Jānis Parastais @ 15.08.2023 15:46Gan jau esi no tām, kas taisa scēnas par katru sīkumu, tāpēc čalim droši vien piegriezies, un vieglāk ir Tev vienkārši neko neteikt, nevis pateikt un saņemt samazgu spaini virsū. Ko tur var labot, gan jau vairs neko, varbūt nepiļīt prātu tik daudz, iespējams ar laiku to pamanīs, un atsāks atkal stāstīt.
Katrii.lo @ 15.08.2023 16:59Diemžēl galīgi neesmu tā, kas taisa scēnas par sīkumiem.
Attiecībās gribi/negribi sanāk kaut kādā veidā ierobežoties un dzīve nav tāda kā būtu esot brīvā statusā. Arī no puiša puses ir lietas, ko zinu ka viņš negribētu, nepatiktu ka es daru. Un es arī respektēju to un ja pasaku ka ņemšu to vērā, tad arī ņemu, nevis tukši runāju. Man nav saprotams kā var vīrietis kaut ko pateikt un tad slēpt, tad kāpēc nevar uzreiz teikt - nē, man tas nav pieņemami, darīšu kā pats uzskatu par pareizu. Kāpēc ir jāmaldina, kas noved jau pie melošanas?
Jānis Parastais @ 15.08.2023 15:46Gan jau esi no tām, kas taisa scēnas par katru sīkumu, tāpēc čalim droši vien piegriezies, un vieglāk ir Tev vienkārši neko neteikt, nevis pateikt un saņemt samazgu spaini virsū. Ko tur var labot, gan jau vairs neko, varbūt nepiļīt prātu tik daudz, iespējams ar laiku to pamanīs, un atsāks atkal stāstīt.
godīgi sakot, šim piekrītu. Ja otrs cilvēks nejūtas droši Tev teikt taisnību un jūtas ka katra lieta ko godīgi pateiks izsauks kašķi, tad nav brīnums, ka viņš slēpj. Angliski saka "to walk on eggshells" un tas nav patīkami. Un ja lietas, ko viņš aiz muguras dara ir Tev nepieņemamas, tad te nekādas nākotnes jums nav, jo vai nu viņš tād darīs Tev pasakot vai nepasakot, bet tāpat ganjau darīs, vnk iemācīsies efektīgāk slēpt.Jānis Parastais @ 15.08.2023 15:46Gan jau esi no tām, kas taisa scēnas par katru sīkumu, tāpēc čalim droši vien piegriezies, un vieglāk ir Tev vienkārši neko neteikt, nevis pateikt un saņemt samazgu spaini virsū. Ko tur var labot, gan jau vairs neko, varbūt nepiļīt prātu tik daudz, iespējams ar laiku to pamanīs, un atsāks atkal stāstīt.