Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nevari būt pati

Reitings 92
Reģ: 04.04.2020
Sveikas. Mokos mazliet ar sevis apspiešanas sajūtu. Zinu ka tas nav pareizi, un tas noteikti ir jābeidz, jo man vajadzētu sevi vairāk novērtēt, bet nesanāk.. jūsu domas par to, ja situācija ir tāda, ka katrs mans lēmums un katra doma ir vai nu kontrolēta, vai pārteikta , kā otrs vēlas, un ir sajūta, ka nevaru vairs būt es pati otra cilvēka priekšā.. protams, ir dīvaini tas, ka sākumā viss sakrita, katra mazākā lieta, un mani nekontrolēja, bija lielāka sapratne un iejūtība.. pagāja laiks un otrs tikai cenšas mani pakļaut sev.. ir arī savas robežas cik daudz to var darīt, bet pēdējā laikā es sevī tieku atstumta, jo otram tas nepatīk un šitais.. daudz pārmetumi par dažādiem sīkumiem, vai jums tas liekas pieņemami? Vai to var arī labot un rast kompromisu? Vienu reizi pat dzirdēju, ka mums teica pat mazs bērns, kā suns ar kaķi, un es sabēdājos, ka pat mazs bērns ko tādu ievēro.. agrāk es domāju, ka īstie cilvēki ir kā cimds ar roku.. bet vai tā ir visos gadījumos? Vai īstie jūtas vienmēr saderīgi, vai var būt dažādi..
28.07.2023 00:11 |

Reitings 1694
Reģ: 25.01.2023
Stridi un kaški bus jebkurās attiecībās,jamācas stridēties,bet te ir cita lieta.Tu neatļaujies būt pati,un brīnies ka katrs sīkums otru kaitina.loģiski Tās nav tavas izvēles ,bet otra ,tāpēc arī kaitina.Kad tu sāksi darīt un uzvesties kā tu pati,nevis tēlosi spoguli,tad arī redzēsi,kādas jums tieši attiecības ir un izdarīsi secinājumus.
Pirmais solis atgriez savu personību atpakaļ
28.07.2023 00:51 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Šādi gadījumi rodas, kad otram cilvēkam tu vairs īsti nepatīc. Varbūt ir mīlestība, pieradums vai vienalga kas cits, bet kā cilvēks tu vairs līdz galam nepatīc, jo tevi atklāti cenšās izmainīt un tavu patieso būtību apspiest.
No tādām attiecībām ir jābēg. Ja tas ir vīrietis (tā noprotu), tad viņš vienkārši ir tevī atradis, savā ziņā, objektu. Un, ja tu pati sāc pamanīt, ka vienalga ko tu dari, nekas nav labi, tad nav jēgas no tādām attiecībām, jo ar katru brīdi paliks arvien trakāk.
Un ja viņam būs iespēja viņš pagriezīs visu kā tavu vainu un tu beigās būsi tā, kas atvainojas. Un tās ir ļoti toksiskas attiecības.
28.07.2023 09:23 |

10 gadi
Reitings 3448
Reģ: 29.01.2009
Es esmu sapratusi, cik no manis reiz prasīja šī te nemitīgā pieslīpēšanās, kompromisi, pakļaušanās. Priekš kam? Triec ellē.
28.07.2023 11:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits