stingrs vārds ir maigi teikts.😁 bijam ar klasi ekskursija un šovā piedalijamies. Tas gan bija diezgan sen.sēdējām arī kamerā.Man nervi nav pasi vājakie ,bet palikt pa nakti mani baigi nesaistīja 😁pec šova.patiesiba tā ir loti smaga energija,domājot par to ka viss istenība ir noticis nevis teātrī.fifinators @ 02.08.2023 14:04Drīkst fotografēt. Vismaz neviens nekad man nav aizliedzis. ? ja ej uz šovu, tad rēķinies, ka vadītājs var arī kādu stingrāku vārdu pateikt, bet tas nav jāņem pie sirds, tad viss iekļaujas šovā. Ja pagadās, ka šovu vada Juris Raķis, tad viss būs uz 100%.
Neesmu pārliecināta, kā ir ar to gulēšanu. Man šķita, ka jāguļ kamerā uz koka dēļiem, bet pēc bookinga izskatās, ka ir arī fancy varianti tagad. ?
Kalnos @ 02.08.2023 14:46Man radās ideja šādi izmantot vienai pirmo atvaļinājuma nakti , jo tā ir darba diena . Gribas kaut ko ..bet laikam pārāk traka ideja vienai ?
fifinators @ 02.08.2023 14:04Drīkst fotografēt. Vismaz neviens nekad man nav aizliedzis. ? ja ej uz šovu, tad rēķinies, ka vadītājs var arī kādu stingrāku vārdu pateikt, bet tas nav jāņem pie sirds, tad viss iekļaujas šovā. Ja pagadās, ka šovu vada Juris Raķis, tad viss būs uz 100%.
Neesmu pārliecināta, kā ir ar to gulēšanu. Man šķita, ka jāguļ kamerā uz koka dēļiem, bet pēc bookinga izskatās, ka ir arī fancy varianti tagad. ?