Lai vai kā nebūtu, es netroļļoju, parasti kad cilvēks ir pieaudzis, tad it kā nedrīkstētu būt tādi dîvaini jautājumi. Labāk tad lai ir 17 nekā man teiktu, tu tajā vecumā tiešām to nezini? Nu es tikai vēlos saprast, vai esot pašlaik ovulācijai nekas nevar notikt, sekss nebija. Tikai tas , ka pieskārās ar tādām rokām , kuras nebija mazgātas. 🙄Annija35 @ 18.07.2023 12:17Nu 17 g tev noteikti nav,jo citā diskusijā rakstiji,ka biji 5 gadi kopā ar vīrieti un gandrīz apprecējies.
Lorencita @ 18.07.2023 11:53Sveikas. Zinu ka tas bûs tizls jautājums, bet ceru vismaz uz kādu saprātīgu atbildi. Man ir 17 un vakar puisis man pieskārās lejā. Iepriekšējā vakarā viņš mastrubèja un sanāk, ka no rīta viņš pieskāràs man un viņam bija nemazgātas rokas, un bija tikusi sperma uz pirkstiem. Vai no sausas ižuvušas spermas pieskaroties var kkas notikt? Vai palikt stavokli? Tieši tagad man ir ovulacijas dienas. Tas satrauc.
Kā tu zini , kad tavs vīrietis mazgà rokas un kad nē, a varbūt nofeiko un saka jā esmu kārtīgsLauma Ruby @ 18.07.2023 12:43
Tavs vīrietis nemazgā rokas un tu viņam atļauj tos netīros pirkstus bāzt sevī ?? Reāli pat pēc tualetes nenomazgā rokas un kā var tik nehigēniskam čalim dot iespēju? Vai vispār zini kad viņš pēdējo reizi mazgāja rokas?
Laikam sava maksts veselība nav svarīga.
Kas tā par avārijas kontracepciju pa 50 eiro? Escapelle maksā vidēji 20 eiro. 😄 Es arī ieteiktu mazgāt rokas un izmantot prezervatīvus. AK nav vitamīni, ko triekt iekšā pēc katras reizes.YaeMiko @ 18.07.2023 11:59Praktiski nav iespējams, bet jaunava Marija palika stāvoklī no dieva so i guess viss ir iespējams ?
Ja tik ļoti bail un ir pārdzīvojumi tad, pasaki savām puisim lai nopērk avārijas kontracepciju (ap 50 eiro) un nākamreiz nomazgā rokas. Fuij.
Britney @ 18.07.2023 13:19Kas tā par avārijas kontracepciju pa 50 eiro? Escapelle maksā vidēji 20 eiro. ? Es arī ieteiktu mazgāt rokas un izmantot prezervatīvus. AK nav vitamīni, ko triekt iekšā pēc katras reizes.
Lorencita @ 18.07.2023 13:17Kā tu zini , kad tavs vīrietis mazgà rokas un kad nē, a varbūt nofeiko un saka jā esmu kārtīgs
Lorencita @ 18.07.2023 13:17Kā tu zini , kad tavs vīrietis mazgà rokas un kad nē, a varbūt nofeiko un saka jā esmu kārtīgs
Britney @ 18.07.2023 13:19Kas tā par avārijas kontracepciju pa 50 eiro? Escapelle maksā vidēji 20 eiro. ? Es arī ieteiktu mazgāt rokas un izmantot prezervatīvus. AK nav vitamīni, ko triekt iekšā pēc katras reizes.
TimeToDream @ 18.07.2023 13:47
Tik dārgi tagad?? Biju jau diezgan sen pirkusi, tad vēl bija ap 12 EUR, ja nemaldos. ?
Kur tik lēti? Man divas nedēļas atpakaļ Mēness aptiekā nācās pirkt pa nepilniem 18 eiro. 😄MartaElza @ 18.07.2023 14:54
Nesen, diemžēl, gadījās pirkt, Escappelle bija 11 ar kapeikām.
Tā ir ņirgāšanās?L.. @ 18.07.2023 14:43Aprīlī gaidāms ģimenes pieaugums. Ja aiztika no rīta - gaidāms puika, ja bija jau ap pusdienlaiku, tad var jau sākt pirkt rozā drēbītes. Ja puika sevi apmierināja vairākas reizes iepriekšējā vakarā, tad dvīnīši var būt liela iespējamība. Īsumā - apsveicu ar sagaidāmo piedzīvojumu!