Jānis Parastais @ 28.07.2023 17:55
Tieši tā, Tavas 3 redzētās bildes arī par 90% visu izteiks, jo nekā cita ko vērtēt jau nav. Tu vari būt superjauka meitene, bet, ja neesi izteikti skaista, kas uz citu fona izceļas, tad no dating app vīrieša viedokļa Tu jau esi ierindota “rezervistos”. Tieši tāpēc arī ir match, bet gandrīz neviens neraksta, un ja raksta tad priekš ONS un FWB, un šie raksta visām īpaši nešķirojot, par to vari būt droša. Diemžēl, bet tāda ir dating app skarbā realitāte.
mazaaduuda @ 28.07.2023 18:02
Ja neesi vinnējusi gēnu loterijā smukas acis vai garas kājas, tu jau esi norakstīta. :( Un vari censties vai necensties būt jauka, forša vai citādi būt kam vairāk "derīga", kā tikai "just sex"..
Precētie tieši ir pieprasīti.mazaaduuda @ 28.07.2023 17:14
Precētie vīrieši vispār būtu jāiznīcina kā suga dating app'os.
Aldis30 @ 28.07.2023 18:12Precētie tieši ir pieprasīti.
30+ gadīgie kas nekad nav bijuši precēti vai nopietnās attiecības ir super aizdomīgi, visbiežāk ar kaut kādiem smagiem zemūdens akmeņiem - tieši tādi kā es ?
Meitenes, ejiet strādāt uz policiju! Joks, bet tā ir. Man vairākas paziņas tur uzreiz dabūja vīrus 😁mazaaduuda @ 28.07.2023 18:02
Ja neesi vinnējusi gēnu loterijā smukas acis vai garas kājas, tu jau esi norakstīta. :( Un vari censties vai necensties būt jauka, forša vai citādi būt kam vairāk "derīga", kā tikai "just sex"..
LuckyStrike @ 28.07.2023 18:54Meitenes, ejiet strādāt uz policiju! Joks, bet tā ir. Man vairākas paziņas tur uzreiz dabūja vīrus ?
LuckyStrike @ 28.07.2023 18:54Meitenes, ejiet strādāt uz policiju! Joks, bet tā ir. Man vairākas paziņas tur uzreiz dabūja vīrus ?
Jānis Parastais @ 28.07.2023 11:14Droši vien tas pats ir vērojams arī vīriešu vidū, bet šoreiz tieši par sievietēm, par cik, varbūt, kāda par ko ir runa arī te atrodas un var paskaidrot. Papētot iepazīšanās vietnes, ļoti liela daļa tur ir tādas, kas tur aktīvi sēž jau ilgu laiku - vismaz 3, 5 un vairāk gadus. Kāpèc, ko viņas meklē? Nav runa par ne īpaši glītajām vai ar milzīgu svaru, tur vēl varētu saprast, bet daudzas ir pat ļoti skaistas, kam galīgi nebūtu jābūt problēmai sev dabūt vīrieti. Pārāk izvēlīgas, apakšā daudz putni, vai arī atrodas tur tikai lai barotu savu ego, un patiesībā neko nevēlas? Nevar būt, ka tik ilgi meklējot un randiņojot, nevar nevienu sev piemērotu atrast.
Jānis Parastais @ 28.07.2023 19:08
Tu ko, nezini cik policistiem algas? Te lielākajai daļai vajag veiksmīgus biznesmeņus, un čalis, kam alga uz rokas nav vismaz 2.5 līdz 3k, neskaitās vispār vīrieša vārda cienīgs. ?
Mušpapīrs @ 28.07.2023 19:21
Starp kolēģiem vai "klientiem"?
MartaElza @ 28.07.2023 19:31
Kad vienreiz beigsies tā naudas skaitīšana citu makos?
Jānis Parastais @ 28.07.2023 19:53
Nekad, pasaule paliek arvien komercializētākā, un kura gan negrib labi dzīvot, lai būtu nodrošināts maksimāli liels komforts un dārgas dāvanas, pēc iespējams mazāk kustinot savu pirkstu.
Jānis Parastais @ 28.07.2023 19:53
Nekad, pasaule paliek arvien komercializētākā, un kura gan negrib labi dzīvot, lai būtu nodrošināts maksimāli liels komforts un dārgas dāvanas, pēc iespējams mazāk kustinot savu pirkstu.
Tinderī nesakrīt vēlmes..BalamuteSalija @ 28.07.2023 21:00Vai tad iepazīšanās portālos ko prātīgu var atrast? Šķiet tur vieni perversie tikai sēž un gaida, kad kāda pasauks ciemos ar vīna pudeli. Nav nācies sačatot ar nevienu puslīdz prātīgu vīrieti , tāpēc ilgāk par mēnesi tur nav ko nemaz sēdēt.
Lula @ 28.07.2023 21:14
jā jā jā, vecā dziesma par to, ka visām sievietēm vajag cukurtētuku ?
3..2..1 un turpināsim atkal par kvalitatīviem top vīriešiem un to, ka sievietes vērtība krītas pēc 17
Es tikai vēlētos uzrakstīt, ka daudzi vīrieši LV ir nu ārkārtīgi izlutināti... Tajā nozīmē, ka mūsu ''viduvējā'' vai basic, pelēkā meitene jebkur citur pasaulē kotējas kā ļoti virs average un ļoti skaista. Tik liels % skaistu, tiešām skaistu meiteņu kā mums ir reti kur pasaulē. Līdz ar to arī tie standardi šeit ir crazy. Mūsu meitenes var braukt kaut pie Šeihiem un pelnīt pa tūkstošiem, vienkārši staigājot viņu ballītēs. :DJānis Parastais @ 28.07.2023 18:07
Teiksim tā, Tavs jaukums, foršums un pārējās fīčas dos lielāku labumu iepazīstoties reālajā dzīvē, bet diemžēl online dating tam būs otršķirīga nozīme, ko vairums pat nepamanīs, tur primārais būs smukās acis un garās kājas.