depresija varbūt, bet kāda izdegšana no nekà nedarīšanas?Motherofdragons @ 28.06.2023 18:53Varbūt viņam ir izdegšana un depresija.
par mājas neuzkopšanu- tā ir bijis vienmēr. Saprotu, ka var uznākt besis, bet nu cmon, kāpēc man viss jādara? Cita lieta būtu, ja viņš finansiāli uzturētu mūs abus.mazaaduuda @ 28.06.2023 18:54Parunā ar viņu kādu nākotni ar tevi redz. Ja nekādu iepriecinošu atbildi nesaņem, varbūt ir pienācis laiks, iet katram uz savu pusi.
Tā mājas (ne)uzkopšana tādā ilgstošā periodā ir, vai tikai tagad? Varbūt bezdarbnieku dēļ ir kaut kāda nomāktības periods uznācis, ka neko negribas?
attiecību sākums jau bija skaists. Viskautkur braucām, pavadījām laiku kopā. Viņš regulàri trenējās. Bet vairs tā nav, tagad tikai dators..Eksperte. @ 28.06.2023 18:56Jāsāk laikam ar faktu noskaidrošanu.
Tāds slinķis viņš bijis kopš attiecību sākuma, vai tas parādijies kaut kad nesen?
Kur viņš dabon savus 50%?
Un par kādu vecuma grupu mēs runājam?
man nekas nav pret cilvēkiem, kuri izvēlas 50/50 sadalīt izdevumus. Bet tad arī abi tīra māju. Tomēr es gribētu, lai lielāko daļu izdevumu sedz vīrietis. Nerunāju par skaistumkopšanas pakalpojumiem, drēbēm, somiņām utt. To visu es pati varu atļauties un viņam nemaz par to nebūtu jāmaksà. Runa vairāk iet par ēdienu, dzīvokļa īri, tīrīšanas līdzekļiem, izklaidēm uttInna86 @ 28.06.2023 19:00Šobrīd darbu teju vai pakaļ met, viņš ko meklē vispār? 50/50 sadalījums ir godīgs kamēr nav bērnu, kad parādās bērni šis var sagādāt problēmas.
visu sarežģī tas, ka dzīvojam kopā. Pie vecākiem atpakaļ nevaru pārvākties, tur vairs nav vietas. Vienai pašai segt dzīvokļa īri, ēdienu un citus izdevumus nebūs viegli. Ir arī lietas dzivoklī kuras esam pirkuši uz pusēm- kuram tad tas viss aizies?GhostGG @ 28.06.2023 19:13Tā arī pasaki, ka neredzi kopīgu nākotni un aizej.
50/50 modelis ilgetrmiņā nekad nav strādājis, ar dažiem izņēmumiem.
visdrīzāk pie vecàkiem. Tur ir vieta..Eksperte. @ 28.06.2023 19:20Ja esi izlēmusi šķirties, tad jebkurā gadijumā tev būs jāuzsāk dzīve vienai un tas nekad nav viegli finansiālā aspektā. Kur viņš dotos, ja šķiraties?
Nezinamaameicha @ 28.06.2023 19:06attiecību sākums jau bija skaists. Viskautkur braucām, pavadījām laiku kopā. Viņš regulàri trenējās. Bet vairs tā nav, tagad tikai dators.
Uz bezdarbniekiem nu burtiski tik tikko aizgàja.
Man 21, viņam 23. Tāda sajūta, ka visi labākie gadi ar viņu pazaudēti.
Man palikt šajā dzīvoklī un viņu mest ārā vai otrādi?? Tik daudz jautājumu
Nezinamaameicha @ 28.06.2023 19:06attiecību sākums jau bija skaists. Viskautkur braucām, pavadījām laiku kopā. Viņš regulàri trenējās. Bet vairs tā nav, tagad tikai dators.
Uz bezdarbniekiem nu burtiski tik tikko aizgàja.
Man 21, viņam 23. Tāda sajūta, ka visi labākie gadi ar viņu pazaudēti.