Sievietes, kas gadiem sēž iepazīšanās vientēs

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Droši vien tas pats ir vērojams arī vīriešu vidū, bet šoreiz tieši par sievietēm, par cik, varbūt, kāda par ko ir runa arī te atrodas un var paskaidrot. Papētot iepazīšanās vietnes, ļoti liela daļa tur ir tādas, kas tur aktīvi sēž jau ilgu laiku - vismaz 3, 5 un vairāk gadus. Kāpèc, ko viņas meklē? Nav runa par ne īpaši glītajām vai ar milzīgu svaru, tur vēl varētu saprast, bet daudzas ir pat ļoti skaistas, kam galīgi nebūtu jābūt problēmai sev dabūt vīrieti. Pārāk izvēlīgas, apakšā daudz putni, vai arī atrodas tur tikai lai barotu savu ego, un patiesībā neko nevēlas? Nevar būt, ka tik ilgi meklējot un randiņojot, nevar nevienu sev piemērotu atrast.
28.07.2023 11:14 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Jānis Parastais @ 28.07.2023 13:47

Man sāp tas, ka neproti izlasīto saprast, tēma vispār ir par tām, kam profilā minēts “long term” nevis whore, ar tām viss skaidrs.

Tu tēmas pieteikumā prasi, kapēc sievietes gadiem tur sēž, ko viņas tur meklē.
Tev jau atbildēja.
Tu ko specifisku gribēji dzirdēt?
28.07.2023 13:53 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Jānis Parastais @ 28.07.2023 11:14
Droši vien tas pats ir vērojams arī vīriešu vidū, bet šoreiz tieši par sievietēm, par cik, varbūt, kāda par ko ir runa arī te atrodas un var paskaidrot. Papētot iepazīšanās vietnes, ļoti liela daļa tur ir tādas, kas tur aktīvi sēž jau ilgu laiku - vismaz 3, 5 un vairāk gadus. Kāpèc, ko viņas meklē? Nav runa par ne īpaši glītajām vai ar milzīgu svaru, tur vēl varētu saprast, bet daudzas ir pat ļoti skaistas, kam galīgi nebūtu jābūt problēmai sev dabūt vīrieti. Pārāk izvēlīgas, apakšā daudz putni, vai arī atrodas tur tikai lai barotu savu ego, un patiesībā neko nevēlas? Nevar būt, ka tik ilgi meklējot un randiņojot, nevar nevienu sev piemērotu atrast.

Nevar atrast to,ko meklē, tāpēc arī ir tur ilgstoši.
Nepatīk,nesaista tur esošie vīrieši, tāpēc turpina tur būt ar domu,ka var parādīties kāds interesantāks.
Vai tad jātiekas un jāveido attiecības ar kādu,kas nepatīk un nepiesaista?
28.07.2023 14:04 |

10 gadi
Reitings 4621
Reģ: 29.01.2009
Ā, ok, sieviete, kas negrib ar prastajiem Jankām pīties, uzreiz ir whore. 😃
Piedod, Jančuk, mums smukajām arī ir smukas prasības.
Toties, kāpēc Tev dod kurvīti, tas gan uzreiz skaidrs.
28.07.2023 14:10 |

Reitings 8092
Reģ: 10.01.2023
Jānis Parastais @ 28.07.2023 11:14
Es ilgu laiku atpakaļ arī pa Tinder dzīvojos. Un vairākus gadus pie tam.
Bija periods, kad tikai sarakstījos, nekur nemaz negāju- bija forši papļāpāt. Tad aktīvi gāju, tad atkal nē. Savā ziņā ego pabarošana tā arī bija😁 Vai uzmanības trūkums
28.07.2023 14:11 |

10 gadi
Reitings 2016
Esmu no tām, kuras tur "sēž gadiem". Ar ilgākiem vai īsākiem pārtraukumiem, protams.
Viss ko es varu par to teikt vispārīgā veidā - nesaskan vīriešu vēlmes ar sieviešu vēlmēm Tinderī (vai jebkurā citā dating app). Pēc savas pieredzes, vīrietis visbiežāk būs noskaņots vienas nakts sakaram, retāk FWB, bet pavisam reti ar vēlmi uz attiecībām. Ar sievietēm visbiežāk ir otrādi (mans gadījums).
Un tad tas notiek - "satiekas" tur ONS gribošs vīrietis un attiecības alkstoša sieviete, ir match, ir sarakste, bet no vīrieša puses nekas arī vairāk neseko, jo seksa jau nav. Un sāc viss no sākuma.
Un ir daudzi match kolekcionāri - samatcho, bet vēstules neseko.
28.07.2023 14:20 |

Reitings 656
IceCream @ 28.07.2023 14:10
Ā, ok, sieviete, kas negrib ar prastajiem Jankām pīties, uzreiz ir whore. ?
Piedod, Jančuk, mums smukajām arī ir smukas prasības.
Toties, kāpēc Tev dod kurvīti, tas gan uzreiz skaidrs.

Vēl viena, ka nemāk izprast lasīto. Manis pēc pinies kaut ar neparasto Džoni. Par to vispār nav runa. Un par smuko prasībām diez vai Tev ir jāuztraucas, ja jau gadiem pinies, un neviens no tā bara nav savācis, acīm redzot, nemaz tik smuka neesi kā pašai liekas.
Vārdotāja Vot vismaz godīga atbilde bez nekādas liekuļošanas. 👍 Bet visforšāko atbildes statusu izpelnījās Lafemme , bija interesanti palasīt, paldies Tev, un lai veicas attiecību veidošanā!
28.07.2023 14:25 |

Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
Lafemme @ 28.07.2023 11:35
Varu nokomentēt no savas puses, jo esmu Tinder nu jau vairākus gadus, bet periodiski viņu esmu arī dzēsusi ārā (jo vīriešu dzimums ir iztracinājis) un piereģistrējusies pēc kāda laika atpakaļ.
Manā gadījumā situācija ir tāda, ka lai gan esmu tur ilgu laiku uz randiņiem no šīs vietnes esmu bijusi ļoti maz (uz abu roku pirkstiem pat varu saskaitīt uz cik). Esmu tur lai tiešām atrastu sev attiecības, neesmu pat izvēlīga vai ar lielām prasībām.
Lielākoties man vienkārši tur stāv Match ar vairākiem, bet sarakstes tā arī neizveidojas, vai arī ja izveidojas tās retos gadījumos aiziet līdz randiņam. Esmu diezgan vecmodīga iepazīšanās ziņā un man patīk, ja saraksti uzsāk vīrietis vai arī inaciatīvu randiņam izrādā arī vīrietis ( bet pie mūsdienu vīriešiem tas ir tik rets gadījums :D). Tajās retajās reizēs, kad es pat uzsāku sarunu, atbildi saņemu ļoti reti (un tad man parasti rodas jautājums, ko Jūs vīrieši tur darat? Krājat Match, lai paceltu savu ego? :D) Kā arī problēma ir diemžēl tāda, ka 80% no vīriešiem, kas tur atrodas meklē - mīļākās, friends with benefit, vienas nakts sakarus. Un tad ir tādi arī kas grib visu to kas ir attiecībās, bet nevēlas sev aizņemta vīrieša statusu. Līdz ar to nav iespējams atrast sev partneri ar līdzīgām vēlēm un domāšanu, bet turpinu tur visus šos gadus būt ar cerību, ka nu varbūt tomēr palaimēsies. :D

Precīza pieredze.
Domāju daudzas dāmas ir ar šo pieredzi un bail atzīt,bet bieži vīrieši tur nav single,krāj match vai izmisuši pēc attiecībām-nobāzējas tur ar kādu un tad pavada ar viņu dzīvi,bet paralēli krāpj,jo nu vajag atkal jaunu uzmanību.
Kaut kas ir noticis ar cilvēkiem
Baidās iepazīties patiesi un kauns par aplikacijām vai viss kopā.
28.07.2023 14:36 |

10 gadi
Reitings 2016
Lafemme @ 28.07.2023 11:35
Varu nokomentēt no savas puses, jo esmu Tinder nu jau vairākus gadus, bet periodiski viņu esmu arī dzēsusi ārā (jo vīriešu dzimums ir iztracinājis) un piereģistrējusies pēc kāda laika atpakaļ.
Manā gadījumā situācija ir tāda, ka lai gan esmu tur ilgu laiku uz randiņiem no šīs vietnes esmu bijusi ļoti maz (uz abu roku pirkstiem pat varu saskaitīt uz cik). Esmu tur lai tiešām atrastu sev attiecības, neesmu pat izvēlīga vai ar lielām prasībām.
Lielākoties man vienkārši tur stāv Match ar vairākiem, bet sarakstes tā arī neizveidojas, vai arī ja izveidojas tās retos gadījumos aiziet līdz randiņam. Esmu diezgan vecmodīga iepazīšanās ziņā un man patīk, ja saraksti uzsāk vīrietis vai arī inaciatīvu randiņam izrādā arī vīrietis ( bet pie mūsdienu vīriešiem tas ir tik rets gadījums :D). Tajās retajās reizēs, kad es pat uzsāku sarunu, atbildi saņemu ļoti reti (un tad man parasti rodas jautājums, ko Jūs vīrieši tur darat? Krājat Match, lai paceltu savu ego? :D) Kā arī problēma ir diemžēl tāda, ka 80% no vīriešiem, kas tur atrodas meklē - mīļākās, friends with benefit, vienas nakts sakarus. Un tad ir tādi arī kas grib visu to kas ir attiecībās, bet nevēlas sev aizņemta vīrieša statusu. Līdz ar to nav iespējams atrast sev partneri ar līdzīgām vēlēm un domāšanu, bet turpinu tur visus šos gadus būt ar cerību, ka nu varbūt tomēr palaimēsies. :D

Šeit ir aprakstīts viss, kas notiek manā Tinderī.
Un kāpēc joprojām tur esmu? Jo tāpat kā visas - a ja nu paveicās.
28.07.2023 14:45 |

10 gadi
Reitings 2016
Ā, un pajautā Tindermeitenei Tviterī, ko viņa jau 3 gadus dara Tinderī. Tur var tādas "pērles" izrakt! 😀
28.07.2023 14:47 |

10 gadi
Reitings 2016
Domāju daudzas dāmas ir ar šo pieredzi un bail atzīt,bet bieži vīrieši tur nav single,krāj match vai izmisuši pēc attiecībām-nobāzējas tur ar kādu un tad pavada ar viņu dzīvi,bet paralēli krāpj,jo nu vajag atkal jaunu uzmanību.

Piekrītu katram vārdam. Diemžēl, tā ir mūsdienu iepazīšanās realitāte. :( Tu cilvēks labu motīvu vadīts vēlies iepazīties (jo kam gan citam iepazīšanās app varētu būt derīga), bet tur visādi tipiņi priekšā, kas neatbilst vēlamajam (un nav runa par izskatu vai bankas konta izrakstu).
28.07.2023 14:50 |

10 gadi
Reitings 4621
Lasīt nemāki Tu pats, es jau pirmajā postā atbildēju, ka mani neinteresē, lai mani "savāc".
Šī atbilde, acīmredzot, Tev nav saprotama.
28.07.2023 15:27 |

Reitings 656
mazaaduuda @ 28.07.2023 14:20
Esmu no tām, kuras tur "sēž gadiem". Ar ilgākiem vai īsākiem pārtraukumiem, protams.
Viss ko es varu par to teikt vispārīgā veidā - nesaskan vīriešu vēlmes ar sieviešu vēlmēm Tinderī (vai jebkurā citā dating app). Pēc savas pieredzes, vīrietis visbiežāk būs noskaņots vienas nakts sakaram, retāk FWB, bet pavisam reti ar vēlmi uz attiecībām. Ar sievietēm visbiežāk ir otrādi (mans gadījums).
Un tad tas notiek - "satiekas" tur ONS gribošs vīrietis un attiecības alkstoša sieviete, ir match, ir sarakste, bet no vīrieša puses nekas arī vairāk neseko, jo seksa jau nav. Un sāc viss no sākuma.
Un ir daudzi match kolekcionāri - samatcho, bet vēstules neseko.

Nekā personīga, bet patiesībā ir tā, ka nevis vīrieši negrib nopietnas attiecības, bet viņi tās negrib konkrēti ar Tevi. Ja pie apvāršņa parādīsies sieviete kas vīrietim vienkārši “norauj jumtu”, viņš pats ātri vien mēģinās tās attiecības nodibināt, lai kāds cits šo sievieti nesavāktu. Acīm redzot, neesi tik neglīta un nesaistoša, lai vīrieši ar Tevi negribētu vienkārši paseksot (ONS vai FWB), bet arī ne tāda, kas būtu kādam šo “jumtu norāvusi”, līdz ar to arī nekas tālāk neseko.
Lasīt nemāki Tu pats, es jau pirmajā postā atbildēju, ka mani neinteresē, lai mani "savāc".
Šī atbilde, acīmredzot, Tev nav saprotama.

Es tak saku, droši “izklaidējies” vien tālāk. You go girl… 🤟
28.07.2023 16:43 |

10 gadi
Reitings 2016
bet patiesībā ir tā, ka nevis vīrieši negrib nopietnas attiecības,

Atbilde uz jautājumu "ko vēlies atrast šeit (t.i. dating app'ā)?", 95% gadījumu būs "neko īpašu", "tāpat vien", "mīļāko", "tad jau redzēs" utt. Reti, kurš jau startā pateiks, ka meklē mūža mīlestību.
28.07.2023 16:54 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Nu, tādas kā TW Tindermeitene ir vnk m..ciņas, kam šis ir veids, kā pacelt ego. Iedzer, pasexo, beigās dikti "slavenas", jo daudzi arī grib salaist ar tādām nerātnelēm.
Vēl ir tādas, kas tur meklē sponsorus. Bija man tāda kolēģe. Satiekas ar vienu, otru, no katra aizņemās kādu naudas summiņu, jo vientuļā māte, saimnieks met no dzīvokļa, steidzami jālabo auto, utt., utjpr. Vizuāli bija ļoti skaista un kopta, bet kā cilvēks neinteresanta, ne īpaši gudra. Ar laiku vīriešiem apnika, nopietnas attiecības neizveidojās, tad nu bija vietā atkal citi. Pati lielījās, ka vienlaicīgi salaiž ar vairākiem.
28.07.2023 16:55 |

Reitings 656
mazaaduuda @ 28.07.2023 16:54

Atbilde uz jautājumu "ko vēlies atrast šeit (t.i. dating app'ā)?", 95% gadījumu būs "neko īpašu", "tāpat vien", "mīļāko", "tad jau redzēs" utt. Reti, kurš jau startā pateiks, ka meklē mūža mīlestību.

Tas ko rakstīju attiecas arī uz lielāko daļu “neko īpašu", "tāpat vien", "mīļāko", "tad jau redzēs". Tāda atbilde ir tāpēc, ka neredz Tevī perspektīvu, kas šo “jumtu” spēs noraut, bet nav arī tā, ka galīgi nepatīc, tāpēc redzeslokā labprāt Tevi patur un arī paseksotu, ja nu gadījumā nekas “labāks” neparādās. Ne velti pat precēti vīrieši ar ģimenēm izšķiras un aizskrien pie citām.
28.07.2023 17:03 |

10 gadi
Reitings 2016
Jānis Parastais @ 28.07.2023 17:03

Tas ko rakstīju attiecas arī uz lielāko daļu “neko īpašu", "tāpat vien", "mīļāko", "tad jau redzēs". Tāda atbilde ir tāpēc, ka neredz Tevī perspektīvu, kas šo “jumtu” spēs noraut, bet nav arī tā, ka galīgi nepatīc, tāpēc redzeslokā labprāt Tevi patur un arī paseksotu, ja nu gadījumā nekas “labāks” neparādās. Ne velti pat precēti vīrieši ar ģimenēm izšķiras un aizskrien pie citām.

Nu kāda perspektīva pēc 3 redzētām bildēm un 3-5 saziņas teikumiem?
28.07.2023 17:08 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
Jānis Parastais @ 28.07.2023 17:03

Precēti vīrieši nemaz tik vienkārši neskrien pa pasauli, tikai mīļākajām stāsta pasakas.
Precētam vīrietim ir izdevīgāk pieturēt naivu mīļāko, kā šķirties. Šķiroties jādala manta, jāmaksā alimenti, jādomā kur dzīvos un citas problēmas.
28.07.2023 17:11 |

10 gadi
Reitings 2016
akul12 @ 28.07.2023 17:11

Precēti vīrieši nemaz tik vienkārši neskrien pa pasauli, tikai mīļākajām stāsta pasakas.
Precētam vīrietim ir izdevīgāk pieturēt naivu mīļāko, kā šķirties. Šķiroties jādala manta, jāmaksā alimenti, jādomā kur dzīvos un citas problēmas.

Precētie vīrieši vispār būtu jāiznīcina kā suga dating app'os.
28.07.2023 17:14 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
mazaaduuda @ 28.07.2023 17:14

Precētie vīrieši vispār būtu jāiznīcina kā suga dating app'os.

Ka tik viņu tur nav vairākums 😁
Vismaz viņi ir tie drosmīgākie un raksta aktīvi.
Ne jau ka betas, caw ko dari... Bet par tēmu, tik ātri aizslīd līdz seksa piedāvājumam 😁
28.07.2023 17:20 |

Reitings 656
mazaaduuda @ 28.07.2023 17:08

Nu kāda perspektīva pēc 3 redzētām bildēm un 3-5 saziņas teikumiem?

Tieši tā, Tavas 3 redzētās bildes arī par 90% visu izteiks, jo nekā cita ko vērtēt jau nav. Tu vari būt superjauka meitene, bet, ja neesi izteikti skaista, kas uz citu fona izceļas, tad no dating app vīrieša viedokļa Tu jau esi ierindota “rezervistos”. Tieši tāpēc arī ir match, bet gandrīz neviens neraksta, un ja raksta tad priekš ONS un FWB, un šie raksta visām īpaši nešķirojot, par to vari būt droša. Diemžēl, bet tāda ir dating app skarbā realitāte.
28.07.2023 17:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits