Mmaija @ 19.07.2023 00:18Šovakar bija ielicis dokumentus, ka Krista atteikusies no bērniem. Vakar esot bijis mēģinājums nolaupīt bērnus..
Ja ir tā,kā vinš raksta, tad diez,kas nav.
Nedomāju, ka var būt tik liela tēlotājmāksla, lai visu to izdomātu, sarakstītu un vēl pasniegtu publikai.
es viņam nesekoju- kas tur notiek, kur viņš atrodas?Mmaija @ 19.07.2023 00:00Ko domājat par pēdējo perepētiju?
Man liekas, biedējoši, ja ir tā kā viņš raksta.
Ja tiešām Krista sapinusies ar miljonāru,kuram noteikti, ka ir sava banda-Aldis ne par,ko nevar būt drošs.
Mmaija @ 19.07.2023 00:51Nu viss atkal labi!?
Visi šovakara posti ir izdzēsti.?
vilkluse @ 19.07.2023 00:41Gobzems mani instagram nobloķēja, jo skatījos storijus, bet nebiju piesekojusi.
tā kā, ja kāda šeit domāja, ka tas ir PR kaut kādam nākamajam projektam - nav! viņam patiešām ir pilnīgi aizvēries un riktīga paranoja. tādam cilvēkam nevajadzētu atļaut audzināt bērnus. viņš reāli ir bīstams pats sev un citiem
Mmaija @ 19.07.2023 00:18Šovakar bija ielicis dokumentus, ka Krista atteikusies no bērniem. Vakar esot bijis mēģinājums nolaupīt bērnus..
Ja ir tā,kā vinš raksta, tad diez,kas nav.
Nedomāju, ka var būt tik liela tēlotājmāksla, lai visu to izdomātu, sarakstītu un vēl pasniegtu publikai.
Nopietni? Zviedru augstskolas absolvente nesaprot, ko paraksta? 😁oioioi @ 19.07.2023 10:48
Jebkura normāla māte darīs visu, lai savus bērnus satiktu un būtu kopā. To, ka interpretē par bērnu nolaupīšanas mēģinājumu, tas jau cits stāsts. Tas ir izdevīgi, lai ieriebtu un sāpinātu. Neticu, ka Krista zināja, ko paraksta.
LuckyStrike @ 19.07.2023 10:55Nopietni? Zviedru augstskolas absolvente nesaprot, ko paraksta? ?
Lula @ 19.07.2023 10:52Meitenes, piedodiet, bet kā jūs spējat sekot līdzi tā idiota mīlas dzīvei? Nu kā?
Lula @ 19.07.2023 10:52Meitenes, piedodiet, bet kā jūs spējat sekot līdzi tā idiota mīlas dzīvei? Nu kā?