Kāpēc kaut kas ir JĀMEKLĒ?
Cilvēki izklaidējas.
Bet ja tu pats nesēdi tajās vietnēs gadiem, tad kā zini , ka konkrētais cilvēks tur gadiem sēž?
kinderbueno @ 28.07.2023 12:28Es, piemēram, arī esmu ļoti glīta, slaida utt. un bieži dzirdu šo tekstu, ka man jau nebūtu problēmu atrast vīrieti. Bet vīrieši vienmēr skatoties domā , ka es jau esmu aizņemta un man arī FB vai IG sveši cilvēki nesāk rakstīt. Iepazīšanās aplikācijā neesmu, draugu draugi visi jau aizņemti, kur tad lai atrod? :D
kinderbueno @ 28.07.2023 12:28Es, piemēram, arī esmu ļoti glīta, slaida utt. un bieži dzirdu šo tekstu, ka man jau nebūtu problēmu atrast vīrieti. Bet vīrieši vienmēr skatoties domā , ka es jau esmu aizņemta un man arī FB vai IG sveši cilvēki nesāk rakstīt. Iepazīšanās aplikācijā neesmu, draugu draugi visi jau aizņemti, kur tad lai atrod? :D
Tā jau var teikt, ka es gadiem sēžu Candy Crush, bet nē, tieši tāpat kā Tinder, tā vienkārši ir aplikācija, kuru es atveru kaut kādos boring brīžos. Man ir pietiekami interesanta un aizņemta dzīve, lai tur "sēdētu".
Es arī ceru tur atrast izskatīgu patstāvīgu fuck buddy, kas neprasīs no manis $.Lafemme @ 28.07.2023 11:35Varu nokomentēt no savas puses, jo esmu Tinder nu jau vairākus gadus, bet periodiski viņu esmu arī dzēsusi ārā (jo vīriešu dzimums ir iztracinājis) un piereģistrējusies pēc kāda laika atpakaļ.
Manā gadījumā situācija ir tāda, ka lai gan esmu tur ilgu laiku uz randiņiem no šīs vietnes esmu bijusi ļoti maz (uz abu roku pirkstiem pat varu saskaitīt uz cik). Esmu tur lai tiešām atrastu sev attiecības, neesmu pat izvēlīga vai ar lielām prasībām.
Lielākoties man vienkārši tur stāv Match ar vairākiem, bet sarakstes tā arī neizveidojas, vai arī ja izveidojas tās retos gadījumos aiziet līdz randiņam. Esmu diezgan vecmodīga iepazīšanās ziņā un man patīk, ja saraksti uzsāk vīrietis vai arī inaciatīvu randiņam izrādā arī vīrietis ( bet pie mūsdienu vīriešiem tas ir tik rets gadījums :D). Tajās retajās reizēs, kad es pat uzsāku sarunu, atbildi saņemu ļoti reti (un tad man parasti rodas jautājums, ko Jūs vīrieši tur darat? Krājat Match, lai paceltu savu ego? :D) Kā arī problēma ir diemžēl tāda, ka 80% no vīriešiem, kas tur atrodas meklē - mīļākās, friends with benefit, vienas nakts sakarus. Un tad ir tādi arī kas grib visu to kas ir attiecībās, bet nevēlas sev aizņemta vīrieša statusu. Līdz ar to nav iespējams atrast sev partneri ar līdzīgām vēlēm un domāšanu, bet turpinu tur visus šos gadus būt ar cerību, ka nu varbūt tomēr palaimēsies. :D
Un ko tieši Tu tajā Tinderī dari - tikai svaipo, čato, satiecies, pārguli un ņem nākošo, vai kā tieši izpaužas tā Tava gadiem ilgā “izklaide”?
IceCream @ 28.07.2023 13:26
Kas Tevi trigerē tik ļoti, ka izklaide ir jāliek pēdiņās?
Daru visu to pašu, ko cilvēki tur dara, arī visu Tevis nosaukto. Pārgulēšana cits jautājums, tur jābūt īpaši sexy. Papildus intelektam un visam pārējam.
Jānis Parastais @ 28.07.2023 13:38
Nekas, nekas, izklaidējies vien. ?
Vai arī brīvajos brīžos palasi blakus diskusiju par normālajiem vīriešiem un saproti, ka par tādu izklaidi beigās spīd tikai kāds Aldveidīgais, kas par to būs starā.
.Eksperte. @ 28.07.2023 13:41
Tev kas tieši sāp? Tas ka ir arī sievietes, kas nesēž tur meklējot lielo dzīves mīlu?