1.kārt.kada tev daļa gar citu izvēlēm.?Man nepatik skatities uz tadiem kā tu,kam jaielien visām pudelēm par korķi. Varbūt parstasi tā uzvesties ,sabiedribai nepatik tāda uzvediba.Beverly Hilza @ 03.08.2023 17:11Priekš kam vajag tos lētos vulgāros tetovejumus?jo slavenībam un parejiem ir? Man rieb skatities uz tetovekumiem, tagad jau reklāmas rada ar aptetovetu seju un rokām un pasniedz to kā normu.It kā tas butu okey, un sabiedrībai jaakceptē un jaskatās uz tam šausmām. Man nepatīk aptetovēti cilveki, tas izsaka daudzko par viņiem. Tīra, neskarta āda ir duadz lielākā vertībā gan darba, attiecību, un citos tirgos. Kādēļ, jataisa sev apzīmogojums jeb uzlīme, ko nevar noņemt nekad. Ja apnīk vai traucē darva atriecībam.
Beverly Hilza @ 03.08.2023 17:11Priekš kam vajag tos lētos vulgāros tetovejumus?jo slavenībam un parejiem ir? Man rieb skatities uz tetovekumiem, tagad jau reklāmas rada ar aptetovetu seju un rokām un pasniedz to kā normu.It kā tas butu okey, un sabiedrībai jaakceptē un jaskatās uz tam šausmām. Man nepatīk aptetovēti cilveki, tas izsaka daudzko par viņiem. Tīra, neskarta āda ir duadz lielākā vertībā gan darba, attiecību, un citos tirgos. Kādēļ, jataisa sev apzīmogojums jeb uzlīme, ko nevar noņemt nekad. Ja apnīk vai traucē darva atriecībam.
Beverly Hilza @ 03.08.2023 17:11Priekš kam vajag tos lētos vulgāros tetovejumus?jo slavenībam un parejiem ir? Man rieb skatities uz tetovekumiem, tagad jau reklāmas rada ar aptetovetu seju un rokām un pasniedz to kā normu.It kā tas butu okey, un sabiedrībai jaakceptē un jaskatās uz tam šausmām. Man nepatīk aptetovēti cilveki, tas izsaka daudzko par viņiem. Tīra, neskarta āda ir duadz lielākā vertībā gan darba, attiecību, un citos tirgos. Kādēļ, jataisa sev apzīmogojums jeb uzlīme, ko nevar noņemt nekad. Ja apnīk vai traucē darva atriecībam.
Kenty @ 03.08.2023 17:481.kārt.kada tev daļa gar citu izvēlēm.?Man nepatik skatities uz tadiem kā tu,kam jaielien visām pudelēm par korķi. Varbūt parstasi tā uzvesties ,sabiedribai nepatik tāda uzvediba.
2tkārt .tetovejumi ir seni kā pasaule,vēsturi palasi,mainijušas tikai tendences.
atkarīgs ari kurā vietā.man 10 gadi ir 2 tetovejumi.uz lapstinas korekcija nav vajadziga.nav pabalejis, jo maz saule bijis.uz dekoltē korekciju prasās.pirms 2 nedēļām uztaisiju treso uz rokas.meistare ieteica likt spf kad iet arā,lai pigments neizbalē atrāk.YaeMiko @ 03.08.2023 20:58Jā tetovētājam nav protfolio ar sadzijušiem darbiem tad tas ir Big red flag.
Visi tetovējumi novecojas un izplūst, paliek miglaini, izbalējuši. Blowouts var redzēt uzreiz un tas ir tāpēc, ka tetovētājas ielaiž tinti par dziļu, tur nav jāpaiet gadiem.
Vēl viena lietas kas rūpīgi ir jāskatās cik taisnas ir līnijas. Ir redzēti daži darbi kur izskatās šausmīgi.
Zaļā nokrāsā tetovējuma rodas dēļ ādas un tintes veidā tur nav sakara ar prasmīgu.
Pie vīrieša tetovētāja neesmu bijusi, bet ir pekle studijā instagramā kur ir pāris vīrieši paskaties viņu darbus un tā par 23street.tattooshop
HiacinteBurkaa @ 03.08.2023 18:13
Kuru interesē Tavas antipātijas?
Kenty @ 03.08.2023 17:481.kārt.kada tev daļa gar citu izvēlēm.?Man nepatik skatities uz tadiem kā tu,kam jaielien visām pudelēm par korķi. Varbūt parstasi tā uzvesties ,sabiedribai nepatik tāda uzvediba.
2tkārt .tetovejumi ir seni kā pasaule,vēsturi palasi,mainijušas tikai tendences.
Varbūt parstasi tā uzvesties ,sabiedribai nepatik tāda uzvediba
YaeMiko @ 03.08.2023 19:21
Ak nē vienai vārnai no foruma nepatīk tetovējumu, tagad miljoniem cilvēku dzīve jāmaina dēļ viņas domām.
LuckyStrike @ 03.08.2023 21:05Darbā tiek novērtēta profesionalitāte, nevis ārējais izskats. Šodien tev nepatīk mans tetovējums, rītdien - deguns vai kājas izmērs? ?
Minelūše @ 03.08.2023 19:34
Laikam grūti dzīvot ar tik šauru prātu? Tetovēšana ir viena no senākajām mākslas formām, datējama tūkstošiem gadu pirms mūsu ēras. Profesionāli izveidots tetovējums ir mākslas darbs, kas cilvēka ādu izdaiļo. Izglītojies, pirms nosodi.