Ja neērti vienam braukt uz jūru vai uz kino.MartaOZ @ 25.07.2023 17:42Ilgāku laiku jau esmu viena, bez otras pusītes un vairs nav arī tas vecums, kad draugus var satikt, kad vien vēlies. Līdz ar to, bieži vien brīvdienās nav īsti ko darīt, drīzāk nezinu ko darīt un kā izklaidēties vienai. Jā, hobiji man ir, bet arī no tiem gribas dažreiz atpūsties. Vēlētos uzzināt kā citi sevi izklaidē? Ilgāku laiku gribu uz jūru aizbraukt, bet jūtos neērti viena braukt. Gribu arī uz kino aiziet, bet arī nejūtos pārāk droša par to. Kā ar to rīkoties? Kā novērst domas par to, ka citiem ir vienalga, ka viena eju kaut kur?
100% piekrītu.Eksperte. @ 25.07.2023 18:23Ja uz jūru vienai braukt neērti, tad baigi žēlīgi. Patiesībā visiem ir vienalga kur tu ej un kādā sastāvā ej. Kad to sapratīsi, tad arī darīsi visu ko gribi, nedomājot ko citi varētu padomāt. Pašapziņa jāaudzē. Citu ieteikumu nav.
Aldis30 @ 25.07.2023 18:31Ja neērti vienam braukt uz jūru vai uz kino.
Tad kaut kas ar galviņu nav kārtībā. (Piedodiet par tiešumu)
100% piekrītu
MartaOZ @ 25.07.2023 17:42Ilgāku laiku jau esmu viena, bez otras pusītes un vairs nav arī tas vecums, kad draugus var satikt, kad vien vēlies. Līdz ar to, bieži vien brīvdienās nav īsti ko darīt, drīzāk nezinu ko darīt un kā izklaidēties vienai. Jā, hobiji man ir, bet arī no tiem gribas dažreiz atpūsties. Vēlētos uzzināt kā citi sevi izklaidē? Ilgāku laiku gribu uz jūru aizbraukt, bet jūtos neērti viena braukt. Gribu arī uz kino aiziet, bet arī nejūtos pārāk droša par to. Kā ar to rīkoties? Kā novērst domas par to, ka citiem ir vienalga, ka viena eju kaut kur?
Kas restorānā ir savādāks - lai justos tur neērti vienatnē? Ja nu vienīgi tas ka rēķins jāmaksā par sevi :DLuckyStrike @ 25.07.2023 19:13Es uz kino bieži eju viena. Bet uz mazajiem kino, KSuni, Splendid...Uz Forum Cinemas- kad pirmizrāžu trakums noskrien, uz mazajām zālēm. Un daudzi iet pa vienam. Man pat labāk patīk, var mierīgi paskatīties, padomāt...
Uz jūru arī esmu braukusi viena, vienkārši eju gar jūras malu.
Uz restorānu gan nevarētu aiziet viena, kaut kā nekomfortabli.
Vienreiz agrā jaunībā tā sanāca, ka uz lielo Coldplay koncertu ārzemēs biju viena, draudzene saslima. It kā jutos tizli, bet to konci atceros joprojām.
Paulaaaaaaa @ 25.07.2023 19:02Varbūt jau tā ir, ka esmu sev sabojājusi pašvērtējumu. Liekas, ja visi apkārt atsaka tikties, liekas, ka ar mani vairs nav interesanti.
Bet es tiešām vēlos iemācīties būt viena. Piekrītu arī, ka neviens jau neskatās viena vai ar kompāniju, bet kaut kas trūkst, lai saņemtos un to izdarītu.
GhostGG @ 25.07.2023 19:56Ir tikai viena darbība lai tiktu pāri neērtumam un bailēm - ir jāiet un jādara un jāizdzīvo tas. Ne labi vārdi, ne saules gaisma, ne kucēni nelidzēs.