MartaElza @ 10.08.2023 12:24
Tev nesaprast tos lojālos cilvēkus. Un nav jābūt neglītam, resnam, dumjam vai citādi nederīgam, lai būtu mīlēts un mīlētu kādu citu, un gribētu visu mūžu nodzīvot kopā. Visi vīrieši nav krituši uz tām jaunajām un skaistajām. Tāpat kā sievietes uz tiem garajiem un bagātajiem. Katrs atrod otrā cilvēkā kaut ko pozitīvu par ko mīlēt. Es 10.klasē biju pa kluso samīlējusies klases nesmukākajā džekā, kurš bija gudrs, bet ar pumpainu seju un īsāks kā pārējie. Galīgs nestandarts. Visas citas bija kā trakas uz tiem garajiem un smukajiem.
Cilvēki saka, "krāpt tas mūsdienās ir ok". Viņi diez ir tā pa īstam kādu mīlējuši un nebūtu sāpināti, ja aiz muguras viņus nokrāptu?!Nez kāpēc, man šķiet, ka agrāk krāpt bija ok, nevis mūsdienās, jo sievietes agrāk biezi bija atkarīgas no vīriešiem, viņam nebija kurp iet. Mūsdienās sievietes ir vairāk pāri sevi parūpējušās.
Naomi* @ 10.08.2023 12:57Nez kāpēc, man šķiet, ka agrāk krāpt bija ok, nevis mūsdienās, jo sievietes agrāk biezi bija atkarīgas no vīriešiem, viņam nebija kurp iet. Mūsdienās sievietes ir vairāk pāri sevi parūpējušās.
Piekritu tam, ka krāpeji nav pa īstam mīlējusi, jo man patiesām sāp doma vien, ka nevis mani varētu krāpt, bet, ka es otram varētu tādas sāpes nodarīt- man viņš ir tik mīļš, ka gribas pasargāt/nosargāt.
Diezgan dīvains secinājums, jo aprobežojies ar sievietēm, it kā viņas nekrāptu. Tieši otrādi, cik zinu paziņu lokā, tieši sievietes krāpējas ir vairākumā. Pēc tādas loģikas sanāk, ka mūsdienu sieviešu patstāvība tieši veicina krāpšanas gadījumus nevis samazina
Ne mazāk stulbi ir pēc šķiršanās sāpināt bijušo vīru vai sievu. Kā, piemēram, ex Sauliete medijos plātās ar to, ka bijušo vīru neesot mīlējusi, neesot gribējusi precēties un kāzās savai draudzenei esot pateikusi, ka kaut kad izšķirsies. Vai ar to blondo galvu viss ir kārtībā?
Jā, būtībā, agrāk vīriešiem bija “rīcības briviba”, tagad tāda ir abām pusem.
.Eksperte. @ 10.08.2023 14:38
Vienkārši ko? Kapēc tā jādara? Tas vairāk pasaka par viņu pašu, ne kā par vīrieti, ar ko bija kopā. Es saprotu, ka visādi dzīvē gadās un cilvēkiem abpusēji nesaiet, bet lai ietu un publiski teiktu tādas lietas... nu nē. Un pat ja tā arī bija kā saka un tas nav tikai iestudējums, lai sāpinātu, tad īpaši gudra viņa jau kopš tā laika nav bijusi.
Krāpšana būtībā ir sava vistuvākā cilvēka nodošana. Tad jau tiešām godīgāk ir, ja abi vienojas par brīvām attiecībām (ja abiem tādas pieņemamas komplektā ar iespēju dabūt labākajā gadījumā kādu STS un pēc tam ārstēties).
Helita @ 10.08.2023 18:01
Tas vēl labi, ja kāds to zina, ka tas STS ir saķērts. Cik nav tādi, kuri nemaz nenojauš.
akul12 @ 10.08.2023 18:23
Tāpēc par mīļakajām jāņem vientuļās māmiņas, tās notestētas, stājoties uzskaitē. Šo iemāciet saviem vīriešiem.
Helita @ 10.08.2023 18:39
Nav jau garantija, ka tas vīrietis pats neatnes to STS vientuļajai māmiņai. :D
akul12 @ 10.08.2023 19:32
Karma, nav jāpinas ar precētiem ?
Aldis30 @ 10.08.2023 20:02Precētie vienmēr kotējās.
Viņi ir arī daudz pašpārliecinātāki.
Aldis30 @ 10.08.2023 20:02Precētie vienmēr kotējās.
Viņi ir arī daudz pašpārliecinātāki.
akul12 @ 10.08.2023 20:05
Kur viņi kotējās? ? Viņiem jāsēž mājās pie sievas nevis jākotējas. ?
MartaElza @ 10.08.2023 20:04
Tev arī jāapprecās, tad būs lielāks pieprasījums pēc tevis. :D