100%GhostGG @ 08.08.2023 15:31
jauna, skaista, vienmēr priecīga, smaidīga, dod to, ko vīrietis vēlas. Manuprāt, pati labākā pievienotā vērtība, kas vien var būt.
lexxie @ 08.08.2023 15:15
Pēc komentētājiem te šķiet, ka jebkāds finansiāls žests no vīrieša puses ir kaut kas ekstra. Ja vīrietis sedz dzīvesvietu - kaza uz kakla. Ja vīrietis sedz maltītes/izklaidi - nabadziņš. Nedod dievs, ja pārim der modelis, ka sieviete nestrādā vispār.
Es šajā komentārā kā ērtumu iekļauju jebko - ja vari izveidot attiecības ar vīrieti, kurš ir finansiāli nodrošināts, lai atvieglotu jebkādā parametrā tavu dzīvi - malacis. Tu novērtē sevi, viņš novērtē tevi arī.
GhostGG @ 08.08.2023 15:31
jauna, skaista, vienmēr priecīga, smaidīga, dod to, ko vīrietis vēlas. Manuprāt, pati labākā pievienotā vērtība, kas vien var būt.
akul12 @ 08.08.2023 15:35
Ko darīt sievietēm pēc 25?
Helita @ 08.08.2023 15:38
Pēc šeit lasītā, iet uz klosteri un nerādīties ārā, jo viņai vairs nekādas vertības nav. ?
Ko darīt sievietēm pēc 25?
GhostGG @ 08.08.2023 15:48
Ja, jau kopa sevi visu dzīvi ,tad jau arī 26,27 izsktās vēl tīri tā neko, labi max 28, bet tad tur jābūt baigi īpašam gadījumam, protams, tam visam nāk klāt arī raksturs. 20g, kura ir kaitinoša un ar, kuru pat 1h negribās uzturēties vienā telpā būs daudz sūdīgāks variants, nekā 26g,27g, kura tāda nav.
Bet tā atbildot uz tavu jautājumu - hmmm es nezinu, droši vien jāsamazina prasības, ja ilgstoši neizdodas atrast to, ko meklē. Tas šķiet diezgan loģiski.
Pēc loģikas - prasībām pēc 25 vajadzētu pazemināties, jo zūd sievietes galvenā vērtība (izskats/jaunība) 18 gadīgās, tās var prasīt visu.akul12 @ 08.08.2023 15:50
Nav loģikas, jo sievietēm pēc 25 prasības tikai aug ?
Nav loģikas, jo sievietēm pēc 25 prasības tikai aug
GhostGG @ 08.08.2023 15:57
mjāaa te arī ir atbilde :D, kas patiesībā iet pretrunā ar visiem loģikas pamatlikumiem.
Zini kā ir attiecībās - kaut kāds finansiāls iegulldījums būs jaiegulda jebkurā gadījuma, patīk, vai nē, neatkarīgi no tā vai tiecies ar jaunu, vecāku, vai pa visam vecu.
Tā tad, ko mēs varam secināt? To, ka "jāmaksā" būs jebkurā gadījumā un, tad vismaz tiekoties ar jaunāku tu REDZI un SAPROTI, par ko tu maksā :D
Galīgi pret loģiku, ja par vecajām jāpiemaksā. Loģiski būtu, ja vecās maksātu vīrietim.
Aldis30 @ 08.08.2023 15:57Pēc loģikas - prasībām pēc 25 vajadzētu pazemināties, jo zūd sievietes galvenā vērtība (izskats/jaunība) 18 gadīgās, tās var prasīt visu.
lexxie @ 08.08.2023 15:15
Pēc komentētājiem te šķiet, ka jebkāds finansiāls žests no vīrieša puses ir kaut kas ekstra. Ja vīrietis sedz dzīvesvietu - kaza uz kakla. Ja vīrietis sedz maltītes/izklaidi - nabadziņš. Nedod dievs, ja pārim der modelis, ka sieviete nestrādā vispār.
Es šajā komentārā kā ērtumu iekļauju jebko - ja vari izveidot attiecības ar vīrieti, kurš ir finansiāli nodrošināts, lai atvieglotu jebkādā parametrā tavu dzīvi - malacis. Tu novērtē sevi, viņš novērtē tevi arī.
resnās pēc 45+ sāk maksāt, jo ir lamīgas kad kāds vispār grib gulēt ar viņām, man personīgā pieredze.akul12 @ 08.08.2023 16:06
Galīgi pret loģiku, ja par vecajām jāpiemaksā. Loģiski būtu, ja vecās maksātu vīrietim.
Tādas labi pelnošās karjeristes reti kurš vīrietis grib, jo īpaši vīrieši kas pelna vēl vairāk, tie daudz labāk gribēs paijmeitiņu, nekā traku masculīnu karjeristi.greece @ 08.08.2023 16:12
Ja sieviete nestrādā, tad tieši makes sense. Bet te jau runa par to, ka sievietei ar augstu algu (kas 99% gadījumu nozīmē pilna laika darbu un bieži arī vairāk) ir vajadzīgs vīrietis ar vismaz tik pat augstu algu. Un tad arī rodas jautājums - ja abi ir visu dienu darbā, ko tā sieviete tādu dod papildus, un kur viņa ņem tam laiku?
akul12 @ 08.08.2023 15:28
Bet kur ir sievietes pievienotā vērtība? Tā arī nepateici!
GhostGG @ 08.08.2023 15:31
Helita @ 08.08.2023 16:11
Žēl, ka es šito nezināju 18 gados. ???
Paskaties uz šodienas 18 gadniecēm, viņas izskatās sliktāk par dažu labu 30 gadnieci.
Man 18 gados neviens nejautāja pasi, kad pirku sidru vai šampi, tagad katru reizi prasa ID, kaut gan ir jau 30+, un pārdevēja vienmēr ir pārsteigta ar "ā, te jau sen var neprasīt." (likums prasa līdz 25 gadiem pārliecināties).
Aldis30 @ 08.08.2023 16:14resnās pēc 45+ sāk maksāt, jo ir lamīgas kad kāds vispār grib gulēt ar viņām, man personīgā pieredze.
resnās pēc 45+ sāk maksāt, jo ir lamīgas kad kāds vispār grib gulēt ar viņām, man personīgā pieredze.Par šo gan nemācēšu teikt, man tik vecas nav bijušas, vecākā ir bijusi 33, tad, kad man bija 28. Patiesībā, rets gadījums, tīri ok bija, bet viss aizgāja pa pieskari pēc 6 mēnešiem, jo viņai, acīmredzot, bioloģiskais pulkstenis bija sācis strādāt turbo režīmā un runas par bērniem pārņēma gandrīz vai lielāko daļu sarunas pēc laika. Bet es viņu arī daļēji sapratu, jo, ja es būtu sieviete, kura grib bērnus, es arī par to daudz domātu un sāktu uztraukties.
Aldis30 @ 08.08.2023 16:17Tādas labi pelnošās karjeristes reti kurš vīrietis grib, jo īpaši vīrieši kas pelna vēl vairāk, tie daudz labāk gribēs paijmeitiņu, nekā traku masculīnu karjeristi.