Pelnrukšķīte @ 24.07.2023 09:48
Problēma jau nebija tajā, ka "nebija īstais cilvēks ar kuru radīt bērnus", bet gan nebija īstais cilvēks. Pāri, kur ir kopā ar īsto cilvēku, paliek kopā arī tad, ja bērni nekad nebūs. Un nav tā, ka nesaskaņas par bērniem neauglīgiem pāriem ir saprotama problēma. Nevajag stigmatizēt :) Tas par to - protams, šajā sakarā radās nesaskaņas.
Jā, zinu ko saku, jo esmu ar vīru precējusies 10+ gadus un mūs ir skārusi neauglība.
Aprakstītajā situācijā, ja tāda gadās, vislabāk ir sev pajautāt - kādēļ es esmu kopā ar šo cilvēku. Ja var nosaukt pietiekoši daudz iemeslus, kuri nav saistīti ar bērnu radīšanu, tad ar šo cilvēku ir pa ceļam.
Un, ja bērni ir svarīgākais dzīvē abiem, tad ir daudz citas opcijas kā kļūt par vecākiem :)
Beverly Hilza @ 24.07.2023 05:53Vīrietis ir noteikti aptaukojies ar lielu lieko svaru, ?alus vēderu. Un citām problēmām, tadeļ, nav sex drive car. Smēķē un dzer arī. Domāju ap 35-45 gadi. Neveselīgi ēd. Nesporto.ljek. ?
Derisa @ 24.07.2023 10:00
Spriežu, ka vaina ir vīrā?
Jo cik runāts ar vīriešiem, ja viņiem var būt pašiem savi bērni, nekad neadoptētu bioloģiski ne savu. Vnk pamestu sievu un atrastu citu, kurai ar to nav problēmu. (Ja vīrietim ir opcijas)
Mēs, sievietes, gan esam daudz empātiskākas šajā sakarā, varbūt velti…
Pelnrukšķīte @ 24.07.2023 09:48
Problēma jau nebija tajā, ka "nebija īstais cilvēks ar kuru radīt bērnus", bet gan nebija īstais cilvēks. Pāri, kur ir kopā ar īsto cilvēku, paliek kopā arī tad, ja bērni nekad nebūs. Un nav tā, ka nesaskaņas par bērniem neauglīgiem pāriem ir saprotama problēma. Nevajag stigmatizēt :) Tas par to - protams, šajā sakarā radās nesaskaņas.
Jā, zinu ko saku, jo esmu ar vīru precējusies 10+ gadus un mūs ir skārusi neauglība.
Aprakstītajā situācijā, ja tāda gadās, vislabāk ir sev pajautāt - kādēļ es esmu kopā ar šo cilvēku. Ja var nosaukt pietiekoši daudz iemeslus, kuri nav saistīti ar bērnu radīšanu, tad ar šo cilvēku ir pa ceļam.
Un, ja bērni ir svarīgākais dzīvē abiem, tad ir daudz citas opcijas kā kļūt par vecākiem :)
mazaaduuda @ 24.07.2023 10:20
Nevajag alus vēderu, lai būtu zems sex drive. Man bija draugs kādreiz, kurš bija tievs kā skals, bet ļoti maz varēja turēt. Viena reize un tad arī vēl ar lielām pūlēm varēja izspiest otru, kaut gan es gribēju vēl un vēl.
MartaElza @ 24.07.2023 07:46
Kas tie par stereotipiem?
Nesanāk arī tiem, kuriem ir ideāls BMI, sporto un nesmēķē.
Nevar jau visi kā jūs ar Aldiņu.. ?
Beverly Hilza @ 24.07.2023 21:16
Liec mieru manam Aldiņam.? Turklat tikai es viņu ta uzrunāju, tas ir viņa miļvards. ?
MartaElza @ 24.07.2023 21:42
Dzīvojiet kopā kaut līdz kapa malai.
Un saukšu es viņu kā es gribu, kaut vai mīļvārdiņā par kaķīti, zaķīti, vai tīģerīti. No viņa mīļākajām tev nav bail? Un esi tik pārliecināta par viņa uzticību????
Briiinums23 @ 25.07.2023 00:02Paldies (gandrīz) visām par iesaisti! Saklausīju noderīgus ieteikumus, paldies par konkrētu ārstu vārdiem un pieredzes stāstiem. ? Kā nekā, jautājums bija, pie kā vērsties, nevis analizēt mana vīrieša iespējamo alus vēderiņu, tomēr prieks, ka dāmām sanāca izraudāt savu sāpi. ?
Kā nekā, jautājums bija, pie kā vērsties, nevis analizēt mana vīrieša iespējamo alus vēderiņu.
MartaElza @ 24.07.2023 21:42
Dzīvojiet kopā kaut līdz kapa malai.
Un saukšu es viņu kā es gribu, kaut vai mīļvārdiņā par kaķīti, zaķīti, vai tīģerīti. No viņa mīļākajām tev nav bail? Un esi tik pārliecināta par viņa uzticību????
mazaaduuda @ 24.07.2023 10:20
Nevajag alus vēderu, lai būtu zems sex drive. Man bija draugs kādreiz, kurš bija tievs kā skals, bet ļoti maz varēja turēt. Viena reize un tad arī vēl ar lielām pūlēm varēja izspiest otru, kaut gan es gribēju vēl un vēl.
Un es pazīstu vairāk nekā 3 pārus ar neauglību un dažādiem iemesliem (gan neizskaidrojama, gan vīrieša faktors, gan sieviešu faktors) un cilvēki nešķiras (iedomājies
neauglību un dažādiem iemesliem (gan neizskaidrojama, gan vīrieša faktors, gan sieviešu faktors
Beverly Hilza @ 25.07.2023 02:19
Cik tad tu gribēji,lai vienā dienā/naktī?
4-6x nobeidz ? par kādu vecuma kategoriju mēs runājam? Puiši 18- 23 gadi?
Beverly Hilza @ 25.07.2023 02:19
Cik tad tu gribēji,lai vienā dienā/naktī?
4-6x nobeidz ? par kādu vecuma kategoriju mēs runājam? Puiši 18- 23 gadi?
Beverly Hilza @ 25.07.2023 01:58
Ja, esmu parliecināta, jo es viņam dodu /atļauju visu ko viņs grib. Nē, diemžel tev nav tādu tiesību aizskart manu alda vārdu. ??
Beverly Hilza @ 25.07.2023 01:58
Ja, esmu parliecināta, jo es viņam dodu /atļauju visu ko viņs grib. Nē, diemžel tev nav tādu tiesību aizskart manu alda vārdu. ??
MartaElza @ 25.07.2023 09:02
Kā gribēšu, tā viņu saukšu. Kaut par Pēteri, Jāni vai Juri. Brīva valsts, brīvas tiesības, pati teici!