Ja vīrietis uzzin ka viņa GF ir bisex - tas ir mega hot! Reti kurš vecis iebildīs pret šo...Eksperte. @ 01.08.2023 09:02
Diez ko tavējā teiktu, ja uzzinātu, ka patiesībā tev zemapziņā patīk savs dzimums.?
Aldis30 @ 01.08.2023 12:29Ja vīrietis uzzin ka viņa GF ir bisex - tas ir mega hot! Reti kurš vecis iebildīs pret šo..
Kāpēc vairums sievietēm ir pretenzijas ja uzzin ka BF ir Bi?
Tāpēc ka tāds vīrietis vairs nav gana masculīns (zemapziņā) vai tīri dēļ sabiedrības spiediena - jo Bi vīrieši ir fui peee pediņi.
To var mierīgi noorganizēt..akul12 @ 01.08.2023 13:31Hot ir ja sieviete dabū threesome ar sava bisex vīrieša jauno partneri, nepavisam hot, ja vīrietis informē, ka ir bisex un ievieš sev mīļāko.
Man ļooti patīk bi vīrieši...Aldis30 @ 01.08.2023 12:29Ja vīrietis uzzin ka viņa GF ir bisex - tas ir mega hot! Reti kurš vecis iebildīs pret šo..
Tāpēc ka tāds vīrietis vairs nav gana masculīns (zemapziņā) vai tīri dēļ sabiedrības spiediena - jo Bi vīrieši ir fui peee pediņi.
Kā vnk draugi vai kā BF?gabi717 @ 01.08.2023 13:47Man ļooti patīk bi vīrieši...
Gan, gan! Drīzāk problēma ir atrast bi puisi, kurš būs kopā ar meiteni. Daudzi saka, ka ir bi, bet īstenībā ir 99% gay. Bet tā man tiešām patīk.Aldis30 @ 01.08.2023 13:48Kā vnk draugi vai kā BF?
gabi717 @ 01.08.2023 13:52Gan, gan! Drīzāk problēma ir atrast bi puisi, kurš būs kopā ar meiteni. Daudzi saka, ka ir bi, bet īstenībā ir 99% gay. Bet tā man tiešām patīk.
Yes, nu ir pa reizei gadījies satikt tādus (ārzemēs), bet nu ir mazakul12 @ 01.08.2023 13:54Jāmeklē heteroflexible vīrieši, tie nebūs 99% gay
gabi717 @ 01.08.2023 13:56Yes, nu ir pa reizei gadījies satikt tādus (ārzemēs), bet nu ir maz
Lula @ 31.07.2023 22:30
Tad jāmeklē džeku, kuram nav draugu un kurš nekad neiet uz bāru? :D
Aldis30 @ 01.08.2023 12:29Ja vīrietis uzzin ka viņa GF ir bisex - tas ir mega hot! Reti kurš vecis iebildīs pret šo..
Redz cik skarbi patiesībā ir, paldies par atklātību..Eksperte. @ 01.08.2023 19:42
Es tev tagad pateikšu kā ir patiesībā.
Tad, kad es to uzzināju, man pirmām kārtām tas lika domāt, ka es kā sieviete neesmu gana laba, lai spētu viņu kā vīrieti apmierināt. Tad es sapratu, ka tā es justos arī tad, ja viņš mani būtu krāpis ar citu sievieti, ne vīrieti. Tad, jo dziļāk es domāju, jo vairāk es sapratu, ka viņš ir vienkārši kaut kāds pusgejs, kas nav izlīdis no skapja kaut vai pats sevis dēļ, cilvēks, kurš dzīvo noliegumā pats sev, un es, kā arī daudzas citas, bijušas kā maskas. Un tad es nonācu pie tā, ka tas vienkārši ir pretīgi. Vienkārši standartā tas ir pretīgi. Un ar katru atklāto gadijumu man tas likās tikai pretīgāk.
Ja gribi ar čaļiem vālēties tad jāsaka uzreiz.
Aldis30 @ 01.08.2023 19:45Redz cik skarbi patiesībā ir, paldies par atklātību.
Btw Bi jau arī ir pusgejs, preferences mēdz staigāt, reti kuram ir precīzi 50:50
Nenāk no skapja - jo LV sabiedrība vēljoprojām ir dikti homofoba. (Ja pasaka ka tikai Bi tas situāciju neuzlabo necik)
Labai ka ir dažas tādas meitenes kā zemāk.