PrettyConfused @ 27.06.2023 16:41Sveikas!
Vai esmu pareizi sapratusi, ka lai datorā parakstītu dokumentus ar e-parakstu vajag speciālo karšu lasītāju?
Un ja grib parakstīt caur viedtālruni tad jāslēdz kaut kāds līgums?
Tātad būtībā caur internetbanku un visiem tiem ID kartei līdzi sadotajiem kodiem to nevar izdarīt vai ne?
(Es ļoti steidzos pašlaik, grūti saprasts visu info viņu mājas lapā)
Varbūt kāda šeit var ātrāk paskaidrot?
jebkurā variantā ir nepieciešams karšu lasītājs (gan parakstīšanai pc, gan mobile). Zvanīju viņiem un viņi šo jauki paskaidroja. 😁pradacandy @ 27.06.2023 19:15Ja gribi datorā parakstīt ,tad nepieciešams karšu lasītājs,ja gribi telefonā,tad aplikācija un jāgaida kurjeru ar līgumu.
Vārdotāja @ 27.06.2023 22:59jebkurā variantā ir nepieciešams karšu lasītājs (gan parakstīšanai pc, gan mobile). Zvanīju viņiem un viņi šo jauki paskaidroja. ?
Bet, jā, līgumu var sagaidīt ar kurjeru.
Vārdotāja @ 27.06.2023 22:59jebkurā variantā ir nepieciešams karšu lasītājs (gan parakstīšanai pc, gan mobile). Zvanīju viņiem un viņi šo jauki paskaidroja. ?
es paņēmu mobilo eparakstu un varu parrakstīt gan telefonā, gan datorā.pradacandy @ 27.06.2023 19:15Ja gribi datorā parakstīt ,tad nepieciešams karšu lasītājs,ja gribi telefonā,tad aplikācija un jāgaida kurjeru ar līgumu.
Ar SmartID var parakstīt dokumentus caur Dokobit.
Bezmaksas versijā laikam 3 dokumentus mēnesī droši var parakstīt. Pēdējā laikā izmantoju tikai šo programmu un nekādu problēmu. Var izmantot caur imterneta pārlūku un nekas datorā nav jālejuplādē.
mollia @ 28.06.2023 00:25Ar SmartID var parakstīt dokumentus caur Dokobit.
Bezmaksas versijā laikam 3 dokumentus mēnesī droši var parakstīt. Pēdējā laikā izmantoju tikai šo programmu un nekādu problēmu. Var izmantot caur imterneta pārlūku un nekas datorā nav jālejuplādē.
tas bija tiešām tas jokainākais. Bija jāpērk viens mazs plastmasas sūdiņš, lai visu aktivizētu. Kādam labs noietsLīna ❀ @ 27.06.2023 23:48
Nu gan tev paskaidroja ? Katru dienu parakstu dokumentus elektroniski izmantojot mobilo versiju un karšu lasītājs man nekad nav bijis.