jaaaa!!! Good girl gone bad ir amazing! Vispār nav mana stila, jo ļoti floral un white sit cauri, taču varu novērtēt labas smaržas. Vienmēr, kad esmu creme de la creme, sapūšos :) tās otras nezinu - apskatīšu!Ugunsmeita @ 08.07.2023 16:11Leti neieteikšu, bet- Good Girl Gone Bad (Kilian) un Fleur Narcotique!
Neatstās vienaldzīgu nevienu. Īpaši vīriešus saista šie aromati. ?
Katru reizi kad iesmaržojos, cilvēkiem interese.
Galvenais ka supernoturīgas!!!
Tad jau mums līdzīga gaume. ❤ Nu es tev saku, man ar vienmēr par dezīšiem,tas vsp normāli? :D Bet nu neko, lēti sanāk un prieks pašai :DJessica H. @ 08.07.2023 19:55Parasti meklēju fragrantica mājaslapā pēc notīm un atsauksmēm.
Arī mīlu gurmānu smaržas. ♥️
Komplimenti bijuši par Dove padušu dezodorantu ar bumbieriem. ? Gluži kā vieglas, svaigas smaržas smaržo.
Bet, tiešām, smaržas uz katra ādas smaržo savādāk.
tieši gribēju izmēģināt, paldies, iešu rīt pasmaržot! atceros, savulaik bija viņiem stiprs tas vaniļasLula @ 08.07.2023 19:39Ja gribas pa lēto, tad Body Shop izsmidzināmie ūdenīši ir forši! Ir gan mango, gan kokoss, vēl visādi ziedi un augļi, kādi 15 eur. Vienīgi nav baigi noturīgi, protams, bet vasarai jau forši
izskatās interesanti, nav bijušas smaržas, kur pamatā kokosrieksts! pamēģināšu douglas :)Mia6 @ 08.07.2023 22:35Tom Ford Soleil Blanc. Īsts saldumiņš vasarai
jaa, par tām ariana grande gribu izmēģināt, atsauksmes tādas mixed, ir, kas saka, ka nav nemaz tik saldas. varbūt jānopērk mazs tilpumiņš! kuras notis vairāk jūti un kā ar noturību? :)Lauma Ruby @ 08.07.2023 19:28Versace eros pour femme vai Ariana Grande cloud. No šīm smaržām esmu visvairāk komplimentus saņēmusi.Man patīk saldas smaržas.
Vispār liekas, ka katras smaržas uz katra savādāk smaržo.