuj sievieti pie sāniem. Kur tad viss tas kvantums ar tiem resnajiem alus vēderiem un riepām?
Tik daudz vīriešus pēc 30 nemaz ar tām sešpakām tā neredz uz ielas. 😀 bet tie dzīvo un baigi nesatraucas, kamēr sievietes, nonstop domā kā notievēt, kā uzturēt ķermeni, kā savākties pēc bērnu dzimšanas, pārdzīvo par strijām, celulītiem.
Nekad nebūtu kopa ar vīrieti, kas jau pirms attiecību sākšanas uzstāda ultimātus, principa pēc, nevis tāpēc, ka nevajadzētu tikt galā ar lieko svaru. Noteikti nekādi atlēti šajā gadījumā tie noteikti nav😁
Ja sieviete teiktu- labi, es notievēšu, bet tev jāpelna 5tk mēnesī. Gan jau uzmestu lūpu un aizietu pasēdēt uz poda 30 minūtes ar telefonu rokās, nevis skrietu meklēt labāk atmaksātu darbu.
15.08.2023 22:31 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
Bumbule @ 15.08.2023 22:02

Man tieši ar to pašapziņu iet visgrūtāk. Nejūtos gana laba attiecībām, ja ir tie liekie kg. Kaut gan citās jomās veicas tīri labi.

Ja pašai liekie kg traucē dzīvot, ir jārīkojas. Tas, ka nejūties labi savā ādā ir gana labs iemesls saņemties un tievēt, nevis tāpēc, ka vīrietis iedod kurvīti.
15.08.2023 22:34 |

Reitings 25
Reģ: 12.06.2017
Nu šeit izskatās pēc dziļākas problēmas. Liekais svars ir kā problēmas izpausme, bet ne sakne. Ir laiks "sakopt savu dārziņu" - pastrādāt ar savu iekšējo pasauli, analizēt iekšējos procesus un saprast no kurienes tā nepārliecība par sevi rodas. Koučings vai terapija šeit varētu palīdzēt. Tu pati saki, ka "nejūties gana laba". Vai Tu esi kādreiz aizdomājusies kāpēc? Kas vispār nosaka Tavu vērtību? Pieļauju, ka attiecības tādēļ arī pajuka, ka galvā ir jautājumi, kuri nav atrisināti un/vai sakārtoti. Ja pašai galvā bardaks, tad diez ko veiksmīgas attiecības neizdosies arī ja būsi savā perfektajā svarā.
Vēl par tiem kilogramiem - man ir paziņa, kurai ir nuu diezgan liekie kg. Ar visu to viņai vīrieši teju līp klāt, jo viņa ir ļoti pārliecināta par sevi, asprātīga, inteliģenta, kopta sieviete. Ja Tev liekie kg traucē - dari kaut ko lietas labā. Bet nevajag aizmirst, ka slaids viduklis nebūs tas, kas noturēs vīrieša interesi par Tevi vai kalpos par stabilu attiecību stūrakmeni.
15.08.2023 23:12 |

Reitings 92
Reģ: 14.08.2023
GhostGG @ 15.08.2023 19:45

Jā šitādi gadījumi ļoti daudz redzēti. Patiesībā tas ir traki un baigais appisiens vīrietim.
Tas ir tāpat kā - iedomājies tu jau sen gribi nopirkt savu sapņu mašīnu (piemēra pēc, teiksim ka tas ir ferrari) un tu ilgi strādā, lai tādu dabūtu un baidzot ir pienākusi diena, kad tu aizej uz salonu un viņu beidzot vari nopirkt. Un atbrauc mājās priecājies, brauc pa ielu ar smaidu uz sejas un pēc nedēļas, tu no rita piecelies un tavs ferrari ir pārvērties pa žiguli... un tu kasi pauri un domā pie sevis: "bet es tak tādu nepirku".

Šeit labāk "žiguļa" vārda salidzinājuma vietā derētu "smagais kravas auto" 😃jo dievietes tak pieņemas svarā
16.08.2023 05:36 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
es neesmu modele piem un man skaitas diezgan daudz kilogramu,bet vini ir skaratojsuies pa augumu ta diezgan vienmerigi,ka esmu vairak apala neka resna.
Un tici man,nekad dzive tas man nav traucejis but kopa ar virieti,jauniba vspar bija loti vetraina.Un ari tagad par viriesu uzmanibu sudzeties nevaru,tik man vinus diezmel vairak dzive nevajag.
Un viriesi ir teikusi,ka tos mnaus kg vis;par neevero,jo varot redzet cik loti es milot sevi un dzivi.Un es tiesam no sava auguma un svara nekaunos,staigaju isos sortinos un atkailinatos terpos,tapecka man ta gribas,patik un jutos erti.
Vaina 99 proc visbeizak nav taja,ka ir liekie kilogrami,jo apkart tik daudz piemeru,kur virieisi saiet kopa ar nemodeles tipu.
Ta ka vienkarsi ir jabeidz nemties un jaiemil sevi un tas antins,kas tevi nemak novertet bez tava svara ir japasuta dirst.
Vispar kad palasu faceboka un citos forumos diskusjas,esmu vnk soka,cik daudz sieviesu sevi nemil un paklaujas viriesu seidienam,kautkadam nievam ,pazemojas.Murgs.
16.08.2023 06:33 |

Reitings 1029
Reģ: 23.02.2023
Ne jau kilogramos ir problēma. Bet gan galvā.
Kurš vsp normāls vecis var ko tādu pateikt-nekas nopietns nebūs kamēr liekie kg,?!? Waaat? Bet pagaidām gulēt ir ok? Kas ir nopietns? Altāris?
Man ir abas pieredzes. Gan tievā, gan netievā.
Pēdejo 5 gadu laikā ir +30kg.
Pa vidu izšķīros, padepresoju, kovids un tas viss rezultejās ar 95-100kg uz 173m. Un šeku reku ar saviem 95 es tieši atradu savu vīrieti. Pilnīgi tādas pašas domas bija, kamēr nenotievesu, kādi randiņi, kam es tāda utt. Bet tad saņēmos. Drusku psihologs, drusciņ nometu (burtiski ar 5kg pietika lai justos jau kriiietni labāk) un jā, izrādās esmu pati skaistākā, labākā utt. Un seksa man ir 10x vairāk nekā tad kad svēru 65kg.
Pagaodām vēl ceru, ka saņemšos kkā un notievēšu. Bet ja būtu konstanti virs 100kg, nedomājot ietu uz baroatriju. Da kāds tur minerālūdens?? Tik smieklīgu attaisnojumu neesmu dzirdējusi.
16.08.2023 07:46 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Ekhoo @ 16.08.2023 07:46
Ne jau kilogramos ir problēma. Bet gan galvā.
Kurš vsp normāls vecis var ko tādu pateikt-nekas nopietns nebūs kamēr liekie kg,?!? Waaat? Bet pagaidām gulēt ir ok? Kas ir nopietns? Altāris?
Man ir abas pieredzes. Gan tievā, gan netievā.
Pēdejo 5 gadu laikā ir +30kg.
Pa vidu izšķīros, padepresoju, kovids un tas viss rezultejās ar 95-100kg uz 173m. Un šeku reku ar saviem 95 es tieši atradu savu vīrieti. Pilnīgi tādas pašas domas bija, kamēr nenotievesu, kādi randiņi, kam es tāda utt. Bet tad saņēmos. Drusku psihologs, drusciņ nometu (burtiski ar 5kg pietika lai justos jau kriiietni labāk) un jā, izrādās esmu pati skaistākā, labākā utt. Un seksa man ir 10x vairāk nekā tad kad svēru 65kg.
Pagaodām vēl ceru, ka saņemšos kkā un notievēšu. Bet ja būtu konstanti virs 100kg, nedomājot ietu uz baroatriju. Da kāds tur minerālūdens?? Tik smieklīgu attaisnojumu neesmu dzirdējusi.

Muahaha, nu beidz, sieviete ar 95kg, kāda tur skaistākā un labākā, labi ja ar lielu piepūli no gultas var tikt ārā, par veselīgumu nemaz nerunājot. Sekss 10x vairāk tagad esot, 0 x 10 joprojām ir nulle, pie tāda svara tur jāmeklē kur vispār iebāzt. Nevajag fantazēt par resnuma foršumu, Tu meklē tikai mierinājumu,, ko lieliski pierāda Tava beigu piebilde par cerībām saņemities un notievēt, ja jau viss tik forši tad priekš kam.
16.08.2023 08:04 |

Reitings 3712
Reģ: 11.04.2023
Jānis Parastais @ 16.08.2023 08:04

Muahaha, nu beidz, sieviete ar 95kg, kāda tur skaistākā un labākā, labi ja ar lielu piepūli no gultas var tikt ārā, par veselīgumu nemaz nerunājot. Sekss 10x vairāk tagad esot, 0 x 10 joprojām ir nulle, pie tāda svara tur jāmeklē kur vispār iebāzt. Nevajag fantazēt par resnuma foršumu, Tu meklē tikai mierinājumu,, ko lieliski pierāda Tava beigu piebilde par cerībām saņemities un notievēt, ja jau viss tik forši tad priekš kam.

Nez kā 120kg vīrieši ar alus vēderiem no gultas izlīdušī, ja ar 95kg to vairs nespēj.
Resnajām seksu gribas vairāk, tas ir fakts un 95kg ar labiem gēniem var būt thicc.
16.08.2023 08:37 |

Reitings 656
akul12 @ 16.08.2023 08:37

Nez kā 120kg vīrieši ar alus vēderiem no gultas izlīdušī, ja ar 95kg to vairs nespēj.
Resnajām seksu gribas vairāk, tas ir fakts un 95kg ar labiem gēniem var būt thicc.

120 kg vīrietim ir daudz, bet tas nav gluži tas pats, kas 95kg sievietei. Normālam Eiropas vīrietim ir ap 90 -100 kg, tātad 120kg ir ap 25% virs normas. Normālai jaunai sievietei ir vidēji ap 60kg tātad 95kg jau ir gandrīz 50% virs normas.
16.08.2023 08:51 |

Reitings 3712
Reģ: 11.04.2023
Jānis Parastais @ 16.08.2023 08:51

120 kg vīrietim ir daudz, bet tas nav gluži tas pats, kas 95kg sievietei. Normālam Eiropas vīrietim ir ap 90 -100 kg, tātad 120kg ir ap 25% virs normas. Normālai jaunai sievietei ir vidēji ap 60kg tātad 95kg jau ir gandrīz 50% virs normas.

Tas, ka pašam svars 90-100kg nenozīmē, ka tas ir normāls svars Eiropas iedzīvotājam 😁
Pēc ķermeņa masas indeksa, lai iekļautos normās ar 100kg vīrietim jābūt garumā vismaz 2 metri 😁
16.08.2023 08:58 |

Reitings 656
akul12 @ 16.08.2023 08:58

Tas, ka pašam svars 90-100kg nenozīmē, ka tas ir normāls svars Eiropas iedzīvotājam ?
Pēc ķermeņa masas indeksa, lai iekļautos normās ar 100kg vīrietim jābūt garumā vismaz 2 metri ?

Es nerunāju par mūsdienu 16 gadīgiem skalu buntēm, bet gan vīriešiem vidējā darbspējas vecumā, kas kaut ko fiziski var arī izdarīt, un tiem tas ir vidējs, normāls svars. Un vidējai Eiropas sievietei ap 165cm, arī 60 skaitītos par daudz, bet nu ok, lai būtu. Neattaisnoju nevienu, ne 120kg vīrieti, ne 95kg sievieti, abiem ir par ko padomāt un ieviest korekcijas.
16.08.2023 09:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits