SantaBarbara @ 26.07.2023 08:4123.gadi ir par ātru ,bet 24 gados jau ir normāli? Ko tieši tas viens gads maina?
SantaBarbara @ 26.07.2023 08:4123.gadi ir par ātru ,bet 24 gados jau ir normāli? Ko tieši tas viens gads maina?
Motherofdragons @ 26.07.2023 08:49Latvijā vidējais pirmā bērna dzemdēšanas vidējais vecums ir sasniedzis 30 gadus, nez cik šeit atradīsies tādu, kas plānoja bērnu uzreiz pēc vidusskolas.
tomēr reti kuram LV zem 24 ir pietiekami labs atalgojums,stabils darbs, laba izglītība un sava dzīvesvieta. Tomēr tajā vecumā pārsvarā visi vēl studē.
Beverly Hilza @ 26.07.2023 09:13No cik gadiem jūs uzskatiet par pareizu, plānot grūtniecību un dzemdēt?
Beverly Hilza @ 26.07.2023 08:35Sveikas!
Kāpēc jaunas, nepieredzējušas, nenobriedušas meitenes ap 19-23 gadu vecumu, nolemj kļūt par mātēm. Citas protams agrāk nolemj, un citas nedaudz vēlāk. Šeit es nerunāju, par "iekrišanu", kad meitene nejauši paliek stāvoklī, un nevēlas abortu taisīt. Es runāju par apzinātu izvēli, plānošanu. Kādi ir iemesli, tik ātri steigties palikt stāvoklī un dzemdēt? Man tas ir neizprotami, un liekas dīvaini. Kur tā jasteidzas?
Man liekas normāli ap 24-25 gadiem.
Tad jautājums jums, kādēļ sievietes izvēlas tik agrā vecumā kļūt par mātēm. Vai jums ir iekšejais instinkts, kurš jums saka, tagad japaliek stāvoklī (pēc iespējas atrak) un saka jādzemdē? Kas jums "iesēj" galvā šo domu?
dietiskais.cukurs @ 26.07.2023 11:15
Šo domu "iesēj" bioloģiskā realitāte. Pašai jau 30 un bērniņam nepilni divi mēneši, un varu droši apgalvot, ka 20 gados visa šī padarīšana būtu bijusi nesalīdzināmi vieglāka - gan dzemdības, gan bezmiegs un ķermeņa atkopšanās, utt. Nedaudz nožēloju, ka nesanāca agrāk, bet oh well.