Vīrietis melo, lai nesāpinātu?

Reitings 2
Reģ: 15.08.2023
Sveikas!
Man ir šāda situācija - esmu kopā ar savu draugu (mums abiem ir 24 gadi) jau aptuveni 3.5 gadus. Taču ir tāda problēma, ka viņš bieži vien slēpj faktus, jo zina, ka tas mani sāpinās, ka tas man nepatiks, ka būs strīds. Tas ir gan par sīkumiem, gan diezgan lielām lietām. Arī par lietām ko kādreiz esam izrunājuši, viņš ir teicis, ka saprot mani un tā nerīkosies, taču viņš nevis tā nerīkojas, bet vinkārši to izdara "pa kluso". Es esmu viņam arī tieši jautājusi - kāpēc tā rīkojies?, viņš kaut ko atbild, ka zina, ka viņam tāda problēma utt, bet nu katrā ziņā baigi viņam tas "nekasa", jo sāpina jau mani ne sevi pašu. Tad nav jēga teikt, ka nedarīsi tās lietas. Beigu beigās bieži vien es esmu vainīga, jo es jau tad izraisīšu strīdu un diena būs izbojāta...
Es vairs nezinu kā rīkoties, jo atklāta izrunāšanās te neko nepalīdz. Varbūt kādai ir kāds ne tik pūkains padoms, kā likt viņam to saprast? Vai vispār ja šādi cilvēks rīkojas, viņš kādreiz to mainīs?
15.08.2023 15:39 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
Jebkurā garījumā, ja tās darbības (kā minēts tekstā) SĀPINA, tad wtf. Nevie besī, kaitina, traucē, bet sāpina.
Nezinot tos faktus, nespriedīšu tie ir sīkumi vai ne - viss relatīvs. Gan jau kas vairāk problemātisks nekā situācija, ka džeks pasaka, ka ies uz zāli, bet aiziet ar čomiem alu iedzert reizi nedēļā - un autore psiho uzzinot.
17.08.2023 00:03 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Vīrietis melo, jo zina, ka zāģēsi, bet nepārtrauc, jo vēlas darīt tās lietas un nepiekrīt tev, ka tas ir jāpārtrauc.
Jāpaskatās uz situāciju objektīvi. Ja tās ir atkarības, krāpšana (patiešām krāpšana, nevis tavas iedomas) - tava nepatika ir objektīva, šķiries, labāk nepaliks. Ja tas ir kaut kas cits - izlem, kas tev svarīgāks, turēties pie saviem principiem, tad šķiries, vai saglabāt attiecības, tad dod viņam to zināt, ka esi pieņēmusi šīs lietas.
17.08.2023 10:16 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
1. Maza iespēja, ka viņš beigs darīt šīs lietas, uz to saprātīgi paļauties.
2. Izrietot no iepriekšējā - ja tev šīs lietas ir nepieņemamas - šķiries. Jautājums, protams, kas tad ir šīs lietas un vai tie, tā vispārīgi spriežot, primāri nav tavi tarakāni.
17.08.2023 10:53 |

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Jānis Parastais @ 15.08.2023 15:46
Gan jau esi no tām, kas taisa scēnas par katru sīkumu, tāpēc čalim droši vien piegriezies, un vieglāk ir Tev vienkārši neko neteikt, nevis pateikt un saņemt samazgu spaini virsū. Ko tur var labot, gan jau vairs neko, varbūt nepiļīt prātu tik daudz, iespējams ar laiku to pamanīs, un atsāks atkal stāstīt.

Šis. Izklausas pēc pārliekus kontrolējošas sievietes, kas vīriešiem vienkārši nepatīk un mēģina izvairīties, ja nu gadījumā viņi nav pilnīgi kājslauķi a.k.a 'yesmen'.
Būtu skaidrāka bilde, kad tiktu pateikts, kas tās par lietām - krāpšana, narkotikas, vai kas?
24.08.2023 00:58 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
lietotājs @ 24.08.2023 00:58

Šis. Izklausas pēc pārliekus kontrolējošas sievietes, kas vīriešiem vienkārši nepatīk un mēģina izvairīties, ja nu gadījumā viņi nav pilnīgi kājslauķi a.k.a 'yesmen'.
Būtu skaidrāka bilde, kad tiktu pateikts, kas tās par lietām - krāpšana, narkotikas, vai kas?

Jā, bet kādēļ tad kad vīrieši ko sievietei aizliedz, ja viņiem kas nepatīk, sievietes lielākoties bez vārda runas ņem vērā mīļotā teikto un beidz darīt to kas var otru sāpināt, bet vīriešiem ar to ir kaut kādas problēmas un pēc tam beigās sieviete izrādās ir tà kura zāģē, lai gan ja vīrietis vienkārši ņemtu vērā sievietes jūtas, tad viss tas par zāģēšanu beigās nemaz nebūtu izvērties. Lielākoties vīrieši grib būt tik neatkarīgi un nepakļauties sievietei attiecībās, lai gan tajā paša laikā, sieviete ņem vērā virieša teikto.
24.08.2023 08:42 |

Reitings 25
Reģ: 02.01.2024
Ja cilvēks melo pat par sīkumiem, tas nekad nemainīsies... Vai nu jāpieņem šis fakts, ka visu laiku tiks melots un jāsadzīvo ar to, vai arī jāiet prom, ja zini, ka nespēsi to visu mūžu panest..
07.01.2024 17:56 |

Reitings 4
Reģ: 08.01.2024
While taking this medicine, patients should not crush, chew or split this cenforce 200. You should give up bad habits like drinking too much alcohol and smoking while taking this pill. While taking Cenforce 200mg, patients get maximum benefits by taking this pill on an empty stomach, but to avoid side effects, you can also take it with low-calorie meals. Patients are asked to take their medications at least 30 to 60 minutes before physical activity. This medication does not produce the same result for everyone. But generally the effect appears between 15 and 20 minutes after taking this pill.
08.01.2024 06:36 |

Reitings 4
It is not mandatory to consume Fildena 100mg daily as you can consume it when participating in sexual activities. If you want to engage in sexual activities, you must take this pill. While taking this pill, never chew, crush, or break it. Patients should avoid drinking and smoking to see the full response to this pill. All of these elements may be the cause of the slowing down of the rate of action of this medication. You are asked to take your assigned medications 30 minutes to 2 hours before physical activity. Fildena 100 MG pill can be consumed before a meal.
08.01.2024 06:39 |

Reitings 4
Take Vidalista 20 half an hour before sexual activities to make sure you get the most out of it. As the tissue relaxes, it allows enough blood to enter the penis during sexual action. This medication allows you to stay alert without suffering negative consequences. Vidalista 20mg works by dilating blood vessels, almost like the erectile dysfunction drug Sildenafil does. A specific PDE-5 inhibitor is the main component. This medication allows cGMP to build up in the genital area, which improves blood flow.
08.01.2024 06:40 |

Reitings 4
The action of Vilitra 20 mg is identical to that of tadalafil and Sildenafil. It has the ability to control the activity of this enzyme. Vilitra 20mg stops the activity of this enzyme and improves blood flow to the penis, making it firm and erect. At the same time, the blood vessels that carry blood out of the penis decrease in size and decrease the removal of blood from the penis. Erection can be easily achieved using Vilitra 20 mg. The pharmaceutical form available in tablets of this medicine should be taken with water half an hour before sexual intercourse.
08.01.2024 06:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits