Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

loģika attiecībās?

Reitings 8
Reģ: 15.06.2023
Nezinu varbūt man ir kāds autisma paveids, bet es vēl aizvien savā 31 gada vecumā neizprotu attiecību conceptu. Divi pilnīgi sveši cilvēki satiekās un tad izdomā ka jādzīvo kopā, jāguļ kopā. kautkā neaiziet līdz smadzenēm, kā un kāpēc.
Jā, esmu bijis vienīgais bērns ģimenē un jā, mani vecāki ir šķirušies, Varbūt tapēc esmu uzaudzis par tādu "mežoni" kas nesaprot kā socializēšanās darbojās.
Kā jums, sievietēm ir, kas jūs mudina uz to attiecību veidošanu?
06.08.2023 21:57 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Negribu noteikt diagnozes, bet jā, ja šo konceptu nesaproti, tad, iespējams, tu funkcionē citādāk kā pārējie cilvēki.
Cilvēks var patikt tik ļoti, ka gribas kopā pavadīt maksimāli daudz laika.
06.08.2023 22:02 |

Reitings 1674
Reģ: 25.01.2023
Vai Tev ir citas iezimes bijusas izņemot Socializēšanos?Bērnudarzs ,skola? Attiecibu veidošana nav vienigais socializešanas veids,skaties kopumā kādas attiecibas bija ar citiem cilvekiem,bērniem,pusaudziem,svesiem cikvēkiem.Kad pati biji berns ,pusaudzis.Tu neesi "mežonis" iespējams tev strādā savādāk smadzeņu funkcijas
06.08.2023 22:07 |

Reitings 1852
Reģ: 01.02.2023
Lai turpinātu cilvēci. Ja tavi vecāki nebūtu izdomājuši, ka grib atstāt kaut ko aiz sevis, tad tevis nebūtu. Nekāda cita racionāla skaidrojuma nav. Un tā kā bērnu var radīt tikai sieviete un vīrietis, tad tā arī notiek tas process. Sekss ir tikai paaudzes turpināšanai, to, ka tas ir arī baudai, to ir izdomājuši cilvēki.
06.08.2023 22:07 |

Reitings 348
Reģ: 18.03.2023
Lula @ 06.08.2023 22:02
Negribu noteikt diagnozes, bet jā, ja šo konceptu nesaproti, tad, iespējams, tu funkcionē citādāk kā pārējie cilvēki.
Cilvēks var patikt tik ļoti, ka gribas kopā pavadīt maksimāli daudz laika.
Jā, šis it kā loģiski. Ja ir tāda simpātija.
Bet tā abstrakti domājot - ja vēl speciāli jāmeklē Tinderos un nez kur, un pie attiecībām jāstrādā, jāpiekāpjas otram, jāpakārto sava dzīve...varbūt arī kādam tas galīgi nevelk.
06.08.2023 22:19 |

Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Tev var būt kāds sociopātijas paveids, bet, pa lielam, bez seksa un bērniem, parasti, pretējiem dzimumiem ir maz kā kopīga.
Man ir bijušas meitenes, kurām es patīku, bet man viņas tikai gultas priekiem. Taču pēc laika, pateicoties tam, ka ir tik ļoti patīkami man iepatīkas arī pašas meitenes kā kas vairāk. Un tas var būt abpusēji, ja ir labs sex vai esi orālais meistars meitenes Tevi tik vieglu sirdi nepametīs...
06.08.2023 23:13 |

Reitings 1073
Aniia @ 06.08.2023 22:19
Jā, šis it kā loģiski. Ja ir tāda simpātija.
Bet tā abstrakti domājot - ja vēl speciāli jāmeklē Tinderos un nez kur, un pie attiecībām jāstrādā, jāpiekāpjas otram, jāpakārto sava dzīve...varbūt arī kādam tas galīgi nevelk.
Ja nodarbojas ar pašapmierināšanos un spēlē videospēles, tad viss ir grūti, sarežģīti, prasa pārāk daudz jau neesošās enerģijas...
06.08.2023 23:17 |

Reitings 49
Reģ: 02.01.2023
tā pa lielam tāpēc, ka pieaugot redzam, ka citi tā dara.
tāpēc kopienas, kur pa divi, cilvēki ir pa divi un tas liekas normāli. kopienas, kur nedzīvo kopā (gadiem) , bet ir pāris, tas liekas normāli. uttt
06.08.2023 23:38 |

10 gadi
Reitings 747
Reģ: 29.01.2009
Varbūt būtība, ka tomēr NE sveši cilvēki izdomā dzīvot un gulēt. Normālā ilgtspējīgā variantā tie ir pazīstami, viens otru iepazinuši pieauguši cilvēki, kurus saista romantiskas jūtas. Tā pat veidojas draugi un draudzenes, bet bez romantiskām saitēm. Un, ja cilvēkam ir vēlēšanās veidot ģimeni, redzēt blakus ikdienā un izdzīvot visu, ko dzīve sniedz ar otru cilvēku, nevis vienam, tad tā ir attiecību būtība.
Autisms vai ne, noteiks ārsts. Es varu vien ieteikt tādu apmeklēt, lai saprastu, kā dzīves pieredze un traumas ir ietekmējušas socializācijas prasmes. Dzīvot vienam nav slikti, bet tādiem cilvēkiem biežāk tomēr ir kādas problēmas attiecīgajā jomā.
07.08.2023 00:09 |

Reitings 1073
lexxie @ 07.08.2023 00:09
Varbūt būtība, ka tomēr NE sveši cilvēki izdomā dzīvot un gulēt. Normālā ilgtspējīgā variantā tie ir pazīstami, viens otru iepazinuši pieauguši cilvēki, kurus saista romantiskas jūtas. Tā pat veidojas draugi un draudzenes, bet bez romantiskām saitēm. Un, ja cilvēkam ir vēlēšanās veidot ģimeni, redzēt blakus ikdienā un izdzīvot visu, ko dzīve sniedz ar otru cilvēku, nevis vienam, tad tā ir attiecību būtība.
Autisms vai ne, noteiks ārsts. Es varu vien ieteikt tādu apmeklēt, lai saprastu, kā dzīves pieredze un traumas ir ietekmējušas socializācijas prasmes. Dzīvot vienam nav slikti, bet tādiem cilvēkiem biežāk tomēr ir kādas problēmas attiecīgajā jomā.
Ne vienmēr cilvēkiem ir problēmas, tikai paliekot vecākam ir sarežģītāk iepazīties, jo meitenes nav uz katra soļa kā tas bijis studiju vai skolas laikos. Tagad daudzi ir vieni un kā risinājums var būt braukt uz dziļiem laukiem, kur varēs arī atrast sev sievu...pilsētas un tinder meitenes pašas vairs nezin ko grib. Tik ilgi tusē, kamēr neviens vairs tās nemaz negrib... Vai arī vīrietim jāiekļaujas kādos super augstos standartos - ar būšanu pašam vairs nepietiek, jo instagram džeki jau meitenēm parāda, kādam jābūt vīrietim. 😆
07.08.2023 00:22 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
sparkii @ 06.08.2023 21:57
Nezinu varbūt man ir kāds autisma paveids, bet es vēl aizvien savā 31 gada vecumā neizprotu attiecību conceptu. Divi pilnīgi sveši cilvēki satiekās un tad izdomā ka jādzīvo kopā, jāguļ kopā. kautkā neaiziet līdz smadzenēm, kā un kāpēc.
Jā, esmu bijis vienīgais bērns ģimenē un jā, mani vecāki ir šķirušies, Varbūt tapēc esmu uzaudzis par tādu "mežoni" kas nesaprot kā socializēšanās darbojās.
Kā jums, sievietēm ir, kas jūs mudina uz to attiecību veidošanu?
Sekss ir galvenais dzinulis.
Piekrītu Puntnam ka bez seksa mums nav nekā kopīga ar sievietēm.
Grūtākais ir atrast tādu kas labi izskatās un nebesī, un vice versa..
07.08.2023 00:28 |

Reitings 1674
Reģ: 25.01.2023
Aldis30 teksts @ 07.08.2023 00:28[/quote tu mani saasmidināji.elle ratā bez seksa var būt tāds kaifs, ka jumtu rauj nost,un atvainojoss ar seksu var būt visādi.nepārvētē savas spējas,ja nezini,kas tev pretī stājas
07.08.2023 00:38 |

10 gadi
Reitings 747
.Putns. @ 07.08.2023 00:22
Ne vienmēr cilvēkiem ir problēmas, tikai paliekot vecākam ir sarežģītāk iepazīties, jo meitenes nav uz katra soļa kā tas bijis studiju vai skolas laikos. Tagad daudzi ir vieni un kā risinājums var būt braukt uz dziļiem laukiem, kur varēs arī atrast sev sievu...pilsētas un tinder meitenes pašas vairs nezin ko grib. Tik ilgi tusē, kamēr neviens vairs tās nemaz negrib... Vai arī vīrietim jāiekļaujas kādos super augstos standartos - ar būšanu pašam vairs nepietiek, jo instagram džeki jau meitenēm parāda, kādam jābūt vīrietim. ?

Viss ir relatīvi. Protams, iespējams ir cilvēki, kas apzināti ir vieni pēc paša dziļākās gribas. Mana pieredze/novērojumi pretēji - vai nu problēmas ar socializāciju; citai neatrisinātas psihproblēmas, kā rezultātā velk uz nepareizajiem vīriešiem; citām augsti standarti un attiecīgi labāk vienai būt nekā ar neatbilstošu (morāli/emocionāli/fiziski/finansiāli) parteri.
Nu te arī pretjautājums - kas jaunībā un tajos studiju laikos traucējis izveidot attiecības ar “vieglāku” kandidāti? Ar vecumu, protams, grūtāk, jo daļa jau nost no trases, citai daļai nepietiek ar puisi, kas grib “būt pats”. Ko tas vispār nozīmē? Būt pats var veiksmīgs, gudrs, inteliģents vīrietis, bet citam tas “būt pats” nozīmē tos visus zemākos sasniegumus, kas neiekrīt vairuma bare minimum kategorijā.
07.08.2023 00:48 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Kenty @ 07.08.2023 00:38
Aldis30 teksts @ 07.08.2023 00:28[/quote tu mani saasmidināji.elle ratā bez seksa var būt tāds kaifs, ka jumtu rauj nost,un atvainojoss ar seksu var būt visādi.nepārvētē savas spējas,ja nezini,kas tev pretī stājas
Pieļauju ka ir mazs procents aseksuāļu kas var iztikt bez seksa un viņiem kopā ir forši. Citādi es no vīrieša skatupunkta nespēju iedomāties - draudzību/kopdzīvi ar sievieti.
07.08.2023 00:57 |

10 gadi
Reitings 747
Aldis30 @ 07.08.2023 00:57
Pieļauju ka ir mazs procents aseksuāļu kas var iztikt bez seksa un viņiem kopā ir forši. Citādi es no vīrieša skatupunkta nespēju iedomāties - draudzību/kopdzīvi ar sievieti.

Saprotams, ka esot partnerattiecībās sekss ir svarīgs, bet tikpat svarīga ir stabilitāte, uzticamība, spēja sarunāties un uzklausīt, atbalstīt otru. Tas ir pamats ilgstoši labam seksam, piešķirot attiecību dziļumu. A garlaicīgu seksu ķekša pēc man nevajag, tad labāk bez. Un tiešām, ja spējas nav mega virtuozas un elpu aizraujošas, ieteiktu neiziet ar šo trumpi dāmas meklējot.
07.08.2023 01:05 |

Reitings 1073
lexxie @ 07.08.2023 00:48

Viss ir relatīvi. Protams, iespējams ir cilvēki, kas apzināti ir vieni pēc paša dziļākās gribas. Mana pieredze/novērojumi pretēji - vai nu problēmas ar socializāciju; citai neatrisinātas psihproblēmas, kā rezultātā velk uz nepareizajiem vīriešiem; citām augsti standarti un attiecīgi labāk vienai būt nekā ar neatbilstošu (morāli/emocionāli/fiziski/finansiāli) parteri.
Nu te arī pretjautājums - kas jaunībā un tajos studiju laikos traucējis izveidot attiecības ar “vieglāku” kandidāti? Ar vecumu, protams, grūtāk, jo daļa jau nost no trases, citai daļai nepietiek ar puisi, kas grib “būt pats”. Ko tas vispār nozīmē? Būt pats var veiksmīgs, gudrs, inteliģents vīrietis, bet citam tas “būt pats” nozīmē tos visus zemākos sasniegumus, kas neiekrīt vairuma bare minimum kategorijā.
vai tad uzstādījums ir studiju gados, kad neesi tajā stabilākajā dzīves posmā ir izveidot ģimeni un apprecēties? Protams, ja esi pilnīgs lohatrons tad bērni neizpaliek...tā tas ir, ka alkaši un muļķi vairojas kuplā skaitā...
Un ja bērnus neuztaisi, tad attiecības arī ļoti ilgi nepastāv. Pāris gadi varbūt...tad jau nonāc pēc 30 grupā.
Manā skatījumā, būt pats nozīmē, būt ar raksturu un pamatojumu, nevis tik tādēļ, ka visi tagad dara tā es ar darīšu ( jo to ko dara visi, parasti, ir pret pašu interesēm). Bet meitenes ir visai triviālas, bez rakstura, pakaļskrējējas - ja draudzenes bf brauc ar behu, tad viņai ar vajag tā un tad vēl tam visam seko bf profesijas izvēle, dzīvesvietas triangulācija utt...
07.08.2023 01:07 |

10 gadi
Reitings 747
.Putns. @ 07.08.2023 01:07
vai tad uzstādījums ir studiju gados, kad neesi tajā stabilākajā dzīves posmā ir izveidot ģimeni un apprecēties? Protams, ja esi pilnīgs lohatrons tad bērni neizpaliek...tā tas ir, ka alkaši un muļķi vairojas kuplā skaitā...
Un ja bērnus neuztaisi, tad attiecības arī ļoti ilgi nepastāv. Pāris gadi varbūt...tad jau nonāc pēc 30 grupā.
Manā skatījumā, būt pats nozīmē, būt ar raksturu un pamatojumu, nevis tik tādēļ, ka visi tagad dara tā es ar darīšu ( jo to ko dara visi, parasti, ir pret pašu interesēm). Bet meitenes ir visai triviālas, bez rakstura, pakaļskrējējas - ja draudzenes bf brauc ar behu, tad viņai ar vajag tā un tad vēl tam visam seko bf profesijas izvēle, dzīvesvietas triangulācija utt...

Neiet īsti kopā. Alkaši un muļķi ir bijuši tavi kursabiedri? Hmm.. nu es neredzu mega lohatronismu iespējā iepazīties 20-23 gados ar potenciālu kandidātu kāzām pēc vēl 2-4 gadiem. Un tad arī bērnus plānot uz 24-27 ir tīri ok, ja abiem plāni sakrīt. Tizlāk ir nodzīvot līdz 35 un čīkstēt, ka tirgus otršķirīgs un grūti utt. Jo 20-garīgās nav ieinteresētas finansiāli nestabilā 35gadniekā, ja ir tāda pats 25 gadnieks, tik ar mazāk problēmām un augstāku potenciālu. Un 30+ gadniecēm arī interese par tādu nav.
Man žēl par tādu sabiedrību tev apkārt, ja tiešām iespaids, ka meitenēm vajag behu vai ko citu pēc svešiem standartiem. Man tādu cilvēku apkārt nav, līdz ar to tiešām nesaprotu to “ būt pašam”. Man ir svarīgs jebkura cilvēka, ar ko draudzējos (romantiski/neromantiski) redzējums, viedoklis par tēmām, ko apspriežam. Man svarīgas arī vērtības un vairāk vai mazāk to sakritība.
Citas lietas - viss nedaudz tomēr iet roku rokā. Ne tizli stereotipiski un “jo citam šitā”, bet loģiski un maksimāli ērti - gan auto, gan darbs, gan dzīvesvieta.
07.08.2023 01:27 |

Reitings 661
Reģ: 31.07.2023

Kāda vispār iespējamība, ka aseksuāļi būs abi no pāra? Tas vispār ir kaut kāds 0....0001%.
Bet vispār jā, tikai draudzība starp sievieti un vīrieti var pastāvēt ārkārtēji retos gadījumos. Vismaz viens nebūs neitrāls.
07.08.2023 10:00 |

Reitings 1803
Reģ: 11.04.2023
Par draugiem parasti uzmetas jaunām meitenēm vecāki vīrieši, bet beigās tāpat nonāk pie friends with benefits.
07.08.2023 10:18 |

Reitings 142
Reģ: 10.04.2023
Manas pirmās attiecības ,( un iespējams arī visas turpmākās ) vairāk jau laikam balstijās uz tieši finansiālo. Vidusskolas laikā kamēr dzīvoju ar vecākiem, īsti attiecības nevēlējos, biju uz pāris randiņiem, bet nebija nekādas vilkmes. Viss mainijās ar augstskolu, sāku īrēt savu dzīvokli, maksājumi, pārtika, protams vecāki palīdzēja, bet sapratu , ka nevēlos no vecākiem vairs neko ņemt, pašiem viņiem vajag vairāk kā man, tad nu sāku staigāt pa randiņiem tieši ar mērķi lai palīdz mani uzturēt, jau uz ziemassvētkiem atradu pirmo puisi ar ko izveidoju attiecības, viņš man deva naudu rēķiniem, veda pusdienās un vakariņās, ciemos braucot nereti brauca ar kastēm svaigiem augļiem, žāvētām gaļām, lauku olām, kopā nekad nedzīvojām, bet tikāmies un finansiāli atbalstija mani nepilnus divus gadus, tad jau sāka runāt par ģimeni, bērniem un nācās pārtraukt šīs attiecības, bet šīs attiecības lika saprast, ko vēlos kā arī deva skaidrību , ka manas turpmākās attiecības būs tikai tādas vai labākas. Kopā ar vīrieti dzīvot nevēlos, bet ja tiekos ar kādu, tad tikai apmaiņā pret nodrošinājumu, nevaru iedomāties atlicināt vīrietim savu laiku, ja pašai jādomā ko ēst, ko ģērbt un kā komunālos nomaksāt.
Dzīvot kopā lai kopā vērotu zvaigznes vai dalītos ar pēdējo maizas riku, tas nu nav man .
07.08.2023 10:28 |

Reitings 3343
Reģ: 23.01.2022

Tādēļ tu esi viens :D Un arī būsi, jo no sievietes tev neko citu nevajag, kā seksu.
07.08.2023 10:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!