Laumene @ 04.08.2023 16:09Wtf. Jukusi esi?
Vārdotāja @ 04.08.2023 16:19Pasakiet man arī ?
Bet nu patiesībā telemārketingam var tā sataisīt nepatikšanas.
kas Tu domā, ka sapratīs? 😁 diez vai.Starcciatella @ 04.08.2023 16:23
Okk, tad vnk der nevainīgi prank pakalpojumi. Jeb varbūt ir kāda iespēja sūtīt ziņas anonīmi no kādas mājaslapas? Esmu jau meklējumos.
Nekas tāds. Vēlos mazliet pakaitināt cilvēku, kurš nesaprot savu rīcību?
nepadalīsies?Starcciatella @ 04.08.2023 16:44Paldies par viedokļiem. Risinājums atrasts.
Elizabeteputnos @ 04.08.2023 17:09Kaut kur redzēju šo: pasūti amazon atslēgas vairumā, piem, 100. Un pasuti atslēgu piekariņus tos, kur var uzrakstīt tel.numuru un vārdu gadījumam, ja pazūd. Tad "nejauši" izmētā atslēdziņas kur pagadās - daudz ir izpalīdzigu cilvēku, kas ir ar mieru zvanīt, lai atrastu īpašnieku. Mēģinājusi neesmu un par padomu uz sevi karmu neauzņemos ?
I mean cik stulbs jautājums - tik pat stulba atbilde 🤭YaeMiko @ 04.08.2023 17:23
Bet tad jau daudzi nepazīstami svešinieki kuri neko sliktu nav izdarīšu lieki tērēs savu laiku. Stulbi iesaistīt trešo personu kaut kāda "jokā" .
Un cik autorei/am gadu, 12? Nevar tikt pāri aizvainojumu un vajag atriebties kā bērnudārza laikos?
YaeMiko @ 04.08.2023 17:23
Bet tad jau daudzi nepazīstami svešinieki kuri neko sliktu nav izdarīšu lieki tērēs savu laiku. Stulbi iesaistīt trešo personu kaut kāda "jokā" .
Un cik autorei/am gadu, 12? Nevar tikt pāri aizvainojumu un vajag atriebties kā bērnudārza laikos?
Starcciatella @ 04.08.2023 16:23
Okk, tad vnk der nevainīgi prank pakalpojumi. Jeb varbūt ir kāda iespēja sūtīt ziņas anonīmi no kādas mājaslapas? Esmu jau meklējumos.
Nekas tāds. Vēlos mazliet pakaitināt cilvēku, kurš nesaprot savu rīcību?
Elizabeteputnos @ 04.08.2023 17:09Kaut kur redzēju šo: pasūti amazon atslēgas vairumā, piem, 100. Un pasuti atslēgu piekariņus tos, kur var uzrakstīt tel.numuru un vārdu gadījumam, ja pazūd. Tad "nejauši" izmētā atslēdziņas kur pagadās - daudz ir izpalīdzigu cilvēku, kas ir ar mieru zvanīt, lai atrastu īpašnieku. Mēģinājusi neesmu un par padomu uz sevi karmu neauzņemos ?
pradacandy @ 04.08.2023 20:44Kaut kad ļoti sen dzirdēju stāstu,ka ss bija ielikts sludinājums,ka tirgo sivēnus un tad vari iedomāties kādus zvanus saņēma ? Ar tādu zvanu saņemšanu diez vai sāks saprast,lai ko būtu izdarījis.