Draugi

 
Reitings 533
Reģ: 28.01.2023
Sveikas. Līdz šim nav izdevies atrast dzīvē īstos draugus, ir tādi bijuši, kuri uzskatīti par labiem draugiem, bet beigu beigās atklājas, ka tiec aprunāts aiz muguras un visa draudzība kaķim zem astes. Tagad esmu palikusi vispār bez draugiem, ir draudzene, bet viņai sava kompānija, pa retam satiekamies, bet līdzi viņa nekad mani neaicina un uzbāzties arī negribas.
Vai Jums ir draugi un esat viņos pārliecinātas ? Kur un kā atrast jaunus draugus ? Vai jums ir bijušas vilšanās draugos ?
Tagad arī nav nekāda uzticība, šķiet viss ir forši, esat super draugi, saskan intereses un sarunas iet, bet tad beigu beigās no kāda cita uzzini-“Hey esi uzmanīgs ko stāsti, tas tiek apsmiets un izsmiets.”
12.08.2023 21:19 |
 
Reitings 1335
Reģ: 19.07.2019
Skolas laikā bija viena tiešām labākā draudzene, universitātē arī bija draugu pulciņš, bet ar laiku kontakts pazuda, jo katram ir sava dzīve, parādījās citas intereses, laika trūkums utt. Neviens nav pievīlis, nodarījis sliktu, tāpēc draudzība izplēnēja dabīgi. Varu teikt, ka man nav draugu, tikai pāris paziņas. Ja godīgi, tad īpaši neskumstu par to. Varbūt neesmu satikusi to 100% īsto cilvēku, bet tikšanās, draudzēšanās man atņem enerģiju, kaut arī kopā bija interesanti, nebija klačošanās utt. Visvairāk izbaudu laiku vienatnē vai ar otru pusīti, došanās kaut kur, komunicēšana ar citiem cilvēkiem man īsti nesagādā prieku, bet drīzāk nogurdina.
13.08.2023 18:54 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits