Choopy @ 05.07.2023 17:24Protams ir izņēmumi dažādās dzīves situācijās - piem. ļoti agrā jaunībā kad naudas tiešām abiem nav, bet nu ne 26- 27 gados vīrietim punķi un asaras, ka sieviete vismaz grib lai samaksā par kafiju uz kuru pats piedāvājies aizvest. :D
ļoti par šo labprāt padiskutētu. Ja feminisms kādam ir izdevīgi, tad tie ir tikai vīrieši un super vīrišķīgas sievietes. Vīriešiem tagad ir moderni uzņemties aizvien mazāk un mazāk, drīz no jums neviens vispār neko neprasīs un nebūsiet vajadzīgi. Vīrieši šo ļoti labi izmanto - sievietes tagad ne tikai audzina bērnus, tīra māju un gatavo, bet arī strādā pilnu laiku un maksā pusi visiem rēķiniem. Vīrietis var atnākt no darba un pacelt kājas uz kafijas galdiņa - nekas nav jādara, tak vienlīdzība. Labākajā gadījumā iznesīs miskasti. Tas ir tas, kur feminisms ir novedis, jo ir aizgājis galējībās. Īsts feminisms ir kad sievietei ir dota izvēles brīvība - ja grib, lai ir sieviešķīga un mājās ar bērniem, ja grib - iet veido karjeru. Tas ir feminisms, jo kādreiz sievietēm šādas izvēles nebija.Aldis30 @ 05.07.2023 16:44No otras puses smieklīgi ka sievietes visur grib vienlīdzību - ar piebildi ja viņām tas ir izdevīgi :D šajā gadijumā arī pēc komentāriem redzams ka vairumā gadijumu nav mierā ar 50:50
Elizabeteputnos @ 05.07.2023 18:04ļoti par šo labprāt padiskutētu. Ja feminisms kādam ir izdevīgi, tad tie ir tikai vīrieši un super vīrišķīgas sievietes. Vīriešiem tagad ir moderni uzņemties aizvien mazāk un mazāk, drīz no jums neviens vispār neko neprasīs un nebūsiet vajadzīgi. Vīrieši šo ļoti labi izmanto - sievietes tagad ne tikai audzina bērnus, tīra māju un gatavo, bet arī strādā pilnu laiku un maksā pusi visiem rēķiniem. Vīrietis var atnākt no darba un pacelt kājas uz kafijas galdiņa - nekas nav jādara, tak vienlīdzība. Labākajā gadījumā iznesīs miskasti. Tas ir tas, kur feminisms ir novedis, jo ir aizgājis galējībās. Īsts feminisms ir kad sievietei ir dota izvēles brīvība - ja grib, lai ir sieviešķīga un mājās ar bērniem, ja grib - iet veido karjeru. Tas ir feminisms, jo kādreiz sievietēm šādas izvēles nebija.
Ja es eju uz randiņu, ja uz kafijas randiņu, tad pucējos mazāk, bet ja uz restorānu - man paiet 3h, vajadzīgs manikīrs, mati, skropstas, kleita un viss pārējais. Un Tu, iekāpis džinsos un pārvilcis kreklu pēc darba dienas nevari man uzsaukt kafiju/dzērienu un salātus? Feminisms ir padarījis vīriešus par lupatām. Protams, protams, ne visus - tas jāpiekodina lai nenoēd bez sāls.
.Eksperte. @ 05.07.2023 17:31
Un kas šādā gadijumā ir sieviete? Ko viņa dod pretī, kā ieguldās, ja vīrietim jau randiņu periodā šitā jāiznesās, lai sevi pierādītu. Sanāk, ka vīrietim sieviete jāizpērk (kafija/tēja, restorāns, ziedi), lai varētu virzīt ko tālāk.
Man tiešām šī tēma ieinteresēja, jo nekad neesmu skatijusies uz saviem romantiskajiem partneriem tīri no šāda materiālā/finansiālā aspekta.
Elizabeteputnos @ 05.07.2023 18:04ļoti par šo labprāt padiskutētu. Ja feminisms kādam ir izdevīgi, tad tie ir tikai vīrieši un super vīrišķīgas sievietes. Vīriešiem tagad ir moderni uzņemties aizvien mazāk un mazāk, drīz no jums neviens vispār neko neprasīs un nebūsiet vajadzīgi. Vīrieši šo ļoti labi izmanto - sievietes tagad ne tikai audzina bērnus, tīra māju un gatavo, bet arī strādā pilnu laiku un maksā pusi visiem rēķiniem. Vīrietis var atnākt no darba un pacelt kājas uz kafijas galdiņa - nekas nav jādara, tak vienlīdzība. Labākajā gadījumā iznesīs miskasti. Tas ir tas, kur feminisms ir novedis, jo ir aizgājis galējībās. Īsts feminisms ir kad sievietei ir dota izvēles brīvība - ja grib, lai ir sieviešķīga un mājās ar bērniem, ja grib - iet veido karjeru. Tas ir feminisms, jo kādreiz sievietēm šādas izvēles nebija.
Ja es eju uz randiņu, ja uz kafijas randiņu, tad pucējos mazāk, bet ja uz restorānu - man paiet 3h, vajadzīgs manikīrs, mati, skropstas, kleita un viss pārējais. Un Tu, iekāpis džinsos un pārvilcis kreklu pēc darba dienas nevari man uzsaukt kafiju/dzērienu un salātus? Feminisms ir padarījis vīriešus par lupatām. Protams, protams, ne visus - tas jāpiekodina lai nenoēd bez sāls.
greece @ 05.07.2023 18:13
Es gan nepieskaitītu samaksāšanu par vienu kafiju pie ''šitādas iznešanās'' un "sevis pierādīšanas", lai gan dažiem tas noteikti varētu būt pirmais lielais solis dzīvē :D Nav runa par izpirkšanu, bet par to, vai vīrietis sevi parāda kā kapeikas pisēju (un kad sieviete būs, piemēram, dekrētā - viņai būs uz ceļiem jālūdzas naudu no veča?) vai arī kā normālu cilvēku. Manuprāt, vidusmēra cilvēkam nebūs nekādas finansiālas problēmas ik pa laikam izmaksāt kādam. Bet var būt negribēšana.
.Eksperte. @ 05.07.2023 17:31
Un kas šādā gadijumā ir sieviete? Ko viņa dod pretī, kā ieguldās, ja vīrietim jau randiņu periodā šitā jāiznesās, lai sevi pierādītu. Sanāk, ka vīrietim sieviete jāizpērk (kafija/tēja, restorāns, ziedi), lai varētu virzīt ko tālāk.
Man tiešām šī tēma ieinteresēja, jo nekad neesmu skatijusies uz saviem romantiskajiem partneriem tīri no šāda materiālā/finansiālā aspekta.
YaeMiko @ 05.07.2023 18:27
Jā par šo es arī domāju. Esmu dzirdējusi sievietes sākam - bet es taču sapucējos, biju uz manikīru, nopirku smuku kleitu un tas ir mans ieguldījums un tāpēc vīrietim par to jāsamaksā vakariņas.
manai māsīcai ir šāds vīrs. Viņa uzauga bez tēva un laikam, vīrieša mīkestības izsalkusi, ir gatava uz visu, lai nebūtu viena. Es uz šo neparakstītos un labāk esmu viena, nekā šādi.law7 @ 05.07.2023 18:12
Tev ir tāds vīrietis, kādu tu apraksti?
arī es to tāpat redzu. Nav jāiet galējībās un es nejautāju man pirkt dārgas kurpes vai jebko tādu, bet šim procesam ir jābūt vīrieša rokās, jo vēlos stipru vīrieti sev blakus.Minelūše @ 05.07.2023 18:32Es šajā ziņā esmu un vienmēr palikšu vecmodīga. Uzskatu, ka vīrietis ir tas, kuram jāiznesas, jāaplido sieviete un jācenšas viņai iepatikties, nevis otrādi. Sevišķi pirmajos randiņos.
.Eksperte. @ 05.07.2023 18:26
Nu un tad kafija ir tā, kas norāda vai būs jākrīt uz ceļiem vai nē? Man liekas kā minimums jocīgi atteikt turpinājumu attiecībām dēļ neizmaksātas tējas, ja viss pārējais ir kārtībā.
Choopy @ 05.07.2023 18:40
Tad rodas pret jautājums :D, kas šādā situācijā ir vīrietis? Varonis un devējs, jo izmaksā vakariņas? :D
Ja vīrietis ir uzņēmīgs, vēlas nopietnas attiecības un tiešām ieintresēts sievietē, viņam arī kompānija un kopīga laika pavadīšana ir ieguldījums.
Par vispārējiem ieguldījumiem ( dzīvesvieta, ceļojumi, bērni. utt ) to taču attīsta tikai pēc tā mirkļa, kad attiecības jau ir uzsāktas, bet nu skarbajā realitātē liela daļa sieviešu vienkārši negrib uzsākt attiecības ar kapeiku pisēju un skopuli, kurš pat nevar saņemties ielikt pūles, lai sieviete vispār vēlētos kaut ko ar viņu turpināt…
Ja vīrietis ir uzņēmīgs, vēlas nopietnas attiecības un tiešām ieintresēts sievietē, viņam arī kompānija un kopīga laika pavadīšana ir ieguldījums.