greece @ 31.07.2023 10:09
Te noderētu bilde, kas skaitās tipiskā latviete. Visas laikam krāso matus, jo man joprojām tā ir mistērija, kas tad īsti ir tā slavenā ''latviešu pelēkā'' matu krāsa.
Jā, latvietēm nav liels kontrasts jau dabiski. Problēma, ka daudzas to nesaprot un speciāli dzenas pēc lielāka iedeguma u.tml., kas kontrastu vēl vairāk samazina, un seja burtiski saplūst ar matiem. Meikapu arī bieži lieto līdzīgā veidā nepiemērotu. Manuprāt, latvietes izskatās labi no dabas, bet nereti pašas sevi pabojā.
Tā kā mūsu Milda - uz sudraba 5latnieka un piemineklis. Robustiem sejas pantiem, pamatīga, nopietna.greece @ 31.07.2023 10:09
Te noderētu bilde, kas skaitās tipiskā latviete. Visas laikam krāso matus, jo man joprojām tā ir mistērija, kas tad īsti ir tā slavenā ''latviešu pelēkā'' matu krāsa.
Jā, latvietēm nav liels kontrasts jau dabiski. Problēma, ka daudzas to nesaprot un speciāli dzenas pēc lielāka iedeguma u.tml., kas kontrastu vēl vairāk samazina, un seja burtiski saplūst ar matiem. Meikapu arī bieži lieto līdzīgā veidā nepiemērotu. Manuprāt, latvietes izskatās labi no dabas, bet nereti pašas sevi pabojā.
Merilda @ 31.07.2023 09:59Tipiskā latviete noteikti nav skaista - latvietes ir pelnu pelēkiem matiem, acis nav zilas, bet arī pelēkas, kaulu uzbūve ir smagnēja, attiecīgi nav izteikts tievums/slaidums. Diemžēl tā ir - es runāju par 100% latvietēm. Cita lieta jau par slāvisko piejaukumu. Ļoti reti kura latviete ir tiešām gaišiem/blondiem matiem.
LuckyStrike @ 31.07.2023 10:13Tā kā mūsu Milda - uz sudraba 5latnieka un piemineklis. Robustiem sejas pantiem, pamatīga, nopietna.
LuckyStrike @ 31.07.2023 10:09Āzijas cilvēkiem ir cita ģenētika. Esmu strādājusi kopā ar vjetnamietēm un filipīnietēm. Redzēju, ko un kā viņas ēd, ar sportu neviena tur neaizrāvās, ar kājām lieki nestaigāja. Toties visas tāpat bija sīkas, slaidas, smukiņas. Biezi, kupli mati, laba sejas āda...
Elīzīte12345 @ 31.07.2023 10:48
Vari, lūdzu, pastāstīt sīkāk, ko tieši viņas ēd? Tāpat esmu dzirdējis, ka tur sievietes vairāk novērtē vīriešu klātbūtni/esamību. Tā ir taisnība?
greece @ 31.07.2023 10:20
Nezinu, es neteiktu, ka latvietes ir "pamatīgas" :D Nopietnas varbūt, bet tas nepadara skaistu seju par neglītu.
Jānis Parastais teksts @ 28.07.2023 12:46
Un ko tieši Tu tajā Tinderī dari - tikai svaipo, čato, satiecies, pārguli un ņem nākošo, vai kā tieši izpaužas tā Tava gadiem ilgā “izklaide”?
Elīzīte12345 teksts @ 31.07.2023 10:48
Vari, lūdzu, pastāstīt sīkāk, ko tieši viņas ēd? Tāpat esmu dzirdējis, ka tur sievietes vairāk novērtē vīriešu klātbūtni/esamību. Tā ir taisnība?
Jānis Parastais teksts @ 30.07.2023 10:50
Man nekas nav jāiedomājas, Tev JAU ir aplauziens, man nav nekāda saistība ar kaut kādu Elīzīti vai ko Tu tur teici. Bet man vienalga, nav nekas Tev jāpierāda, varu būt kaut foruma Aldis un reālajā dzīvē Kašers, ja Tev no tā vieglāk dzīvot.
Elizabeteeee @ 31.07.2023 12:10Interesanta diskusija, no vienas tēmas uz otru. Sāku aizdomāties, cik tiešām var būt katra no mums izmaina savu dabisko ? Kā jums liekas, Latvijā šobrīd izceļas un pamanāmākas brunetes vai blondīnes?
Lula @ 31.07.2023 12:19
Man šķiet, ka izceļas stilīgas blondīnes tāpat kā stilīgas brunetes, un pelēkās arī vienādas, neatkarīgi no matu krāsas. Krāsotas melnmates, gan, manuprāt, atbilst vienam tipāžam. Neņemiet ļaunā, lūdzu. :D Melni mati, Guess somiņa, džeks ar bembi, iet uz klubiem 6dienās.
Lula @ 31.07.2023 12:19
Man šķiet, ka izceļas stilīgas blondīnes tāpat kā stilīgas brunetes, un pelēkās arī vienādas, neatkarīgi no matu krāsas. Krāsotas melnmates, gan, manuprāt, atbilst vienam tipāžam. Neņemiet ļaunā, lūdzu. :D Melni mati, Guess somiņa, džeks ar bembi, iet uz klubiem 6dienās.
Jānis Parastais @ 31.07.2023 12:32
Gribat teikt, ka sestdienās pilni klubi tikai ar melnmatēm? ?
Āzijas cilvēkiem ir cita ģenētika. Esmu strādājusi kopā ar vjetnamietēm un filipīnietēm. Redzēju, ko un kā viņas ēd, ar sportu neviena tur neaizrāvās, ar kājām lieki nestaigāja. Toties visas tāpat bija sīkas, slaidas, smukiņas. Biezi, kupli mati, laba sejas āda...
Lula @ 31.07.2023 12:37Jānis Parastais teksts @ 31.07.2023 12:30Ne tikai es, bet droši vien arī tas Elīzites profila īpašnieks par Tevi tagad normāli ierēc. ?
Nu ja, jūs jau divi vienā ?
GhostGG @ 31.07.2023 12:40
Ar augumu ğenētikai maz sakars. Viņiem vienkārši ēdiens ir daudz veselīgāks, un mazākas porcijas. Pat vietējais "fast food" ir daudz veselīgāks nekā rietumu Valstīs. Protams, pie mums jau var dabūt visu to pašu, tikai cena ir x3. Reti kurš pie mums var ēst tīğergarneles rītā, vakarā. Zinu cilvēkus, kuri ir pārvākušies uz Āzijas valstīm un gada laikā notievējuši pat nepiedomājot pie tā. Teikšu godīgi, ja es negrìbētu bērnus, tad pats nopietni apsvērtu iespēju pārvākties.
Ķīnā pārtika ļoti trūkst, līdz ar to laba pārtika parastajam ķīnas iedzīvotājam ir ļoti dārga, viņi pārsvarā pārtiek no ļoti zemas kvalitātes pārtikas, kur ir daudz sintētikas, un tās mērces arī nav nekādas veselīgās. Ja kvotējies virs vidusmēra, tad protams ir cits stāsts.