Aldis30 @ 10.08.2023 21:26Par precēšanos taisnība, pa kreisi es tad vēl neplānoju šļūkt, jo tā meiča bija labs ķēriens un apmierināja manas vēlmes.
.Eksperte. @ 10.08.2023 21:41Vai es, nekad neprecēta, ar nolūku izvēlētos kandidātu, kas bijis precēts? Nu nē.
Aldis30 @ 10.08.2023 21:26Par precēšanos taisnība, pa kreisi es tad vēl neplānoju šļūkt, jo tā meiča bija labs ķēriens un apmierināja manas vēlmes.
Izmeta mani, pelnīti.Globuss @ 10.08.2023 21:50
Kur tad palika Tavs labais ķēriens?
Aldis30 @ 10.08.2023 22:25Izmeta mani, pelnīti.
Jo saprata ka es viņu izmantoju tikai seksam.
Loģiski, viņa bija 7niece pēc izskata, salīdzinoši jauna, tikko pāri 30, ar perfektām B izmēra krūtīm (mans favorite izmērs), tieva, bez bērniem, gultā izcila - darija gandrīz visu (swallow/anal), laba pēc rakstura, nečakarēja smadzenes ne cik.MartaElza @ 10.08.2023 22:30
Gudra meitene.
Annija35 @ 10.08.2023 20:37
Statuss "precēts"neliecina par to,ka vīrietis ir kaut kaut kas labāks par citu neprecēto,precētie arī ir alkoholiķi,slinkie,vardarbīgie utt.
Elizabeteputnos @ 10.08.2023 22:33Piekrītu, ka ir šķirne cilvēku, kas vienkārši ir krāpēji un viss. Trūkst morāles, empātijas un dzive ir spēle.
Tomēr domāju, ka bieži vien ne-seriālie krāpēji krāpj, jo nav kopā ar to cilvēku, kuru patiesi mīl. Apprecas, vai ir ilgi kopā citu iemeslu dēļ un domā - ai, būs labi. Bet pēc laika uznāk sapratne - vajaga kaut ko citu, zāle otrā sētā zaļāka, jo esošajās attiecībās nav piepildījuma - jo neprecējās mīlestības dēļ. Sevišķi, ja cilvēki precās jauni - līdz apmēram 25.. tik ļoti cilvēks vēl mainās un saprot lietas pa dzīvi pieaugot pēc 25.
Un te teikšu kaut ko kontroversālu, kam īpaši foruma vīrieši nepiekritīs - ja cilvēks saticis otru, teiksim 18, 19 gados , apprecas ap 24, 25 - viens vienigs partneris visu šo laiku? Kad neesi ne redzējis, ne baudījis, ne iepazinis nekādas citas attiecības, dažādus raksturus un cilvēkus - vai nav loģiski, ka ap 30 sāksies interese - paga, varbūt kaut kur ārā ir kaut kas man piemērotāks? Tāpēc, lai arī ko saka konservatīvā cilvēku daļa - oi tur dāmai vairāk par 2,3 partneri dzīvē būt nedrīkst - tātad mauka. Kā sieviete, un arī vīrietis, var zināt, kāds ir tieši viņam piemērots perfektais partneris ar kuru veidot dzīvi ilgtermiņā, ja nav iziets cauri vairākām, dažādām attiecībām un dzīve redzēta no dažādiem rakursiem?
Metaforaas @ 11.08.2023 08:42Stulbi domāt ja skaista un veiksmīga, tad viņu nenokrāps. Vēl esmu dzirdējusi teicienu : ja jau Beyonci nokrāpa , tad uz ko mums parastajām cerēt.
Ir vienkārši tādi vīrieši, arī protams sievietes , kuriem ar vienu nepietiek un attiecībās viss var būt lieliski, bet viņi tāpat šļūks par kreisi .
Aldis30 @ 10.08.2023 22:45Loģiski, viņa bija 7niece pēc izskata, salīdzinoši jauna, tikko pāri 30, ar perfektām B izmēra krūtīm (mans favorite izmērs), tieva, bez bērniem, gultā izcila - darija gandrīz visu (swallow/anal), laba pēc rakstura, nečakarēja smadzenes ne cik.
Vienīgi pašvērtējums viņai bija zemāks par zemi no iepriekšējām attiecībām.
Ātri atrada citu labāku čali par mani, es biju kaut kāds plāksteris - pašvērtējuma boosteris.
akul12 @ 11.08.2023 08:56
Un kur palikusi sieviešu solidarizācija? Kāpēc citas sievietes tik viegli ņem sļucējus pa kreisi?
protams, ka nekam nav garanta. Bet vecums 18 līdz 30 gadi ir laiks, kad cilvēks mainās visvairāk, jo tas ir pirmais posms pieaugušā lomā. Visi taču pazīstam Anniņu vai Pēteri no skolas laikiem, kas pieaugušā vecumā ir pretstats tam, kādi bija skolas laikā... jo redzēja pasauli, dzīvi, cilvēkus un krasi mainījās.akul12 @ 11.08.2023 08:04
Arī apprecoties 30 gados pienāks attiecībās krīze, tad to vienkārši sauc par pusmūža krīzi, kad vīrieši itsevišķi, bet arī sievietes iedomājas, ka aiz žoga zāle zaļāka.
Audzēt partneru skaitu tikai dēļ skaita ir pats stulbākais ko darīt. Ja ir tā pirmā mīlestība īsta, tad jādzīvo kopā... ne jau pie 10. vai 100. vīrieša, sievietei mūža mīlestība atnāks.
kāpēc krāpj skaistas sievietes?
kāpēc krāpj bagātas sievietes?
MartaElza @ 11.08.2023 09:33
Parasti tie šļūcēji apzināti nepasaka, ka ir attiecībās.
Gandrīz vai jānovērtē tie, kuri pasaka to uzreiz.
Elizabeteputnos @ 11.08.2023 09:35protams, ka nekam nav garanta. Bet vecums 18 līdz 30 gadi ir laiks, kad cilvēks mainās visvairāk, jo tas ir pirmais posms pieaugušā lomā. Visi taču pazīstam Anniņu vai Pēteri no skolas laikiem, kas pieaugušā vecumā ir pretstats tam, kādi bija skolas laikā... jo redzēja pasauli, dzīvi, cilvēkus un krasi mainījās.
Ja vīrietis neved pie sevis un izvairīgi atbild uz zvaniem, tad jau vairāk, kā skaidrs.