.Eksperte. @ 15.07.2023 18:25Tev tas kaut kā traucē? ?
Beverly Hilza @ 15.07.2023 18:32
Nē, es gribētu dzirdēt viedokļu, kāds ir iemesls mūsdienīgai ģimenei, taisīt daudzbērnu ģimeni, ņemot vērā, ka nav agrākie laiki, kur nebija antibiotikas un zāles, lai izārstētu slimības, un daži bērni aizgāja bojā. Tagad ir visas iespējas izdzīvot arī vienam vai diviem bērniem. Nav vairs vajadzības taisīt lielu ģimeni, deļ izdzīvošanas.
sinddyy @ 15.07.2023 18:46Instagrama dēļ rada vairāk bērnu, jo ne ar ko citu nevar noturēt publiku. ;)
Nē, es gribētu dzirdēt viedokļu, kāds ir iemesls mūsdienīgai ģimenei, taisīt daudzbērnu ģimeni, ņemot vērā, ka nav agrākie laiki, kur nebija antibiotikas un zāles, lai izārstētu slimības, un daži bērni aizgāja bojā. Tagad ir visas iespējas izdzīvot arī vienam vai diviem bērniem. Nav vairs vajadzības taisīt lielu ģimeni, deļ izdzīvošanas.
Eniijaa @ 15.07.2023 20:00Man ir viens un pietiek ?
Bet apkārt tiešām daudz pāru, kuriem pa šo laiku jau ir 3-4 bērni ?
Un zinu pārus, kuriem nemaz neiet tik spīdoši attiecībās,bet tāpat turpina štancēt bērnus ?to gan es nesaprotu. Ja domā jau par šķiršanos pēc 1 bērna, tad kāpēc taisi vēl?
Eniijaa @ 15.07.2023 20:00Man ir viens un pietiek ?
Bet apkārt tiešām daudz pāru, kuriem pa šo laiku jau ir 3-4 bērni ?
Un zinu pārus, kuriem nemaz neiet tik spīdoši attiecībās,bet tāpat turpina štancēt bērnus ?to gan es nesaprotu. Ja domā jau par šķiršanos pēc 1 bērna, tad kāpēc taisi vēl?
akul12 @ 15.07.2023 18:42
Tagad 101 cits veids, kā nomirt + neauglība un citas mūsdienu problēmas. Tāpēc drošai dzimtas turpināšanai vajag rezervi arī mūsdienās.
Annija35 @ 15.07.2023 20:05
Ir kas domā,ka bērns stiprinās attiecības.
Pilnīgi greizi ir tā domāt.
Vēl ir arī sievietes,kas domā,ka ar bērniem noturēs vīrieti.
Vēl ir arī sievietes,kas domā,ka ar bērniem noturēs vīrieti.