Arabesq @ 04.11.2023 00:11Sorrix, bet Selīna pēdējā sērijā vispār neatstāja adekvāta cilvēka iespaidu. Un tas Krišjāņa “Selīna ir tik gudra, tik pieaugusi”, kad viņa vairāk par Kivičlienes “hi hi hi” nespēj no sevis ārā izdabūt - nu LOL. Un piekrītu, ka viņa atstāja labu melno PR sev - neviens sakarīgs vīrietis šo toč negribēs.
Bet par Krišjāni - nu pēdējais maukurs, tas taču sejā rakstīts. Čalim ar sirmu bārdu 18-gadniecīti vajag īslaicīgam prieciņam un viss. Ja nemaldos, citos forumos klejoja arī Krišjāņa video, kur viņš izpriecājas ar sievietēm, kuru pakalpojumi ir apmaksājami. Izdariet secinājumus ?
VissIrSlikti @ 03.11.2023 19:55Ligita nu arī dod vaļā. Brīnos, ka Toms nepiecēlās un neaizgāja projām
akul12 @ 04.11.2023 13:00Kas ar Tomu, pieaudzis vīrietis, neviens viņu nespieda Ligitai rakstīt un braukt pie viņas, kur nu vēl ceļojumā.
Līna ❀ @ 04.11.2023 13:04
Arī piekrītu, jau saimniecībā saprata, ka nekā nebūs. Tik staigāja savās firmas maiciņās un ķipa reklamējās ? Bet izlēma vēl ceļojumā pamocīties.
Ko viņa teica?Bjork @ 03.11.2023 18:59Baigi labi, ka Selīna visu dzirdēja, ko Justīne teica. Taisnību arī pateica.
pats jau arī vēl bērna prātāOriona @ 06.11.2023 22:15Es ceru, ka Selīnai tagad skatoties uz sevi no malas pa tv, ir kauns. Kas tā par verbālo caureju no viņas nāk ārā??
Totāls bērns, taisa no sevis kaut kādu princesi. Tagad Krišjānis varēs ņemties ar diviem bērniem (Selīna un viņas sīkais).
VissIrSlikti @ 04.11.2023 13:48
Man neiet kopā Toma teksts, ka viņš jau pēdējā dienā pats gribēja braukt projām, taču es atceros, ka viņš uzmeta lūpu par to, ka Ligita ar to dejotāju vingro. Toreiz aizsvils paziņoja, ka pietiek te ņemties un viņai beidzot jāizdara izvēle. Neiet kopā ar tiem vārdiem.