Gribētu tādas attiecības, kur es varētu regulāri braukt ciemos pie hot (var būt arī viduvēji hot) stirniņas pārgulēt un man nevajadzētu ieguldīties nedz finansiāli nedz emocionāli.nikkitta @ 08.08.2023 18:49Ha! Nu gan tēma aizgājusi galīgā beztēmā.
Ja par jautājumu – tad katrs cilvēks ir atšķirīgs. Vienam tās attiecības vajag, citam nevajag. Un vispār – attiecības var būt dažādas. Nav obligāti ar kādu kopā jādzīvo. Var taču arī atsevišķi dzīvot. Braukt apciemot otru, kopā pavadīt brīvo laiku, bet pamatā dzīvot savā teritorijā.
Ja runā par dzīvošanu kopā, tad mana pieredze rāda, ka dzīvot kopā tieši vīrieši vēlas. Velns viņ zin, kāpēc tā :/
GhostGG @ 08.08.2023 18:29
Tā jau nu gan nav un neko tādu nekad neesmu teicis un es arī neesmu pamanījis, ka kāds cits to būtu teicis.
Varbūt tu pārpoti, nav jau runa tikai par izskatu. Tas tak ir nenoliedzami, ka ir arī 30+ izskatīgu sieviešu. Problēma drīzāk ir tā, kas tam "30+" velkās līdz. Protams, ir jau arī reti gadījumi atrodami, bet nu tas ir tāpat kā meklēt 10g vecu mašīnu ar 5-10k nobrauku, protams, gan jau tādas eksistē, bet ļoti reti.
Bet tu jau salīdzini nekopatas jaunas ar ļoti koptām 30+, nedomāju, ka tā būtu tā pareizā mēraukla. Zinu, zinu tulit kāda atskries un teiks, ka viņas nu jau izskatās labāk, jaunāk savos 30 nekā, kad bija jauna un kopa sevi vienādi. Nu ja tā, tad bravo, droši varat pieteikties uz kādu bioloģijas institūtu, lai jūs izpēta, dabūsiet pat lielu honorāru par to, jo būsiet vienīgais cilvēks pasaulē, kurš paliekot vecākam, paliek jaunāks :D
Ja uzskatāmāko iespēju, kas var "vilkties līdz" redzu bērnu - ok, tad labprāt dzirdētu kas vēl potenciāli ir šajā kategorijā.
Protams, ja vīrietim vajag kaut ko easy un ne pārāk smadzenēm pildītu, tad arī dzīves pieredze, augstākas prasības, viedums un savu vēlmju prioritarizēšana var būt kā mīnuss.
akul12 @ 08.08.2023 18:03
Katram savas ekspektācijas par lielām kāzām.
Mana doma bija tāda, ka lielās kāzās parasti ir visādas izdarības, spēles un mičošana lieliski iederas.
Bet ja pāris sarakstījies dzimtsarakstu nodaļa ar pāris lieciniekiem, paēda vietājā bistro, kam vēl mičošana?
.Eksperte. @ 08.08.2023 19:12
Ja pāris sarakstās dzimtsarakstu nodaļā, paēd vietējā bistro, kur tad viņi taisa to mičošanu? Uz ielas? Pieturā? Kāpņu telpā? Nezinu nevienu, kas taisītu mazas, intīmas kāzas ar mičošanu.
Grozi, ka gribi, bet tādas lietas izmaina sievieti un 99% gadījumos uz ne to labāko pusi, kur pēc tam iespējams ir uzticēšanās problēmas, jo redzi, bijušais čakarēja utt.
Helita @ 08.08.2023 19:21Lielas kāzas man šķiet vispār vairs nav modē. Labāk sarakstās, aiziet vakariņās un aizbrauc ceļojumā uz mēnesi. Nevis barot un dzirdināt omes māsas mazbērnus, kurus varbūt vienreiz mūžā esi redzējis. Nu tas tā par lielām kāzām.
Helita @ 08.08.2023 19:21Lielas kāzas man šķiet vispār vairs nav modē. Labāk sarakstās, aiziet vakariņās un aizbrauc ceļojumā uz mēnesi. Nevis barot un dzirdināt omes māsas mazbērnus, kurus varbūt vienreiz mūžā esi redzējis. Nu tas tā par lielām kāzām.
Ka tik te daža nav greizsirdīga uz jaunajām, jo domā, ka vīrietim ar naudu ir pienākums ņemt padzīvojušu dāmu apgādībā
akul12 @ 08.08.2023 19:25
Man bija mazas kāzas, bet tie bija krīzes gadi ?
Helita @ 08.08.2023 19:31
Cerams nebija kredīts ņemts priekš kāzām. :D
Vel pieminēšu, ka šādas sievietes, kuras ir izgājušas cauri neveiksmīgai attiecību pieredzei un spējušas to sevī veselīgi apstrādāt, manuprāt ir ar daudz lielāku pievienoto vērtību attiecībās.
GhostGG @ 08.08.2023 19:39
Jebkura lietā ir izņēmimi, bet tas to tomēr nepadara par normu. Mana pieredze un paziņu tomēr liecina par kaut ko citu, tas ir, ka daudzām īsti nav izdevies "atkopties", lai gan viņas pašas saka, ka ir, un tās "rētas" velkās līdz uz nakamajām attiecībām.
GhostGG @ 08.08.2023 19:29
https://www.youtube.com/watch?v=qF3QikpXsiY&t=9s Atgādina šo, cilvēki tur un šeit nav vispār saistīti, bet tomēr visi iemesli un kaunināšanas taktika izskan tāpat. Sagadīšanās? Nedomāju gan.
akul12 @ 08.08.2023 19:15Ka tik te daža nav greizsirdīga uz jaunajām, jo domā, ka vīrietim ar naudu ir pienākums ņemt padzīvojušu dāmu apgādībā. ?