Ar autobussu randiņu sākuma stadijā baigi grūti iet, braukt pie meičas ar sabiedrisko ir max pazors. Jo īpaši ja tev ir 30+, pēcāk randiņojot arī ļoti limitētas iespējas izkalidēm, izņemot vienīgi ja abiem saista klubu dzīve un dzeršana, tad bez auto var iztikt. Pilsētā visur ar kājām/taksi.akul12 @ 11.08.2023 12:55
Tur jau tā problēma, ka dzīvojot pie mammas daudz naudas skaitas- kredītmaksājums par bmw... kas faktiski ir pats minimums lai noīrētu savu dzīvoklīti un pārvietotos ar autobusu. Bet čalis domā, ka ērglis.
Atceries ka sex ir galvenais iemesls kāpēc vīrieši vispār tiekās ar sievietēm, ne jau lai kopīgi monopolu spēlētu pa vakariem u.cmazaaduuda @ 11.08.2023 13:06
Uz seksu vien attiecības neuzbūvēsi.
Aldis30 @ 11.08.2023 12:50Pie mammas pupa ir komforts un ļoti daudz nauda ietaupās, var normālu bmw kredītā ņemt.
Meičas nelabprāt grib pie sevis aicināt, čalim ievākties pie GF arī galīgi nav tas labākais variants - es to izbaudiju uz savas ādas.akul12 @ 11.08.2023 13:04
Tad jau bija jāaicina dzīvot pie sevis ?
Labs sekss uz ielas nemētājas.
Reti kuram ir tik laba mamma❤️Metaforaas @ 11.08.2023 13:17
Var arī, lai mamma paņem kredītu mašīnai, zinu šādu vīrieti 30+ , kurš dzīvo pie mammas un vēl mamma viņam kredītu mašīnai maksā.
Strādājoša sieviete diez vai gribēs krutu bmw pirkt uz 1/2, viņa gribēs uzticamo drošo ģimenes Volvo ar ekonomisko D5 dīzelīti. Nākotnē domājot par ģimenes pieaugumu un finansiālo stabilitāti.mazaaduuda @ 11.08.2023 12:56
Un to pašu nevar ar strādājošu sievieti, ar kuru rēķinus un izdevumus dala uz pusēm?Tad arī nauda par prostitūtām ietaupās. ?
Metaforaas @ 11.08.2023 13:17
Var arī, lai mamma paņem kredītu mašīnai, zinu šādu vīrieti 30+ , kurš dzīvo pie mammas un vēl mamma viņam kredītu mašīnai maksā.
Aldis30 @ 11.08.2023 13:21Strādājoša sieviete diez vai gribēs krutu bmw pirkt uz 1/2, viņa gribēs uzticamo drošo ģimenes Volvo ar ekonomisko D5 dīzelīti. Nākotnē domājot par ģimenes pieaugumu un finansiālo stabilitāti.
Aldis30 @ 11.08.2023 13:12Ar autobussu randiņu sākuma stadijā baigi grūti iet, braukt pie meičas ar sabiedrisko ir max pazors. Jo īpaši ja tev ir 30+, pēcāk randiņojot arī ļoti limitētas iespējas izkalidēm, izņemot vienīgi ja abiem saista klubu dzīve un dzeršana, tad bez auto var iztikt. Pilsētā visur ar kājām/taksi.
Turpretī savs dzīvoklis ir max ērti tādā ziņā ka vari aicināt uz sex un vari uzreiz piedāvāt kopdzīvi, kas meičām ir saistošāk kā vizināties bezmērķīgi ar līzingoto bmw.
Aldis30 @ 11.08.2023 13:15Atceries ka sex ir galvenais iemesls kāpēc vīrieši vispār tiekās ar sievietēm, ne jau lai kopīgi monopolu spēlētu pa vakariem u.c
Cik nav filmās redzēts, kur pirmajā randiņā, aiz pārpratuma gribot labāk izskatīties kā ir, izliekas par to, kas nav.. un tad beigās čušsš vien sanāk
Kādas?oioioi @ 11.08.2023 15:43
Tas sākuma stadijā. Pēc tam jau nāk klāt vēl citas vajadzības.
Jānis Parastais @ 11.08.2023 15:45
Vienam čomam bija tieši pretēja situācija, gribēja izskatīties sliktāks nekā ir. Pirms pāris gadiem šis bija draudzenes meklējumos, čalis tiešām naudīgs, liels dzīvoklis, dārgs un pajauns auto, bet tā bija viņa problēma, jo dēļ tā meičas trāpījās visādas golddigeres un kam nauda ir prioritāte. Šim piegriezās un uz randiņiem sāka braukāt ar visādiem paveciem hlamiem, ko no kāda aizņēmās, ģērbās vienkāršās drēbēs, un uz dārgām vietām meičas neveda, var teikt centās radīt iespaidu, ka nekāda lielā nauda viņam nav. Tikai pēc 5. randiņa sāka rādīt kā ir patiesībā. Tagad jau čalis precējies un 2 bērni.
mazaaduuda @ 11.08.2023 16:02
Es ar tādu čali gribētu aiziet uz randiņu. Bet ir jābūt viņam kaut kam citam vērtīgam, ar ko to "nabadzību" kompensēt, kāpēc vispār iet uz randiņu. Ja nu tomēr nenotiek brīnums, un čalis nav "miljonārs", tad lai vismaz ir kaut kas, kāpēc tērēt savu laiku.
Redz Tev bez materiālajām vērtībām īsti nav motivācija iet uz randiņu.mazaaduuda @ 11.08.2023 16:02
Es ar tādu čali gribētu aiziet uz randiņu. Bet ir jābūt viņam kaut kam citam vērtīgam, ar ko to "nabadzību" kompensēt, kāpēc vispār iet uz randiņu. Ja nu tomēr nenotiek brīnums, un čalis nav "miljonārs", tad lai vismaz ir kaut kas, kāpēc tērēt savu laiku.
Aldis30 @ 11.08.2023 16:07Redz Tev bez materiālajām vērtībām īsti nav motivācija iet uz randiņu.
Aldis30 @ 11.08.2023 16:07Redz Tev bez materiālajām vērtībām īsti nav motivācija iet uz randiņu.
Viss godīgi, game is game..Eksperte. @ 11.08.2023 16:20
Bet paga Aldi, ļauj man saprast pareizi.
Tātad, tu saki, ka vīrietim sievietes nauda, neatkarība, mantiskās vērtības nav svarīgas attiecību veidošanai, bet gan izskats, prātu nečakarējoša un bieža vēlme pēc tuvības.
Kas tad, tavuprāt, ir tie kritēriji sievietēm, vai kādiem tiem būtu jābūt vīrieša meklējumos attiecību veidošanā ar vīrieti, kopš gribēt vīrieti ir naudu un mantisko vērtību ir kaut kas tāds kā pat nosodāms?
Es esmu bijusi kopā ar vīrieti, kuram iepazīšanās brīdī īslaicīgi pat darba nebija. Mašīnas nebija
.Eksperte. @ 11.08.2023 16:20
Bet paga Aldi, ļauj man saprast pareizi.
Tātad, tu saki, ka vīrietim sievietes nauda, neatkarība, mantiskās vērtības nav svarīgas attiecību veidošanai, bet gan izskats, prātu nečakarējoša un bieža vēlme pēc tuvības.
Kas tad, tavuprāt, ir tie kritēriji sievietēm, vai kādiem tiem būtu jābūt vīrieša meklējumos attiecību veidošanā ar vīrieti, kopš gribēt vīrieti ir naudu un mantisko vērtību ir kaut kas tāds kā pat nosodāms?